Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallah güzel haberlerle gel canımGunaydin bacilar bugun ayrintiliya giricem insallj hersey yolundadir![]()
Amin insallh bacimHadi inşallah güzel haberlerle gel canım![]()
Canım inan korkma bende öyleydim diyorum ya son bir hafta hep ağladım bir de gelen giden doktorun işine öyle geliyor bilmem ne diye konuştukça katil olasım geldi... Önemli olan bebeğin ve annenin sağlığı.. Bana neler dediler yok ameliyattan sonra yarım insan olurmuşum falan filan.. Açıkçası bünye meselesi.. Ben çok kolay geçirdim. 2. gün doktor hastaneden taburcu edelim dedi çok iyiyim diye ben istemedim.. Evde hiç lohusa yatağı kurmadım.. İşimden dolayı doğum izninde evden çalışacaktım o nedenle haftada bir gün şirkete gitmem gerekiyordu abartmıyorum perşembe doğum yaptım diğer hafta perşembe işyerine gittim çalışmaya.. Şükürler olsun hiç bir gün sıkıntı yaşamadım. 9 yıl oldu sanki hiç sezeryan olmamış gibiyim.. Ama aksine normal doğumdan sonra büyük sıkıntılar yaşayan arkadaşım var daha tövbe doğurmam diye çocuk istemiyor. Kimse aksini iddia edemez bünye meselesi. Kız kardeşim 2 çocuk doğurdu normal ikisi de maşallah hiç sıkıntı yaşamadı.Ya açıkcası sezeryandan çok çekiniyorum. Kendimi toparlayıp bebeğime sahip çıkamam diye. Herkes çok zor diyor.
Allah kolaylik versin cnm kizimdayken bana bir bardak icirmislerdi plastik bardakla simdi seker yuklemesi de degismis ya bende ac kalmayi ve ac karna bole seyler icmeyi hic sevmemGünaydın kızlar şeker yükleme testi yaptırıyorum. Açlık 90 çıktı. O şekerli meşhur içecekten 100 mglik içtim. Midem çok kötü, uyku bastırdı keşke evime yakın olsaydı da uyusaydım. Şimdi birer saat arayla kan alınacak 13.30 en son ve o saate kadar bir şey yiyip içmek yasak. Tatlıyla arası iyi olmayanlar için işkence onu söyleyeyim. Yarım saat oldu nasıl dayanacagim![]()
Yaa ben hiç sevmiyorum öyle içecekler dediğin gibi tatliyla da aram pek iyi değildirGünaydın kızlar şeker yükleme testi yaptırıyorum. Açlık 90 çıktı. O şekerli meşhur içecekten 100 mglik içtim. Midem çok kötü, uyku bastırdı keşke evime yakın olsaydı da uyusaydım. Şimdi birer saat arayla kan alınacak 13.30 en son ve o saate kadar bir şey yiyip içmek yasak. Tatlıyla arası iyi olmayanlar için işkence onu söyleyeyim. Yarım saat oldu nasıl dayanacagim![]()
İnşallah sonuçların iyi çıkar canım ben de cuma günü yaptıracağımGünaydın kızlar şeker yükleme testi yaptırıyorum. Açlık 90 çıktı. O şekerli meşhur içecekten 100 mglik içtim. Midem çok kötü, uyku bastırdı keşke evime yakın olsaydı da uyusaydım. Şimdi birer saat arayla kan alınacak 13.30 en son ve o saate kadar bir şey yiyip içmek yasak. Tatlıyla arası iyi olmayanlar için işkence onu söyleyeyim. Yarım saat oldu nasıl dayanacagim![]()
Ayy sorma bir de 5 dakikada içeceksin dedi hemşire nasıl iğrendim ama tekrar içirecekler korkusuna kendimi tuttum.. Şükür atlattım.. ilk hamileliğimde plastik bir bardak ile içmiştim diye hatırlıyorum bu gerçekten çok geldi.. Allah sana da yardım etsin..Günaydın kızlar şeker yükleme testi yaptırıyorum. Açlık 90 çıktı. O şekerli meşhur içecekten 100 mglik içtim. Midem çok kötü, uyku bastırdı keşke evime yakın olsaydı da uyusaydım. Şimdi birer saat arayla kan alınacak 13.30 en son ve o saate kadar bir şey yiyip içmek yasak. Tatlıyla arası iyi olmayanlar için işkence onu söyleyeyim. Yarım saat oldu nasıl dayanacagim![]()
Sade gazoz gibi geldi bana . Tadı fazla aç karınla hemen içmek zorluyor biraz.İnşallah sonuçların iyi çıkar canım ben de cuma günü yaptıracağımtadı nasıl o içeceğin şekerli su gibi mi
![]()
Sanırım benim çevremde hep kötü örnekleri var :) bende kendim ilgilenmek istiyorum bebeğimle herşeyiyle bu yüzden aslında.Canım inan korkma bende öyleydim diyorum ya son bir hafta hep ağladım bir de gelen giden doktorun işine öyle geliyor bilmem ne diye konuştukça katil olasım geldi... Önemli olan bebeğin ve annenin sağlığı.. Bana neler dediler yok ameliyattan sonra yarım insan olurmuşum falan filan.. Açıkçası bünye meselesi.. Ben çok kolay geçirdim. 2. gün doktor hastaneden taburcu edelim dedi çok iyiyim diye ben istemedim.. Evde hiç lohusa yatağı kurmadım.. İşimden dolayı doğum izninde evden çalışacaktım o nedenle haftada bir gün şirkete gitmem gerekiyordu abartmıyorum perşembe doğum yaptım diğer hafta perşembe işyerine gittim çalışmaya.. Şükürler olsun hiç bir gün sıkıntı yaşamadım. 9 yıl oldu sanki hiç sezeryan olmamış gibiyim.. Ama aksine normal doğumdan sonra büyük sıkıntılar yaşayan arkadaşım var daha tövbe doğurmam diye çocuk istemiyor. Kimse aksini iddia edemez bünye meselesi. Kız kardeşim 2 çocuk doğurdu normal ikisi de maşallah hiç sıkıntı yaşamadı.
