Yok yogun kanamam olmadi. sabah yataktan kalktim wc ye gidene kadar akinti geldi sandim ben, baktim cok acik pembe gelmis. Ben onu gorunce yatak odasina donerken fenalas kapinin onunde dus bayil. Neyse esim kaldirdi hemen yattim akabinde 5,6 damla olacak kadar kirmizi kan geldi. Dusmeseydim belki o da gelmezdi, o siddetle disariya atmis olabilir. Sonrasinda bir daha hic kirmizi gelmedi allahim korusun gelmesin. 3 gun kahverengi lekelenme gibi oldu sabahlari yogunluklu. Gunde 2 gunluk ped degistirdim sadece ordan miktarini anlayabilirsiniz. Sonra ben biraz hareketlendim sanirim lekelenmede kesilince 2 gun sonra yine basladi. Suan yine yok denecek kadar az da olsa geliyor kahve de diyemem pembe de degil. Ne oldugunu bende anlamadim acikcasi

ama insanin ici hep pirpir ya kirmizi gelirse diye. 2 gun once kontrol vardi allaha sukur kuculmus ama hala duruyordu. Biran once gecmesi icin dua ediyorum. Rahme iyi gelen dogal sebze meyve var mi onlari arastirdim bir sey cikmadi. Hani o da onarir diye. Rutin progestan duphaston ve proluton tedavim devam ediyor. Bu arada doktorum 7/24 yatmana gerek yok ama cok da ayakta kalma, kendini yorma dedi. Fazla uzun yazdim galiba