• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Aynen bende oyle dusundum renk icin 😊 canim akillilik ettik saniyoruz ama biyerden mutlaka cikariyolar😅 ebebekte guzel indirim var bakmak isterseniz ben baya bisey ekledim alicam bugun insallah 10 tl falan pijama altlari yelekler falan uygun
100tl harcayabildm canm bana kalsa 1000tlyi gecerdi de butce kontrol taramasina takiliyorum bu ara 🤣🤣 thsort badi depend felan aldim geri kalanlari gelecek ay alirim. pijamalari hic gormedm site cook yavasti yada sorun benm telefondaydi 🤔kanser olmadan onlari alabildim 🤭🤭🤭

Ben varım arkadasim. Geçmiş olsun. Çok mu oluyor sıklığı nasil. Benim persembe akşamı başladı. Cuma günü gittim doktora rahim ağzında hunilesme var demişti bugün başka doktora gittim rahim ağzı uzunluğu iyi dedi. Benimki enfeksiyon kaynaklı oluyormuş sizinde ondan olabilir mi acaba
3 defa falan oluyor tam saymadım. İdrarim temiz çıkmıştı. Senin ne enfeksiyonu vardı canim?

100tl harcayabildm canm bana kalsa 1000tlyi gecerdi de butce kontrol taramasina takiliyorum bu ara 🤣🤣 thsort badi depend felan aldim geri kalanlari gelecek ay alirim. pijamalari hic gormedm site cook yavasti yada sorun benm telefondaydi 🤔kanser olmadan onlari alabildim 🤭🤭🤭
Aynen site baya sorunlu ya o depend falan ne icin duyuyorum ama

Kızımda da oluyodu ama bu kadar erken mi onu hatirlayamiyorum. Sagol canım
Benim 2 sene önce oldugu icin hatirliyorum korkmustum hatta cok erken diye ama doktorum normal demisti oglum baska sebeplerden dolayi 2 hafta erken sezeryanla geldi.

Bunu aldim trendyoldan 36 tl ye dusmustu yumusacik okadr guzel ki tavsiye ederim cok rahat kullanilir Korse yokken karnimi ilk etapda simsiki sıkan bisiyle sarmistim sezeryan olacaklar ozellikle onlara soyluyorm sakin dikisler var die acir.die dusunmeyin 5 gun sonra baslayin inanin cok daha rahat edeceksiniz
Bende korsw dusunuyorum ama almadim daha ilkinde anne sozu dinleyip sımsıkı sarmamisti bu sefer sararim kesin bu yuzden korse dusunuyorum almayi bende

Kaç beden aldın canım
S beden cnm suana kadr 3 kilo aldim 50 kiloyum
Tamam canım aklimizda olsun doguma dogru kullaniriz insallah
Dogumdan sonra kullancan kiz 🤭🥰
Hmm tek kullanimlik sanirim kac paket almak lazim ondan
Bende depend aldm 10 lu 34 tl ye paketi orta boy yaziyor beden olarak acip icine bakmadim daha en fazla 4 tane falan kullanilir dediler en az 10 lu satiliyordu

Slm kızlar nasılsınız, ben hala kendime çalışıyorum çocuğa bişi yok daha😂 Magic formdan aldığım fisto takım geldi çok güzel oldu ama çekim için, onla rahat hareket edemem diye birde pijama takımı yaptım pudra taçla sizlerede fikir olsun ☺️ Bu pijamayı ve sabahlığı takım yapmayı düşünüyorum☺️

Eklentiler

• 2B7ECD71-B4C8-49AA-A484-CE74868528FD.webp
    2B7ECD71-B4C8-49AA-A484-CE74868528FD.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 79
  • CA0DA67E-9F2D-4142-BDE8-99A52A9EC310.webp
    CA0DA67E-9F2D-4142-BDE8-99A52A9EC310.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 78
  • FACBE5CB-AF4F-4E94-A0E0-AC3C157F4EB0.webp
    FACBE5CB-AF4F-4E94-A0E0-AC3C157F4EB0.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 81
Ben de bugün tetanoz aşısı oldum başta pek bir şey yoktu bir iki saattir ağrı başladı buz koydum şimdi inşallah çok sürmez ağrısı 🙄

Ben de bugün tetanoz aşısı oldum başta pek bir şey yoktu bir iki saattir ağrı başladı buz koydum şimdi inşallah çok sürmez ağrısı 🙄
Ben buz koymayı düşünememiştim üç gün kasıldı kolum ağrı yaptı ilk gebeliğimde yapmamıştı bir etki bunda tek dozda üç dört gün sürdü ağrısı inşallah buz işe yarar 🙏🏻

Valla bilmiyorumki canim korseyi nasil almak lazimmis dogum sonrasi sarkma olmasin diyemi acaba yarin gitmeyi dusunuyorum varsa bakiyim aliyim ondanda bitane dursun lazim olur
Daha önce ben yazmıştım kızlar dr.um taburcu ederken eşime aldırdı bedenime göre onu takip öyle taburcu olmuştum bele takılan cırtcırtlı olandan. 10 gün kadar onu kullandım sadece uzandığım zaman ve wc de çıkardım. Dikişlerim iyileşince diğer kilot korseyi kullandım

Hoşbuldum. Bence hiç de az değil, gerçekten tebrik ederim hamileyken nasıl o kadar kilo verebildin, ben yapamazdım. Benim iştahım çok arttı, bir de mide bulantılarımı bastırmak için çok fazla karbonhidrat tükettim, +7 kiloyu gördüm. Ben de şeker çıkmasından korkuyorum, dikkat etmeye çalışsam da sürekli bozuyorum, yarın diyetisyenle görüşücem bakalım.
Aslında karbonhidratlı besinler daha çok acıktırıyor. İnan eski sağlıksız beslenme düzenime göre daha tokum.
Dr a girdik çıktık kordonda 3 damar olması gerekirken 2 damar varmış. Ne olur dua edin bize sorun çıkmasın. Kromozomal hastalıklarda olabilirmiş aminosentez istiyo napicam bilmiyorum
Yani doktorlar milyonda bir ihtimali bile söylemek zorunda hissediyorlar belki haklı olarak. Ama büyük ihtimalle sorun olmayacak bir ayrıntıdır inşallah. İçini ferah tutmaya çalış sen kardeş, biliyorum zor ama en azından dene🥰
Arkadaşlar bunlari ben yapıyorum kendimce küçük bir hesabımda var Instagram da, aybushobidunyam destek olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler ☺️
Ne kadar güzel hepsi, bravo çok marifetlisin👍🏻

Daha önce ben yazmıştım kızlar dr.um taburcu ederken eşime aldırdı bedenime göre onu takip öyle taburcu olmuştum bele takılan cırtcırtlı olandan. 10 gün kadar onu kullandım sadece uzandığım zaman ve wc de çıkardım. Dikişlerim iyileşince diğer kilit korseyi kullandım
Canım eğer bulursan foto atar mısın buraya da bi bakayım

Canım eğer bulursan foto atar mısın buraya da bi bakayım
Bundandı canım basit bi korse medikalciler satıyor. Direk tenime değil atlet üzerinden taktım ben yoksa terletip dikiş yerini nemlendirebilir iltihap olur Allah korusun

Eklentiler

• Screenshot_20201208-002754.webp
    Screenshot_20201208-002754.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 76
Back
X