• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Güzel anneler merhabalar hepinize cok güzel gecen bir cuma günü diliyorum 🥰🤲🏼 Sizlere birşey danışacağım şimdi benim 2+1 bebeğimize oda yapamayacağız taşınacağız cünkü doğumdan sonra kısmetse 😅 anne yanı Beşik ve bebek arabasını sizler hangi haftadan sonra almayı düşünüyorsunuz ?
Benim de 21 hafta bitti ben de son haftalara doğru alayım daha erken diyorum ama herşeyin fiyatı sürekli artıyor özellikle bebek arabalarının:( Sanki şimdi ucuzdan ne alsam kar gibi geliyor.

Canım çok sağol 🙏 inan korkudan yerimden kalkmiyordum eşim sağolsun 15 gündür yemek bulaşık herşeyi yaptı ben yattım , bugün de ilk kez yürüyüşe çıktık iyi geldi. Hatta eşim şey diyor sen bu yürüyüşten sonra doğuma kadar yatarsın 😂

Gözün aydın canım çok şükür 🙏
Kasılmaların ne araliktaydi peki
Gunde 4 5 kere oluyodu bikac saniye sonra geciyodu

Güzel anneler merhabalar hepinize cok güzel gecen bir cuma günü diliyorum 🥰🤲🏼 Sizlere birşey danışacağım şimdi benim 2+1 bebeğimize oda yapamayacağız taşınacağız cünkü doğumdan sonra kısmetse 😅 anne yanı Beşik ve bebek arabasını sizler hangi haftadan sonra almayı düşünüyorsunuz ?
Merhaba canım 30.haftada herşeyin hazır olsun ona göre ayarla bence çünkü gittikçe ağırlaşacağız canımız birşey yapmak istemeyecek. Bir de internetten falan alacaksan geliş sürelerini de hesaplayarak alabilirsin. Benim ilk bebekten kalanlar olduğu için sadece kıyafet alışverişi yapıcam onu da 25. Haftadan sonra başlarım diye düşünüyorum al gelsin yıka ütüle derken anca vakit geçer 😌

Tozlanir diye ustune battaniyelerin birini orttum feda ettim yani ama napacagm ki simdiden hareketlerm agirlasmaya basladi 3gun ugrastm 8.ayda bunlari yapmak inan ki daha zor olacak
7.ayda hastane cantami hazirlamaya baslayacagm ben ne olur ne olmaz hastanede yatmak gerekir erken dogum olabilir insan hali bu hersey olabilir.. ilk kizimda 30-33haftalarda dr erken dogm olcak demsti sukur 36+1de dogm yaptm ama 30.haftadan 36.haftaya kadar iatirahat verdi hicbisey yapma dedi yine ayni durumla karsilasmak istemiyorm isimi saglama alacagm bence bosver elalemi canin ne zaman yapmak istiyosa o zaman yap
Benimde sıkıntılı geçiyor böbreklerimden dolayı anca şuan bile 1 haftamı alır yavaş yavaş ben organizer alacaktım onları sipariş edeyim sonra başlarım

Merhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım
Evet canım bende gördüm silik çiZgiyi kan verirsen az da olsa değer çıkacaktır 😊😊

Gunaydin arkadaslar.. Bu aralar kendimi depresif, endişeli hissediyorum. Dogumu dusunuyorum nasıl olacak, surec nasil gececek vs. Aslinda oyle cok da evhamli degilim ama bu aralar bi haller var uzerimde.. Ustelik ikinci dogumum. Tuhaf tuhaf dusunceler, ya bana bisey olursa 5 yasindaki oglum ne yapar diye dusunup agliyorum. Belki bu da böyle bi donemdir, hormonların bi oyunudur bilemiyorum 😔
Şu sıralar ben de öyleyim aslında çok rahattım bu son haftaya kadar ama şimdi ya bana bir şey olursa, ya bebeğime bir şey olursa diye sürekli düşünüyorum ama sonra diyorum ki ben elimden geleni yaptıktan sonra bir yerde kader insan müdahale edemiyor, o yüzden bu günler bi daha gelmeyecek en azından anın tadını çıkartayım diyorum. Boyama falan yapmayı düşündüm, resim yapmayı. Kafamı bi şekilde bir şeylerle meşgul etmek istiyorum.

Merhaba kızlar çok şükür Rabbime detaylımız güzel geçti sağlıklı sıhhatli oğluşum bir sorun yokmuş 40 dk kadar sürdü muayene gitmek isteyen olursa İstanbul şişli de İbrahim Kalelioğluna gittim çok güzel inceledi anlattı 4 sayfalık rapor ve görüntülerin ve videonun olduğu CD veriyor.
Ellerini yüzünden çekmedi bir türlü ☺️ doktorumuzda asker olacak galiba asker selamı veriyor dedi.