Aynen ilk gebeligimde ben de bardakla hatırlıyorum. Bu defa kocaman gazoz kadar. Aç karna şerbet içmekAllah kolaylik versin cnm kizimdayken bana bir bardak icirmislerdi plastik bardakla simdi seker yuklemesi de degismis ya bende ac kalmayi ve ac karna bole seyler icmeyi hic sevmem![]()
İcince zoraki içiliyor da sanırım sonraki bir saat zor geçiyor gazlı olması kötüydü ac karna midem sisip sisip durdu birde uyku bastırdı ağır geldi. Ilk kanı verdim 10 dk sonda 2. Saat kanı şu an çok daha iyiyim, inşaallah sonuçlarimiz iyi çıkar. Birde her yer kapalı, keşke gebelere özel oda yapsalar icerde dursan kalabalık dışarısı soğuk.Yaa ben hiç sevmiyorum öyle içecekler dediğin gibi tatliyla da aram pek iyi değildirbir kaç hafta sonra benden de isteyecek kara kara düşünüyorum napcam diye. neyse ki içip bitirebilmişsin
kendini kötü hissedersen söyle hemşireye hemen kan alırlar
Çok teşekkür ederim. Elma aromalı gazlı şerbet gibi tatlı. Aynen gazoza benziyor ama çok daha şekerlisi. Ilk saati geçirince sonrası normalİnşallah sonuçların iyi çıkar canım ben de cuma günü yaptıracağımtadı nasıl o içeceğin şekerli su gibi mi
![]()
Aynen gerçekten içten içe kendime yapabilirsin miden bulanmiyor sakin ol diye kendimi telkinledim durdum. Aynen önceden bardakta veriyorlardi bu defa kocaman kutuda. Allah razı olsunAyy sorma bir de 5 dakikada içeceksin dedi hemşire nasıl iğrendim ama tekrar içirecekler korkusuna kendimi tuttum.. Şükür atlattım.. ilk hamileliğimde plastik bir bardak ile içmiştim diye hatırlıyorum bu gerçekten çok geldi.. Allah sana da yardım etsin..
Sagol canimİnstada bu sayfa cnm çok şık fistolar var![]()
Ah cnm benimde nevrim dönmüştü 75gr içtim ben ama kusmamak için öğüre öğüre dolandım durdum, özellikle soğuk havaya çıkmak iyi geldi filan kan verme işi biter bitmez hamur işi gömdüm midem rahatlamıştı iğrenç bişi ya Allah kolaylık versin, kızlar şimdi doktorum sayfasında video paylaşmış bir gebesi daha ayakta çıkmış öyle gördükçe gidip sarılasım geliyor adamaGünaydın kızlar şeker yükleme testi yaptırıyorum. Açlık 90 çıktı. O şekerli meşhur içecekten 100 mglik içtim. Midem çok kötü, uyku bastırdı keşke evime yakın olsaydı da uyusaydım. Şimdi birer saat arayla kan alınacak 13.30 en son ve o saate kadar bir şey yiyip içmek yasak. Tatlıyla arası iyi olmayanlar için işkence onu söyleyeyim. Yarım saat oldu nasıl dayanacagim![]()
Çok tatlı duruyor.. Bu iplerden kaç tane gider acaba ?Ah cnm benimde nevrim dönmüştü 75gr içtim ben ama kusmamak için öğüre öğüre dolandım durdum, özellikle soğuk havaya çıkmak iyi geldi filan kan verme işi biter bitmez hamur işi gömdüm midem rahatlamıştı iğrenç bişi ya Allah kolaylık versin, kızlar şimdi doktorum sayfasında video paylaşmış bir gebesi daha ayakta çıkmış öyle gördükçe gidip sarılasım geliyor adamaNormal Doğumda doktor çok önemli o kesin, ilk doktorum bir Prof du ama sezeryan yanlısıydı, şimdiki doktorumu doğal doğumcu seçtim o yüzden normal doğumla doğal Doğumda farklı şeylermiş onuda öğrenmiş oldum
bu arada battaniye başladım sipariş aldım kızlar çok cici oluyor
Kendimede ekru yapcam
![]()
5 taneden 90x90 ölçülerinde çıkıyor canımÇok tatlı duruyor.. Bu iplerden kaç tane gider acaba ?