- 3 Şubat 2018
- 6.658
- 10.405
- 248
Bilmiyorumki canim valla ben cok rahat gecirdim.ohh maşallah.. kişiden kişiye mi değişiyo anlamadım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorumki canim valla ben cok rahat gecirdim.ohh maşallah.. kişiden kişiye mi değişiyo anlamadım :)
Benimkinin kesesi de böyleydi erkek dedi doktorNe paralar döktük Ya Rabama kızımın 12haftalık usg ile şimdikinin 12haftalık usg çok farklı ondan hep meraklarım karakızzz ilk foto kızımın usgsi ikinci şimdiki usg aynı hafta ikiside baksana
![]()
Bicak makasi esim hazirladi bicaga oturunca sanirsin doktor soyledi erkek die okadr sevindiHaha bende yüzük yaptım ama yuvarlandımı ileri gerimi gitti anlamadım zaten eşime söyledim bana diyo bilimsel şeylerler gel bu nedir diyo hevesim kaçtı saniyede bıraktım yüzüpü![]()
Elazığlımısın canım ultrason resminde gördüm deSen bana erkekmi kızmı demiştin bak atıyorum minnoşu ☺ Bu arada hoşgeldin sevindik![]()
İkinci fotodaki gibimiydiBenimkinin kesesi de böyleydi erkek dedi doktor![]()
Benimki inat ille 16da konuşcakmış demedi bişiEvet benim bebişe benzettim foto vermedi bana bende heycandan istemedim olsaydı atardımbenim tahminim doktora güvenerek erkek
![]()
Elazığlı değilim izmitliyim eşimin görevi nedeniyle burdayızElazığlımısın canım ultrason resminde gördüm de
Onuda söyledim ya bırak bu işleri dediBicak makasi esim hazirladi bicaga oturunca sanirsin doktor soyledi erkek die okadr sevindi![]()
Aynen aynen öle yapcam14 hafta dolunca git Bi bakalm ne diyecekler bende dayanamayıp gidebilirim belki![]()
Bende elazığın karakoçan ilçesindeyimElazığlı değilim izmitliyim eşimin görevi nedeniyle burdayız☺
Ne zaman doluyor 14 hafta canım. Bna da fark etmiyordu ama erkeğe benziyor deyince erkeğe çok heveslendimAynen aynen öle yapcamÇatlıcam yoksa kızımda 20haftaya kadar beklediniz takmadım ilk bebek farketmiyor diye
![]()
Biz merkezdeyizBende elazığın karakoçan ilçesindeyim
Haftaya bugün 14hafta olacak canımNe zaman doluyor 14 hafta canım. Bna da fark etmiyordu ama erkeğe benziyor deyince erkeğe çok heveslendim
Tamam canm etiketlerim amin hepimize inşşş sağlıkla hayırlaHadi baklm Allah gönlüne göre versin beni etiketle öğrenirsen
Bazen burda bazende medikal parkta zeynep hanıma gidiyordum ama şimdi zeynep hanımda başka hastaneye geçmişBiz merkezdeyiz☺Ordamı gidiyosun doktora
Aynen yeni hasttane acıldı medilife diye oraya gecti eski hastanenin yeri varya ordaymışBazen burda bazende medikal parkta zeynep hanıma gidiyordum ama şimdi zeynep hanımda başka hastaneye geçmiş