• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Bi eltimle aynı öyleyiz sözümüz 1 hafta arayla düğün 1 hafta arayla hamilelik 1 ay arayla doğum 1 ay arayla 2. Çocuk onun şuan 2 ayı kaldı doğuma bunu tutturamadik torun olarakta her iki tarafta da ilk ztn bizim eşler diyodu beraber yapalım 2. Cocugumda bnmki çok zor bı bebek olduğu için biz bı süre düşünmedik 😂
Ayy koptum desene kaynanan cifter cifter sevinc yasiyo 🤣 keske benim esimde tek cocuk olmasaydida benim agzimdan burnumdan gelmeseydi hersey..

Kızlar bu arada kilo alımı konusunda kontrollü mü gidiyorsunuz yoksa canınız ne isterse yiyor musunuz 😆 ben kontrollü gitmek isterken iştahım bana engel olduğundan freni patlamış kamyon gibi gidiyorum.
Kontrol ediyorum bende simdiden biton oldum 🤭 ekmegi azaltsam yeter bence 🤭

Kızlar ben elimi yaktım da evde silverdin vardı onu sürdüm. Ama prospektüsüne bakınca hamilelikte çok zorunda kalmadıkça kullanılmamalıdır yazıyor. Bir sorun olur mu bebeğe bir zararı olur mu 🥺 önerebileceğiniz zararsız yöntemler var mı acıyı geçirmek için 😕
ahh cok gecmis olsun canim yanik icin yogurt iyi diye duymustum hatirliyorum teyzem cocugun kolu yaninca direk yogurt sürmüstü ve bekletmisti. üstüne bisi sarma yapisir

Kızlar ben elimi yaktım da evde silverdin vardı onu sürdüm. Ama prospektüsüne bakınca hamilelikte çok zorunda kalmadıkça kullanılmamalıdır yazıyor. Bir sorun olur mu bebeğe bir zararı olur mu 🥺 önerebileceğiniz zararsız yöntemler var mı acıyı geçirmek için 😕
Çok geçmiş olsun derinse yanık bi pansumana falan git istersen canım. Hametan pomad (mavi olan) krem var ya bebeklerde pişik içinde kullanıliyor ,benim kızımın eline yağ sıçramıştı eczacı silverdinle hametanı karıştırıp sür demişti öyle yapmıştık iyi gelmişti ama ilk soğuk suya tuttuk uzun bir süre rahatlamıştı.

Ben bugün devlete gittim. Benim normalde 14+5 ama dr 15+4 dedi ölçümde 1 hafta önden veya geriden gidebilir sıkıntı yok dedi. Yaştan dolayı amniyosentez önerdi. Kesinlikle yaptırmalısın dedi. Ayrıntılıya kadar süresi geçiyor dedi. Nifty testine boşuna para verme amerikanın oyuncağı olmuşuz dedi. Dedi de dedi. Doktoru çok sevdim ama amniyosentez yaptırmak istemiyorum :) Varmı aranızda yaptıracak olan 16-18 haftalarda yapılıyormuş.
Benim doktorumda kesin sonuç için amniyosentez yapmamız gerek dedi, ama amniyosentez çok riskli ben yaptırmayı düşünmüyorum.

Merhaba kızlar, bir sey soracağım. Bebişim.organlarina ne zaman bakılıyor ultrasonda?
Detaylı ultrason zamanı 18. Ve 22. Haftalar arası yapılıyor her organına parmak kemiklerine kadar böbrek genisligine kadar aklına gelmeyecek şeylere bakılıyor detaylı bir inceleme yapılıyor.

