- 17 Şubat 2019
- 7.963
- En iyi cevaplar
- 1
- 11.411
- 248
İnşallah hayırlı haberler alırız.Maşallahdarısı başıma yarın benimde 15.30 da detaylı ultrason randevum var inşallah sağlıklı sıhhatli olduğu haberini alırız bizde
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hayırlı haberler alırız.Maşallahdarısı başıma yarın benimde 15.30 da detaylı ultrason randevum var inşallah sağlıklı sıhhatli olduğu haberini alırız bizde
![]()
Geçmiş olsun en korktuğum diş ağrısı geçici dolgu ile doldursalar idare eder belki bir de ağrıyan dişin üstüne karanfil koy uyuşturur en azindan gece rahat edersinIyi aksamlar kizlar valla bnde cok cabuk yoruluyorum uyuyamiyorumda yatakda dogrulamiyorum valla kalçam falan cok agriyor camim yaniyor birde diş agrisi cikti dolgumum yarısı gitmis can yakiyor dunde çiğdem yerken sag disime birsey oldu oda agriyor dunden beri peltim yani neyapacagim bilmiyorum canım cok yaniyor![]()
Canım çok sağolAman dikkat et yine de çok ayakta kalmamaya çalış güzel haberlerle dön canım
Gözün aydın canım çok şükürIyiaksamlar kizlar bende bugun detayli ultrasyona girdim allahima cok sukur hicbir sorun cikmadi yarim saat surdu baya ayrintili baktilar kasilmam icinde kendini cok yorma dedi surekli dinlenmeye calis dedi. Bebegin kilosu 434 grm boyunu soylemedi 21+2 haftamizdayiz. Benim Kilomda 55 le hamile kalmistim suan 60 kilo olmusum 5 kilo almisim.
Ne güzel senin sabahtan kontrolünSabah kontrolum var ins hersey yolundadir.Ayda 1 görmek baslarda cok zorduda simdi hareketlerini hissedince insan kendini iyi hissediyrIns yarin guzelce dururda bir foto aliriz
ilkinde son ayda cikan gobegim simdiden cikti hemde sadece 1 kilo almama ragmen.Tetanoz asimida oldum 2 gum biraz agridi ama dun kasinti yaptiktan sonra acisi gecti
![]()
Nerde bu Nisan anneleri kimse bir şey yazmamış kaç saattir be yatetanoz aşısı oldum şok ağrıyor aylar sonra saçlarımı boyattım kendimi yenilenmiş hissediyorum
![]()
Canım ben bu konuyu araştırdım birçok doktora da sordum hiçbir sıkıntı yok inan zaten beş dakika tutacaksın o vücuduna geçecek de bebeğe geçecek zor yani önemli olan senin kendini iyi hissetmen annenin psikolojisi çok önemli bence aynaya bakınca kendini iyi hissetmiyorsan boyat birçok arkadaşım 12. Haftadan itibaren boyattı çocukları da gayet sağlıklı yine de karar senin bu arada seni Ağustos transferi sayfasından hatırlıyorum doktorun Aret Bey miydi?1-2 güne geçiyor ağrısı hafif bir ağrı kaldı bende 4. gündü bugün. Ben de normalde kaşlarımı boyuyorum inanılmaz sarı yok gibi normalde. Ağustosta transferden önce boyamıştım en son şuan kalemle idare ediyorum ama çok yapay duruyor. Boyasam mı çok kararsızım 5 dk tutuyorum ama direkt olarak tene temas ediyor ya bilemiyorumdaÇok soluk yüzüm kaşsız gibiyim resmen.
Canım çok silik ama geç döllenme olabilir bekle bakalım hakkında hayırlısı olsunMerhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım
Erken gebelik testi yapacağım bugün canım net çıkar ordaCanım çok silik ama geç döllenme olabilir bekle bakalım hakkında hayırlısı olsun
Merhaba benimde adet günümde hafif pembe ve kahverengi arası kanamam olmuştu hamilelik şüphem olmadığı için adet olucam herhalde diye düşündüm 2 gün geçtikten sonra test yaptım bundan bir tık daha koyu şekilde gözle görülür çizgi çıkmıştıMerhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım
GünaydınGunaydin arkadaslar.. Bu aralar kendimi depresif, endişeli hissediyorum. Dogumu dusunuyorum nasıl olacak, surec nasil gececek vs. Aslinda oyle cok da evhamli degilim ama bu aralar bi haller var uzerimde.. Ustelik ikinci dogumum. Tuhaf tuhaf dusunceler, ya bana bisey olursa 5 yasindaki oglum ne yapar diye dusunup agliyorum. Belki bu da böyle bi donemdir, hormonların bi oyunudur bilemiyorum![]()
Canım maalesef bazı şeyleri değiştirmek eşimizde değil o yüzden kafaya takıp bunalıma girmek bize hiçbir şey kazandırmaz ben bu bebek öncesi panik ataklar geçirdim kaygı bozukluğu teşhisi kondu bir sürü ilaç kıllandım ama olayın bende bittiğini çözdüm şükür hamile kalmadan 3 ay önce bıraktım ilaçları bazen kaygılar beni de yokluyor ama hep yaradana sığınıyorum ona teslim olmaktan başka elimizden bir şey gelmiyor Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza dua et içindeki vesveselerden uzaklaşGunaydin arkadaslar.. Bu aralar kendimi depresif, endişeli hissediyorum. Dogumu dusunuyorum nasıl olacak, surec nasil gececek vs. Aslinda oyle cok da evhamli degilim ama bu aralar bi haller var uzerimde.. Ustelik ikinci dogumum. Tuhaf tuhaf dusunceler, ya bana bisey olursa 5 yasindaki oglum ne yapar diye dusunup agliyorum. Belki bu da böyle bi donemdir, hormonların bi oyunudur bilemiyorum![]()
Yarın sabah ilk idararla yapayım bide canımMerhaba benimde adet günümde hafif pembe ve kahverengi arası kanamam olmuştu hamilelik şüphem olmadığı için adet olucam herhalde diye düşündüm 2 gün geçtikten sonra test yaptım bundan bir tık daha koyu şekilde gözle görülür çizgi çıkmıştıadetin geçsin 1-2 gün tekrar test yap canım daha kesin olur. Allah gönlüne göre versin inşallah
Güzel anneler merhabalar hepinize cok güzel gecen bir cuma günü diliyorumSizlere birşey danışacağım şimdi benim 2+1 bebeğimize oda yapamayacağız taşınacağız cünkü doğumdan sonra kısmetse
anne yanı Beşik ve bebek arabasını sizler hangi haftadan sonra almayı düşünüyorsunuz ?