Evet bende baktığımda oraları gördüm, iyi o zaman dışında otursak bile gidebiliyorsa süper o zaman çıkarsa bende öyle yaparım.
Benimde belim ağrıyor normal Canım oluyor öyle ağrılar. Genelde Regl tarihine yakın ilk hamileliğimde her ay aynı ağrıları çekerdim sanki hamile değilmişimde Regl olacakmışım gibiydi.
Yorgunluk bende de oluyor ama normal artık ağırlaşma zamanlarına gidiyoruz. Benimki baya düz duruyor sanırım hem yukarıda hem aşağıda hissediyorum :)
Yok Canım vermedim hiç ama artık Doğum sonrası düzenli vermek lazım hatta rahmimi aldırma fikri var kafamda ama yaşım genç cinselliği olumsuz etkiler mi bilmiyorum. Mantarda sıkıntı Canım hep tekrarlıyor. Benim sadece Regl düzensizliği olurdu o da kist varmış ondan Doğumda onu da aldılar :) o da ultrasonla baktı her doktor. Öyle canım senin sürecinde zorludur aşılama, tüp bebek süreci zor bebeğin olacak ama sonucunu almışsın ne güzel.
İyi Canım o zaman çok duydum çatın dar sezeryan dediklerini ama senin başlamamış Doğumun. Annesinde öyle olmuş 1 gün sürmüş Doğum bebek kanala girmiş en son müdahalede edememişler bütün doktorlar toplanmış başına anlatır hep öyle :) bir de kardeşim ters gelmiş o yüzden de elleyememişler ama normal Doğum yapmış. Bebek yorgun düşmesi sonra soruna yol açıyor zorlayınca iyi olmuş aslında önemli olan sağlıkla Doğum yapabilmek ama pişmanlık duymamak.
Yerlerde yatarım

öyle yapıyorum hep :))) dilekçe nasıl yaptınız Canım bizde başlayalım şimdiden :)