- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.805
- 598
Seni 30dan sonra yuvarlayarak ilerletcez maşallah tosunumaAyaklar kayboluyo benm yavaştan![]()
nolcak bu haller yahu
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni 30dan sonra yuvarlayarak ilerletcez maşallah tosunumaAyaklar kayboluyo benm yavaştan![]()
nolcak bu haller yahu
![]()
El arabası alicam bi tane karnımı taşımayaSeni 30dan sonra yuvarlayarak ilerletcez maşallah tosunuma![]()
Offff hiç deme ben de sürekli depresifim, çıkmam lazım bu moddanYaptırcam sanırım ya ne yapayım şu an duygusalım neyse eski pozitif hallerime geri dönmeliyim en kısa zamanda![]()
Yaaaa ben de çok istiyorum bu aralar doktor da istirahat verince ev öyle kaldı eşime soyledim , o da sıcak baktı dur bakalım iyice araştırmak lazım , hayallerimi susluyor bu aralarMerhaba canım. Ben tobot süpürge kullanıyorum. Xioami Vacuum benimki. Mopsuz . Çok memnunum tavsiye ederim![]()
Bu benim ilk haftalarımda ki karnım değil mi yaTers oldu yahuu![]()
Evet silme özelliği. Ben öyle istemedim. Çünkü halıları o an ya tamamen kaldırmak gerekiyor yada halıları tek tek yasaklı bölge seçmek gerekiyor. Halılarım sürekli aynı yerinde durmuyor kiOffff hiç deme ben de sürekli depresifim, çıkmam lazım bu moddan
Yaaaa ben de çok istiyorum bu aralar doktor da istirahat verince ev öyle kaldı eşime soyledim , o da sıcak baktı dur bakalım iyice araştırmak lazım , hayallerimi susluyor bu aralarmop özelliği yerleri silme özelliği oluyor dimi
Ciddimisin kiz 2.diyince şaşırıyorlar haeheheBu benim ilk haftalarımda ki karnım değil mi ya![]()
Kız maşallah yeteneklisin valla, ben mıy mıy yaparim. Pek elime almam aldim mi da bitiricem diye kendimi yerim. Sabirsiz biriyim.cok. motifi yüklerim buraya ama yelekte ağır olur sanki benim motif.Aynen canm ben simdi esime hirka yapacam yazik adama yun alirken utandim kendimdensonra da lohusa yelegi örmek istiyorm kollari dirseklerimde biten umarim becerebilirm desenine karar vermedm kafamdan atcam gibi
Bu battaniye pek yumusak degil ama deseni geregi siki oruluyor ben gevsek yapinca da kenarlardan sarkma yapti toparlaması baya zor oldu.sen hangisini ormeye karar verdin canm motif guzelse yelekte kullanabilirim hem bana da fikir olur![]()
Süper birşey yaaa büyük kolaylık . Ne zamandır hep görüyordum ama ciddi ciddi ilk kez düşünmeye başladım günlük temizlik için yeterli olur , moplu olmasına illaki gerek yok o zaman . Seninkinin modeline bakiyim o zaman birde. Fiyatı falan da önemli tabiEvet silme özelliği. Ben öyle istemedim. Çünkü halıları o an ya tamamen kaldırmak gerekiyor yada halıları tek tek yasaklı bölge seçmek gerekiyor. Halılarım sürekli aynı yerinde durmuyor kievde bir oğlan çocuğu olunca malum
toplayamam da öyle. Bide haznesi küçük, sürekli suyunu değiştireceğim falan.
İki fonksiyon bir makinede verimli olmaz dedim mopsuz aldık
Büyük rahatlık, her gün çalıştırıyorum.
Küçücük karnın benim şuan kocaman :) bu zamana kadar saklıyodum kıyafetlerle ama artık saklayamıyprımCiddimisin kiz 2.diyince şaşırıyorlar haehehe
Doktor diyor ilk çocuğun nasıl dedim çok sakin bu diyor cok hareketli he dedim bu deli![]()
Halbuki 3 4 gün hep gerideKüçücük karnın benim şuan kocaman :) bu zamana kadar saklıyodum kıyafetlerle ama artık saklayamıyprımenerji patlamasıı yaşıyo demek ki bebe
![]()
Ilk dogumumda esimde annemde kalmisti canim.Eş kalabilir mi ? Bunu doktoruma sormayı düşünüyordum ben de zamanı gelince, ama kızlarım da var, 11 ve 8 yaşında. Onları kime bırakırımdoğumun bu aşaması stresimi arttırıyor bakalım neler bekliyor beni yaşayıp göreceğim.
Bayıldım ellerine sağlık mini mini kuzucuk icinde misil misil uyusun, ben de Youtube' da videosunu kaydettim rengine karar verince başlayacağım inşallah. En sevdiğim modellerden biri, bir de motifli bir model var ondan yapacağım. Doğuma zaten çok zaman kalmadı artık kalan zaman böyle böyle geçecek![]()
Hassaslık karamsarlık zaman zaman hepimizde oluyor herhalde ben de her akşam günün aynı saatleri ağlamaya başladım sebepsiz yereŞu sıralar zaman zaman bi karamsarlık çöküyor üstüme. Sonra korktum falan ama genelde ol diyorlar. Doktorum şu an covid ve ayrıntılı konuşamıyorum bu yüzden onunla. Güneş tutulması mı ne varmış ya ondan mı acaba ama dokunsanız ağlarım, sağlıkla kucağıma aldığım günleri göreyim allahım diyorum sürekli.
Ben kullaniyorum canim roborock s6 benim ki.Benim bebeğim de sabah erken saatlerde ve akşam geç saatlerde başlıyor harekete dün o kadar şiddetli bir tekme yedim ki eşim korktu benim tepkime
Ben bebeğin bu iki haftadır yan durduğunu dusunuyorum açıkçası kaburgamin bir sağından geliyor tekme bir solundan aşağılarda hicbirsey yok
Hanımlar daldan dala geçmek gibi olsun daaranızda robot süpürge kullanan var mı acaba , öneride bulunacak olan ?
Robot süpürge ben de çok istiyorum ya bazen eşime hamileliği bahane süpüremiyorım keşke robotum olsa diyorum ama mesaj hala yerine ulaşmadıMerhaba canım. Ben tobot süpürge kullanıyorum. Xioami Vacuum benimki. Mopsuz . Çok memnunum tavsiye ederim![]()
Bende kadife iple bunu örüyorum cnmBuna başladım küp seker mi olur bilemem bisi olcak![]()
15gun surdu benm buyuk kizima da elbise yapmistm 1surdu ikisideKız maşallah yeteneklisin valla, ben mıy mıy yaparim. Pek elime almam aldim mi da bitiricem diye kendimi yerim. Sabirsiz biriyim.cok. motifi yüklerim buraya ama yelekte ağır olur sanki benim motif.
Ben renk seçemiyorum sıra sıra renk renk yapanlar var o çok cümbüş gibi, daha sadece minnoş olsun diyorum, zaten maksat görseli güzel anne eli değsin kafasindayim. Tek renk modeli göstermez ikili yapayım.diyorum ama seçemedim renk henüz. Zaman da var bol bol yapmam 1 ay sürer zaten![]()
![]()
![]()