• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Öyle mi dersin hiç de anlamam o işlerden umarım ondandır 😀
Kesinlikle ondan kasimin 15 ine kadr sıkicaz disimizi😂
öyle oluyo sen cok genc anne olmussun. Ben 34 yasinda ilk cocugumu kucagima aldim simdi 36 yasindayim yaslilikta var anam 😄😄
Ayol ne yasliligi en guzel yaslardayiz daha en verimli en akli basinda olunan yaslar🥰

Sağol canım kısmet bakalım bir dahaki kontrole daha netleşir doktorda değişeceğini sanmıyorum ama doktorun tekrar bakar söyler zaten dedi☺️ zaten erken doğum öyküm olduğu için bir de serklaj başlı başına zaten erken doğum riski için atılıyor 😁 her halükarda ben Mart annesi olurum Martin 16sında 35 haftalık oluyor inşallah daha erken doğmaz 🤲 kızımda 35+4 günlük doğdu
insallah kuzum insallah küveze falan gerek kalmadan gününde dogar 🥰

insallah kuzum insallah küveze falan gerek kalmadan gününde dogar 🥰
Ahh canım benimm inşallah. Bana kız bebekler daha güçlü oluyor kuvöze girmez korkma demişlerdi hep artık teselli miydi yoksa gerçek miydi bilmiyorum ama çok iyi hissetmiştim kendimi ve kızim çok şükür kuvöze girmedi hiç. İnşallah bu da ablası gibi güçlü olur hemen yanıma gelir 🤲

Ben ayın 12 si gittim galiba okadar çok doktora gittim ki 🤣🤣🤣
*Lokman hekim
*orta-doğu
*şehir hastanesi
*zübeyde hanim🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Kasımda gidicem
Bacim sen kasima sakla artik kendini🤭bizmde muayneden 10 gun sonra kontrolw cagiriyor calisma sistemi boyle sonra 4 hafta sonra muayne 26 ekimde gidicem cinsiyeti ogrenseydim onada gitmezdm belkide🙈

Kızlar yarin 12.30da meşhur ketum doktorumda kesin sonuç üzerine cinsiyet kontrolümüz var sabrettim ayın 19unu getirdim ama son saatler geçmiyor gibi Rabbim hayırlısıysa gönlümdekini ömrüme nasip etsin inşaallah❤️🤲🏻🧿
Insallah hayirlisiyla ogrenirsin cnm ❤hemen haber et bizede

Ahh canım benimm inşallah. Bana kız bebekler daha güçlü oluyor kuvöze girmez korkma demişlerdi hep artık teselli miydi yoksa gerçek miydi bilmiyorum ama çok iyi hissetmiştim kendimi ve kızim çok şükür kuvöze girmedi hiç. İnşallah bu da ablası gibi güçlü olur hemen yanıma gelir 🤲
insallah canim benim saglikla gelsin prens🥰

Kızlar yarin 12.30da meşhur ketum doktorumda kesin sonuç üzerine cinsiyet kontrolümüz var sabrettim ayın 19unu getirdim ama son saatler geçmiyor gibi Rabbim hayırlısıysa gönlümdekini ömrüme nasip etsin inşaallah❤️🤲🏻🧿
Ayy inşallah pipiyi görürsün 😂😂🙏

Back
X