• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Ben gebeligin en basindan beri neredeyse kum dokuyorm hafif enfeksiyonda var bir kez antibiyotik kullandim sonra hep su ic dediler 2 lt nin ustune cikamiyorm ama ne olcak boyle bilmiorm
Hesaplayarak içeyim bakalm bende normalde çok şu içen biriydim zaten belkide farkında deilm soğuklarda çok içmiyorum demekki normalde 3.5 ltyi geçerdim ben :KK61: yarın ne dicek bakalm doktor

Ysmnondr Ysmnondr merhabalar normalde Mayıs annesi geubundayım ama Nisan da olabilir. Kırklarelinde olduğunu görünce yazayım dedim. Hayırlı olsun bebeklerimiz. Hangi doktora gidiyorsun merak ettim. Ben de Kırklareli’deyim

Ben de cuma olayım diyorum. Kolumdan zorlanırsam da eşim evde en azından. İçimizi ferah tutalım, süreci biraz farklı geçiriyoruz ama bu aydan sonra doğum yapan her kadın bizimle aynı süreci geçiriyor sonuçta. Bebekler etkileniyormuş ruh halinden.

İlk hamileliğinde yaptırmış mıydın peki canım?

Ben şimdilik yaptırmaya karar verdim, doktorum bana bıraktı. İlla ol ya da olma demedi. Eşim dünya hali nolur nolmaz ol sen yine de dedi. Herkes bir şey diyor.

Aile hekimleri kontrol etmek zorundaymış o yüzden enabızda her kontrol ettiklerinde giriş görüyorum. Eğer kontrol etmezlerse onlar için sorun oluyormuş.
Ilkinde yanılmıyorsam 1 yada 2 doz yaptırdım ve bunda hiç yaptırmadım ebem de istersen yaptir istersen yaptırma dedi

Günaydın, ben kaçırdım herhalde ters bir durumu mu vardı ki?
Günaydın canim önceden düşüğü var mıydı bilmiyorum 16 haftalık kimdi o yanılıyor olabilirim profilleri aynıydı ondan merak ettim insallah iyilerdir girmemiş 2 aydir
Günaydıııın kızlar, ben aşıyı oldum ilk hamileliğim ve daha önce hiç olmadım diye. Hemşireye sordum kaç doz diye tek doz iki yıl korur dedi. İkinci doz beş yıl dedi.
Günaydın canim ben ah hatırlasam işte 1 mi 2 mi doğumdan sonra gitmedim kesinde gerçi 1 olsa nolur 2 olsa nolur 2012 de doğurdum yıl oldu 2020 hatta 2021 🤪🤪🤪

Gunaydin bacilar asilarin omurluk korumasi icin toplam 5 doz oluyor ama bende 2 doz oldm kizim devam etmemistm bu dogumdan sonra 5 doza tamamlicam nasipse bida hic olmamak icin ins.Bu arada benim bulantilar devam varmi aranizda hala ceken gece bulantiyla uyandim ilac da aliyorm aslinda ama tam anlamiyla gecmedi hala 😔

Günaydın 21+4😊

Eklentiler

• 204673EE-04AF-434C-9B17-E01456CF7897.webp
    204673EE-04AF-434C-9B17-E01456CF7897.webp
    23 KB · Görüntüleme: 73
Benim de yarın tetanoz aşısı ilk hamileliğimde olmamıştım en son ne zaman oldum hatırlamıyorum inşallah çok ağrı yapmaz zaten oksapardan her yanım mosmor ve delik deşik iğneden ödü kopan ben her gün bir iğne yiyorum ☹️

Maşallah...Baya ben burdayım diyor. Benim de bugün daha büyük karnım ama ben senden daha öndeyim ..
Canım benim iç karnım dar ilk hamileliğimde de hemen çıkmıştı bunda da öyle oldu hemen hamile kıyafetlerine terfi ettim😊

Ysmnondr Ysmnondr merhabalar normalde Mayıs annesi geubundayım ama Nisan da olabilir. Kırklarelinde olduğunu görünce yazayım dedim. Hayırlı olsun bebeklerimiz. Hangi doktora gidiyorsun merak ettim. Ben de Kırklareli’deyim
Merhaba cnm hayırlı saglikli olsun bebislerimiz inşallah :KK200: burda argun beye gidiyorum edirnede berna hanıma😊 bgun kontrolüm var detaylı usg olcak inşallah güzel.sonuclar alırım dua edin bana kızlar :KK23:

Gunaydin bacilar asilarin omurluk korumasi icin toplam 5 doz oluyor ama bende 2 doz oldm kizim devam etmemistm bu dogumdan sonra 5 doza tamamlicam nasipse bida hic olmamak icin ins.Bu arada benim bulantilar devam varmi aranizda hala ceken gece bulantiyla uyandim ilac da aliyorm aslinda ama tam anlamiyla gecmedi hala 😔
Canım ben 4.aya kadar bulantım sürekli vardı ama şimdi de sadece sabahları var gün içinde olmuyor kahvaltı yaptıktan sonra geçiyor ilaç almıyorum artık ama her sabah yatakta aynı durumu yaşıyorum

Haftamız aynı canım.Kilo biraz da bünye ve yapı meselesi.Hele bi de bulantın falan olmadıysa alınabiliyor.Ben de çatı ağrıları ve kuyruk sokumu ağrıları başladı.Bacaklarda kramplar da olmaya başladı.Magrezyum ve kalsiyum kullanıyorum devamlı ama yine de oluyor.Dün doktor çok kilo almamaya çalışalım dedi.Ben de toplam 4 kilo aldım ama o bile baskı yapıyormuş bende.

Back
X