Eklentiler

• IMG_20201218_182404.webp
    IMG_20201218_182404.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 69
Canım ben bu konuyu araştırdım birçok doktora da sordum hiçbir sıkıntı yok inan zaten beş dakika tutacaksın o vücuduna geçecek de bebeğe geçecek zor yani önemli olan senin kendini iyi hissetmen annenin psikolojisi çok önemli bence aynaya bakınca kendini iyi hissetmiyorsan boyat birçok arkadaşım 12. Haftadan itibaren boyattı çocukları da gayet sağlıklı yine de karar senin bu arada seni Ağustos transferi sayfasından hatırlıyorum doktorun Aret Bey miydi?

Dün forumdan bi arkadaşa danıştım oda ayda bir boyamış hiç bir problem olmadı dedi. Bende dün gece boyadım dayanamadım. Dediğin gibi 5 dakikada siliniyor zaten bir problem olmaz diye düşünüyorum. Bende hatırlıyorum seni ama ben Bursa Jimerde gördüm tedaviyi. ☺️

Selam kızlar ben Ozni nickimi değiştirdim ☺️ Bugün 25hafta kontrolüm vardı, gebelik şekerim güzelmiş, kan değerleri iyi kan ilacını kestik omega ve dvitamine devam, bebişim uzun boylu olacakmış, kilomuz 934 idi yanaklar şişko şişko tepiniyordu bal kızçem😍 Bir hafta önde gidiyormuşuz doğumu etkilemez dedi, ama ilk kızım 37de doğduğu için yine o haftalarda gelebilirmişiz, doğumuda konuştum doktorumla epiduralsiz kesisiz doğal doğum yapacağız dedi sadece toplam 8kilo almışım önümüzdeki ay almadan gelmeye çalış dedi inşaallah ya doktorumu çok seviyorum müthiş güven veriyor ilk bebeğimde hergün ağlardım nasıl doğacak diye şimdi sanki hop gelecekmiş gibi kucağıma çok rahatım😍 Rabbim hepimize huzurlu doğumlar nasip etsin🙏🏻

Bugün Suwen mağazasına gittim lohusa pijaması bu modele karar verdim doğumdan sonra giymek için %70 indirim var kızlar 500küsürden 128 e düşmüştü bu pijama ve çok yumuşak likralı bir saten tavsiye ederim🤗 capuccino rengi aldım tacımla uysun diye ama ekrusuda çok şıktı😍

Eklentiler

• 08215FC7-C6F2-41C7-A03B-FC735160E902.webp
    08215FC7-C6F2-41C7-A03B-FC735160E902.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 91
  • 65BDD51C-CF6D-4D9D-BA7C-11E5EAA20338.webp
    65BDD51C-CF6D-4D9D-BA7C-11E5EAA20338.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 97
Bugün Suwen mağazasına gittim lohusa pijaması bu modele karar verdim doğumdan sonra giymek için %70 indirim var kızlar 500küsürden 128 e düşmüştü bu pijama ve çok yumuşak likralı bir saten tavsiye ederim🤗 capuccino rengi aldım tacımla uysun diye ama ekrusuda çok şıktı😍
Tam bir kız annesi kokoş kokoş😍çok güzel canım güle güle kullan inşallah. Şeker yuklemesi mi yaptırdın gebelik şekeri güzel çıktı yazmışsın şimdi benimde sırada o var sanırım ☺️ geçen sağlık ocağında kan vermiştim aç karnına verdim şekere de bakmışlar glikoz 96 çıkmış o açlık şekeri olarak sayılır herhalde. Yükleme yaptırmadan açlık tokluk takibi yaptırsam diye düşünüyorum.

Tam bir kız annesi kokoş kokoş😍çok güzel canım güle güle kullan inşallah. Şeker yuklemesi mi yaptırdın gebelik şekeri güzel çıktı yazmışsın şimdi benimde sırada o var sanırım ☺️ geçen sağlık ocağında kan vermiştim aç karnına verdim şekere de bakmışlar glikoz 96 çıkmış o açlık şekeri olarak sayılır herhalde. Yükleme yaptırmadan açlık tokluk takibi yaptırsam diye düşünüyorum.
Sağol cnm inşaallah hepimiz😍🙏🏻 evet şeker yüklemesi yaptırdım iğrençti içim dışıma çıktı kusarsan geçersiz sayılır dediler diye kendimi paraladım kusmamak için, açlık yaptılar ilk o 90,98 çıktı bende sonra 75gr glükoz içtim 60dakika sonra birde 120dakika sonra baktılar cnm, senin o açlık olarak sayılır bence

Back
X