Klima çok zor benim için alerjim var hastalanıyorum direkt. Alışırız artık bir şekilde :) ben istanbulluyum ben istemiyorum geri dönmeyi :) ama bakalım hayırlısı. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah istediğiniz olur. Öyle valla vizede gidemezsin diyor oturuyoruz

ters psikoloji çalışıyor bende diyorum ipka isteyelim gitmek istemiyor diye gönderirler :)) ben Doğuda çalışamam diye istemiyordum ama ayrıldım işten artık gidebiliriz :) evet kesin bizim içinde birikim olur birde burada çok sosyaliz ondan para durmuyor :) borsa da işlem görüyorum da öyle tutuyorum artık ama doğu işe yarayacak.
Evet canım ama hastaneye 2 takım aldım yetmedi fazlaca al bazen uzun kalınıyor bizim hastane Anadolu yakasındaydı biz Avrupa yakasındaydık ondan eve gelip gidemedik.
Canım ben 5.5 sene sezeryan Doğum yaptım bebek doğarken 6 sene olacak. Doktorumu ona göre seçtim hep normal Doğum istiyorum, doktorum ssvd destekliyor ama maliyetli oluyor biraz daha. Ssvd Facebook’ta grupta var orada doktor listesi var.
Çatı dar olanlarda normal Doğum yapabiliyor mesela annemde onlardandı ama yaptı. Önceden de bir sürü kişinin çatısı Dardır ama yaptılar Doğum sezeryan için herşeye bahane doktorlar için. Bende ssvd yapacağım inşallah.
Ben hiç olmadım 7 sene içerisinde :) öncesi Zaten bekar olmadığım için olmamıştım, sorun olur diye korkum yokta hiç olmadım nasıl bilemiyorum ama annem hep korkar o muayeneden :) bakalım normal Doğum olacak bu kez inşallah olacak mecburen ilk tecrübemi yaşayacağım :)