• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Bana artik bildirim gelmiyorr🙄🙄🙄

Merhaba hanımlar Muhittin Muhittin benide ekler misin 15 haftalık hamileyim nasipse ikinci kez anne olacağım cinsiyetini yarın randevum var yarın öğreneceğim inş
Tahminî doğum tarihi ve nerden katıldığını yazarmisin 😊

Kalibimmm Kalibimmm günaydın canim 4 igneden 5 iğneye selam olsun🤣🤣🤣🤣🤣

Arkadaşlarım günaydın..uzun zamandır olmayan baş ağrım dün akşam tekrar geldi ve bu saate kadar hala devam ediyor . Parol aldım arada birkaç saat uyuyabildim ama nafile geçmemiş. Çok kötü durumdayım şimdi baş agrisindan. Hala yaşayan var mı bu ağrıyı ilk günlerden beri çekiyorum 😪

Arkadaşlarım günaydın..uzun zamandır olmayan baş ağrım dün akşam tekrar geldi ve bu saate kadar hala devam ediyor . Parol aldım arada birkaç saat uyuyabildim ama nafile geçmemiş. Çok kötü durumdayım şimdi baş agrisindan. Hala yaşayan var mı bu ağrıyı ilk günlerden beri çekiyorum 😪
Günaydın😘Geçmiş olsun canım,benim geçti şükür birkaç gündür yok. Kırmızı elma ye geçmezse parol serum yaptır benimkini o geçirdi

Sabah uyandim kuscam belli ama çabaladım bisiler yedim şu içtim yok o gidecek ya keske yemeden çıkarsaydım 😪

Sabah uyandim kuscam belli ama çabaladım bisiler yedim şu içtim yok o gidecek ya keske yemeden çıkarsaydım 😪
Canım başucunda çubuk kraker bulundur benimde öyle olurdu gözümü açar açmaz bulanti başlardı. Çubuk kraker tuzlu biraz bastırıyor 🙄

Ya işte kiz böyledir erkek pıt pıt atar benimki pıt pıt atıyor valla suphelenmiyor degilim 🤣🤣🤣
Resmen kiz balık gibi kayar
Kayıyordu valla balık gbi bazen pıt pitta oluyo ama gazdan olabilir belki 😂 dun cinsiyeti sordu biri konuşurken kucağımda da erkek yeğenim vardı boş bulundum erkek dedim bi telâşlandım sonra yok yok hayır yo yoo kız benmki kız diye nasıl güldüler bana :KK70:

Yeni ganimetim kızlar çok hoslandim :rolleyes: benm herif takip takip geziyo evde bununla gezdircekmis kizini:KK68:

Eklentiler

• 20201019_095418.webp
    20201019_095418.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 62
Yeni ganimetim kızlar çok hoslandim :rolleyes: benm herif takip takip geziyo evde bununla gezdircekmis kizini:KK68:
Valla kizimda aldik bir kere bile kullanamadik oyle bi aglardiki koyinca ama disarsa bakiorm millet ne guzel kullaniyo😂 benim kizim saolsn isimi kolaylastiracak hic biseyi sevmedi🙈

Back
X