• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Ben de kızçeme bunları aldım 🌸 Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip eder inşallah 🥰🥰
Bende bugun kizin bebeklik kiyafetlerini baktim saklamistim en az 1 yasina kadar iclerimden erkek icin bisiler cikar mi diye zibinlar yelek falan cikti bornoz bir tane battaniye sevindim valla dayimin kizida hamile aramizda 2hafta var kiz olursa ona nasip olur insallah 🙏🏼😊

Agri arada adet sancisi gbi oluyor cok yurursem bicak saplanmasi gbi nadiren oluyor gerilme tarzi olmadi ama benim ic karnim genis ilk gebelikden biliorm senin buyudugu icin oluyordur belki
Benim genis degildi. Gecen hamileligimde oldugu gibi kocaman dışarda duruyodu. Gecen sefer pek egzersiz yapamadim ondan bilemedim normal mi degil mi. Sagol canım

18+1 im ben de bakalım elim karnımda bekliyorum😍 seninkinin eli kulağındadır bence ikinci bebekler daha erken hissettiriyormuş ☺️
Ben ona pek inanmiyorum artık benim 2 .gebeligim kızım 12 haftalıktan ihtibaren sanki karnimda tur atıyordu bu 17 haftalık hiç tık yok. Bazen gebe oldugumu bile unutuyorum :)

Bacim sen nerde yasiyodun😂😂 Valla bir gece kaldm kizimda ozel hastaneydi gelip bebek pişpişleyen olmadi anacigim saolsn sabaha kadr kizima da bana da bakti kocamin hakkini yemiyim oda sabahladi bizle🤭Devlet de dogum yaparsan 2 gece kaliyosn ozellerde 1 gece
Acibadem Fulya da doğum yapmıştım, güzel bir hastaneydi hizmet olarak. Ben heryerde böyle ilgileniyorlardir saniyordum. Benim eşim kalmıştı yanımda önceki geceden benimle doğumu beklediği için uykusuzdu ve yanımda sızıp kalmıştı horul horul uyuyordu.
50tl civari canim indirimde degil genel arastirma yapıyorum denk gelirsem alayim diye..ben hasta bezi kullandim benden 3beden buyuk popom olmustu sonralari orkit gece kullandim iyiyse sezeryan dikislerine zarar vermiyorsa kulot olanindan alayim o zaman 👍
Külot bez daha kullanışlı, hasta bezi dediğin gibi kocaman çıkıyor 😄 sezeryande sargı olacağı için bir rahatsızlığı olmuyor, bel kısmı lastik şeklinde. Bu arada geceleri altima kullan at alt değiştirme bezlerinden seriyordum yatağa çarşafa sızıntı olmasın diye, birde arada bebek bezi bile koymuştum oraya. Kuru tutmak istediğim için sürekli degistiriyordum

Eklentiler

• Screenshot_20201109-204114_Trendyol.webp
    Screenshot_20201109-204114_Trendyol.webp
    20 KB · Görüntüleme: 82

Eklentiler

• Screenshot_20201109-204328_Trendyol.webp
    Screenshot_20201109-204328_Trendyol.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 82
Yok yogun kanamam olmadi. sabah yataktan kalktim wc ye gidene kadar akinti geldi sandim ben, baktim cok acik pembe gelmis. Ben onu gorunce yatak odasina donerken fenalas kapinin onunde dus bayil. Neyse esim kaldirdi hemen yattim akabinde 5,6 damla olacak kadar kirmizi kan geldi. Dusmeseydim belki o da gelmezdi, o siddetle disariya atmis olabilir. Sonrasinda bir daha hic kirmizi gelmedi allahim korusun gelmesin. 3 gun kahverengi lekelenme gibi oldu sabahlari yogunluklu. Gunde 2 gunluk ped degistirdim sadece ordan miktarini anlayabilirsiniz. Sonra ben biraz hareketlendim sanirim lekelenmede kesilince 2 gun sonra yine basladi. Suan yine yok denecek kadar az da olsa geliyor kahve de diyemem pembe de degil. Ne oldugunu bende anlamadim acikcasi 😀 ama insanin ici hep pirpir ya kirmizi gelirse diye. 2 gun once kontrol vardi allaha sukur kuculmus ama hala duruyordu. Biran once gecmesi icin dua ediyorum. Rahme iyi gelen dogal sebze meyve var mi onlari arastirdim bir sey cikmadi. Hani o da onarir diye. Rutin progestan duphaston ve proluton tedavim devam ediyor. Bu arada doktorum 7/24 yatmana gerek yok ama cok da ayakta kalma, kendini yorma dedi. Fazla uzun yazdim galiba 😀
Bu dediğiniz akıntı hafif kahverengi ama sarıya daha yakın su gibi bir akıntimiydii

Back
X