• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Kızlar merhaba özellikle akşamları karnımda sertleşme oluyor bu mudur kasılma denilen olay? Kızımda hiç hatırlamıyorum 12 yıl geçti aradan malum

Kızlar merhaba özellikle akşamları karnımda sertleşme oluyor bu mudur kasılma denilen olay? Kızımda hiç hatırlamıyorum 12 yıl geçti aradan malum
Benim de aksamlari oluyor geriliyor cok enteresan hallere giriyorm.ama doktora gun icin de bir kez 7 defa oldu dedim ama sadece 1 gun oldu rahim boyu falan iyi kansizlik ve az su tuketimide yapar bu satdiklarini dedi bana herseyin caresi bol su dio agrilarini falan dindirir dedi ama gun gectikce su icmekde zorlaniyorm bende

Ya ben hep karından vuruyorum ama şişince daha zor oldu sanki kollara geçtim şimdi bacaktan nasıl vuruluyor acaba oraya mı geçsem her tarafım mor öğrenir öğrenmez doktorum başlatmıştı Doğumdan sonra bile bir müddet kullanacaksın dedi her gün daha çok acıyor canım sanki😢
Ben sormuştum hemşireye canım, bacaktan yapmanızı tavsiye etmiyoruz dedi. Kol ve göbek sadece dedi. Benim de kollar dayak yemiş gibi iyi ki kış mevsimindeyiz☺️

Benim de aksamlari oluyor geriliyor cok enteresan hallere giriyorm.ama doktora gun icin de bir kez 7 defa oldu dedim ama sadece 1 gun oldu rahim boyu falan iyi kansizlik ve az su tuketimide yapar bu satdiklarini dedi bana herseyin caresi bol su dio agrilarini falan dindirir dedi ama gun gectikce su icmekde zorlaniyorm bende
Ya ben de içemiyorum maalesef aklıma gelmiyor yani keşke içebilsem

Ben sormuştum hemşireye canım, bacaktan yapmanızı tavsiye etmiyoruz dedi. Kol ve göbek sadece dedi. Benim de kollar dayak yemiş gibi iyi ki kış mevsimindeyiz☺️
Aynen valla karın daha da gerilince daha mı zor olur acaba ☹️

Canım bende de her gece oluyor yatağa geçtiğim zamanlarda sanırım normal şuan doktorumdan çıktım görünen ters birşey yok çok şükür ki

Canım bende de her gece oluyor yatağa geçtiğim zamanlarda sanırım normal şuan doktorumdan çıktım görünen ters birşey yok çok şükür ki
O zaman bu haftalarda normal demek ki Allahım zamanında sağlıkla gelsin hepimizin bebeği sağlıkla🙏

Su içmek için en güzel yöntem yanına 1,5 litrelik şişelerden koymak kızlar. Hem takıp ediyorsun ne kadar içtiğini, ben başından beri öyle yapıyorum, gerçekten pek bir şikayetim yok çok şükür.

Kızlar bende muayeneden çıktım çok şükür bebek sağlıklı 780 gr olmuş minik tospaam dua ediyordu pozunda 😂😂 şimdi şekerli sudan içtim midem bulandı bulanacak bekliyorum açlık şekerim 69 çıktı biraz düşük dediler istersen birşeyler ye başka gün yapalım dediler ama ben yaptım bugün.

Eklentiler

• 0E7B194C-2E2D-41DF-81A9-87B02C2F3174.webp
    0E7B194C-2E2D-41DF-81A9-87B02C2F3174.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 75
İdrarım yine sürekli kan sonumuz hayır olsun inşallah böbreklerim beni tüketti gerçekten bu gebelik döneminde 😞😞

Eklentiler

• 608602C4-7894-417E-A070-1A135CF6997F.webp
    608602C4-7894-417E-A070-1A135CF6997F.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 72
  • FBC4676D-64DF-424B-BD68-ED2A7113E4AF.webp
    FBC4676D-64DF-424B-BD68-ED2A7113E4AF.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar bende muayeneden çıktım çok şükür bebek sağlıklı 780 gr olmuş minik tospaam dua ediyordu pozunda 😂😂 şimdi şekerli sudan içtim midem bulandı bulanacak bekliyorum açlık şekerim 69 çıktı biraz düşük dediler istersen birşeyler ye başka gün yapalım dediler ama ben yaptım bugün.
Maşallah çok tatlı küçücük😍

İdrarım yine sürekli kan sonumuz hayır olsun inşallah böbreklerim beni tüketti gerçekten bu gebelik döneminde 😞😞
Allah yardimcin olsun canm😔Valla evlat sahibi olmak cok guzel ama gercekten hamilelik kismi cok zor Rabbim hepimize kolaylik nasip etsin su gibi akip gecsin gunlerimiz saglikla kavusalim🤲

Allah yardimcin olsun canm😔Valla evlat sahibi olmak cok guzel ama gercekten hamilelik kismi cok zor Rabbim hepimize kolaylik nasip etsin su gibi akip gecsin gunlerimiz saglikla kavusalim🤲
İnşallah canım evet gerçekten çok zor zaten zor bela gebelik sağlayabildik şimdi de süreç zor inşallah doğum ve sonrası kolay olsun hepimiz için 🤲🏻🤲🏻

Benim de eşim kolumdan vuracak bakalım inşallah bebeğim toparlanır dün baya kendimi üzdüm ama çok şükür sonuçta çaresiz bir dert değil 🙏🏻 12 ocakta tekrar çağırdı doktorum inşallah o zamana kadar haftasına yaklaşır baş bacak gelişimi haftasıyla uyumlu ama karın bölgesi minnak kalmış dedi. Onlar sağlıkla doğsun da iğne vurunuruz sıkıntı değil ❤️
Aynen benimde eşim evde olunca o yapıyor nöbetçi olduğunda da kızım kolumu tutuyor ben kendim yapıyorum insan zorda kalınca her şey oluyor çaresiz değiliz karnı da bacakları da gelişsin her şeyiyle tastamam kucağımıza almak nasip olsun :anne::anne::anne:

Back
X