• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Canımsın sagol🥰

Erkek bu kiz degil😄

AYY seni yerim yaaa hepimiz öyleyiz ben yumurta kırdım kırmızılık cikti dedim civcivli olcakti acaba ağlamaya başladım dünden beri azerbaycana hatta herşeye ağlıyorum o duygusallık ayrı kalbini acitip ağlamak ayrı onu bebegin hissediyor. 🥰🥰 diğerleri soğan doğrama gibi

Geçiyor mu bu duygusallık ya? Valla her şey beni ağlatabiliyor iki gündür böyle oldum, eşim de kişiselleştiriyor, küsüyor gidip uyuyor falan yemin ederim normalde çok iyi adam da bazen saçmasapan davranıyor. Hele hamileye nasıl davranılır hiç bilmiyor. Dün ağladım diye gerçek sebebi söylemiyormuşum diye küstü.

Yok atmadım doktorum söyledi %100 dedi renkliyle baktı ben kabul ettim dahada değişimi kabul etmiyorum erkek derse bi dha kavga çıkaracam muayene paramı geri alcam :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Desene renkleriyle baktı ALLAH seni hafi hayırlı olsun Gülce hanim🥰 beyzade olsaydı erkek gibi kiz olurdu😄 sonuçta doktora göre ilk erkekti🤣🤣
Geçiyor mu bu duygusallık ya? Valla her şey beni ağlatabiliyor iki gündür böyle oldum, eşim de kişiselleştiriyor, küsüyor gidip uyuyor falan yemin ederim normalde çok iyi adam da bazen saçmasapan davranıyor. Hele hamileye nasıl davranılır hiç bilmiyor. Dün ağladım diye gerçek sebebi söylemiyormuşum diye küstü.
Geçer canim biraz çikolata ye duygualrini düzenler saçma gelecek ama dene

Desene renkleriyle baktı ALLAH seni hafi hayırlı olsun Gülce hanim🥰 beyzade olsaydı erkek gibi kiz olurdu😄 sonuçta doktora göre ilk erkekti🤣🤣

Geçer canim biraz çikolata ye duygualrini düzenler saçma gelecek ama dene
Anasına çekmiş deriz bizde napalm küçük atarlı bi bebe 😂😂 9unda cagirdi tekrar bakalm sürpriz yapcakmi 😁 o deil de benm adam şaşırdı yazık ikide bir paylaşım yapiyo planlar değişti kızmış yok yok erkekmiş flan :KK70:

Mesela bu kızımın ultrason fotoğrafı ve 10+6 da gitmişim tesadüf yine bugün 10+6 da gidicem 😁
Kız belli topacik oluyor bende anlamıyorum 9+5 'te bebek okadar buyuktuki ekranda çoğunuza bakıyorum öyle değil. Acaba çok mu yakınlaştırdı ee ilk haftalar küçük nokta veriyordu istese yakinlastirmaz mıydı başkasının ultrasonununu gosterdi bana🤣🤣🤣

Eklentiler

• 20200922_144835.webp
    20200922_144835.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 40
Aynen bende😏 oğlum cok istemese hiç cesaret edemezdim.

Prilam ben de işe yaradı. Gündüz alınca cok uyku yapıyor. Gece alınca sikinti yaşamadım. Yalniz mide ağrım oluyor. Aklima bundan olabileceği gelmemişti.🤔
Herkes aynı şeyi yazmış sanırım bulantıyı geçiriyor ama mide ağrısı yapıyor 😔

Kız belli topacik oluyor bende anlamıyorum 9+5 'te bebek okadar buyuktuki ekranda çoğunuza bakıyorum öyle değil. Acaba çok mu yakınlaştırdı ee ilk haftalar küçük nokta veriyordu istese yakinlastirmaz mıydı başkasının ultrasonununu gosterdi bana🤣🤣🤣
Belki iri bir bebek olacak nerden biliyorsun 😁 erkek bence seninki

Çarşamba günü 12+3 de gideceğim ben de doktora. Seninkini görünce bir garip oldum valla. Öyle duygulandım ki🥺😍 Sanki zaman geçmiyor çarşamba gelseydi artık 😭
Aynen zaman gecmiyo gercekten ama bizimkilerde cok hızlı büyüyo minik cocuklar☺️

Kızlar o kadar güzel ki ulturason goruntuleriniz bende çok özledim bebeğimi az kaldı bnde uyku hali var biraklasar hep uyurum kızımda hamileyken hep uyurdum bunda uyuyamıyorum kızım izin vermiyor sizdede uyku sorunu var mı acaba vitaminim düşük diye mi böyle

Back
X