Çok geçmiş olsun derinse yanık bi pansumana falan git istersen canım. Hametan pomad (mavi olan) krem var ya bebeklerde pişik içinde kullanıliyor ,benim kızımın eline yağ sıçramıştı eczacı silverdinle hametanı karıştırıp sür demişti öyle yapmıştık iyi gelmişti ama ilk soğuk suya tuttuk uzun bir süre rahatlamıştı.
Aloevera yanik icin birebir.Hemen aciyi dindiriyor ve iz birakmiyor evde bulundurmak cocuklar icinde cok iyi.

ahh cok gecmis olsun canim yanik icin
yogurt iyi diye duymustum hatirliyorum teyzem cocugun kolu yaninca direk yogurt sürmüstü ve bekletmisti. üstüne bisi sarma yapisir
Yoğurt deneyeyim mutlaka teşekkürler canım ☺️
Tavsiyelerin için çok teşekkürler canım 🙏🏻Öyle çok derin değil ama elimin üst kısmı komple yandı yüzey geniş olunca ağrı da fazla oluyor tabi 😞 kuz kalıbı tuttum uzun süre ama bir yerden sonra tutamadım onu da evde silverdin olunca direk onu kullandım şimdi de sıkıntı olur mu diye endişe ediyorum 😕

Aloevera yanik icin birebir.Hemen aciyi dindiriyor ve iz birakmiyor evde bulundurmak cocuklar icinde cok iyi.
Aloe verayı yarın annemden alıp onu da süreceğim işe yaradığını duymuştum 🙏🏻👍🏼 Teşekkürler canım

Kizlar tredyolda indirimler guzel ama alisveris icin erken ki bilemedim kiyafet falan bakmadim ama islak mendil emzik pisik kremi sebamed sampuan ve banyo kopugu biberon emzik kutusu emzik tutucu otribebe tirnak makasi emzik bunalri sepete ekledim ama alayim mi kararsizim bir akil verin bana lutfenn

Detaylı ultrason zamanı 18. Ve 22. Haftalar arası yapılıyor her organına parmak kemiklerine kadar böbrek genisligine kadar aklına gelmeyecek şeylere bakılıyor detaylı bir inceleme yapılıyor.
Şu an ben mesela 13. Haftadayim daha belli olmaz o zaman böbrek idrar filan değil mi

Ayy koptum desene kaynanan cifter cifter sevinc yasiyo 🤣 keske benim esimde tek cocuk olmasaydida benim agzimdan burnumdan gelmeseydi hersey..
Walla eltimle çok iyiyizde kaynana hanım çekilmiyor oda biz severek evlendik eşim acele ediyordu mecbur abisine hemen birini bulup düğününü yaptılar 😂

Kizlar tredyolda indirimler guzel ama alisveris icin erken ki bilemedim kiyafet falan bakmadim ama islak mendil emzik pisik kremi sebamed sampuan ve banyo kopugu biberon emzik kutusu emzik tutucu otribebe tirnak makasi emzik bunalri sepete ekledim ama alayim mi kararsizim bir akil verin bana lutfenn

daha black friday indirimi, yeni yıl indirimi, Kasım indirimi falan var. Bence acele etme. Ben kendime alışveriş yapıyorum. Beybilere zaten fazlasıyla alışveriş yapacağız ilerleyen dönemlerde. Bi de eşyalarını henüz koyacak bi yerim yok. Boşuna istiflemek istemiyorum.

daha black friday indirimi, yeni yıl indirimi, Kasım indirimi falan var. Bence acele etme. Ben kendime alışveriş yapıyorum. Beybilere zaten fazlasıyla alışveriş yapacağız ilerleyen dönemlerde. Bi de eşyalarını henüz koyacak bi yerim yok. Boşuna istiflemek istemiyorum.
Oda dogru haklisin valla unuttum ben onlari tesekkurler😊

evet onu da duymuştum ama evimde bitki yetiştirmiyorum komşumun balkonunda gördüm lazım olursa ondan rica ederim 😁

Canım acele etme e bebek Ocak Şubat gibi güzel indirimler yapıyor o zaman alırsın hem sonra başka bişey görürsün ay bu da varmış bunu alsaydim keşke dersin bekle bence 🤗 liste yap alacaklarını
Şu an ben mesela 13. Haftadayim daha belli olmaz o zaman böbrek idrar filan değil mi
Yani görünebilir belki ama çok küçük daha canım olgunlaşmamıştır zaten doktorun yönlendirir seni zamanı gelince. Hem o zamana iyice şekilleniyorlar yüzleri belli oluyor doktor renkli boyutlu fotoğraflarını veriyor çok güzel bir anı 😍

Sari kantaron yagi olabilir

Back
X