• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Ben hiç karından yapmadım ama kollarda fena ilk zamanlar bu kadar acımıyordu ama 5 aydır sürekli yapınca şişiyor acıyor gitsem acile darp raporu verirler o derece 🙈
Morluk oluşması normal o zaman değil mi dün biz ilk dozu acilde yaptırdık morarma olmadı bugün eşim yapınca morardı o da korktu biraz 😔

7 78kova canım evet kasılma denen şey buymuş ben 20 gün önce öğrendim bunu , gün içinde en az 30 kere oluyordu ama şimdi sadece gece iki üç kadarına düştü çok şükür , bol su demişti doktor, sanırım etkisi oldu, içtiğim su miktarını artirdim.

Özellikle gece yatış pozisyonuna geçtiğimde oluyor, sancin yoksa takma kafana normalmiş öyle dedi doktor

Ben hiç karından yapmadım ama kollarda fena ilk zamanlar bu kadar acımıyordu ama 5 aydır sürekli yapınca şişiyor acıyor gitsem acile darp raporu verirler o derece 🙈
Aynen bende de durum aynı kollarım karnım mosmor Rabbim sağlıkla atlatsak şu süreci🙏

7 78kova canım evet kasılma denen şey buymuş ben 20 gün önce öğrendim bunu , gün içinde en az 30 kere oluyordu ama şimdi sadece gece iki üç kadarına düştü çok şükür , bol su demişti doktor, sanırım etkisi oldu, içtiğim su miktarını artirdim.

Özellikle gece yatış pozisyonuna geçtiğimde oluyor, sancin yoksa takma kafana normalmiş öyle dedi doktorsanız

sancı yok şükür akşamları uzanınca sertleşiyor geçiyor aynen su içmeliyim zaten böbreklerimde de ağrı başladı keşke içebilsem kendimi zorluyorum ama suyu sevmiyorum hele aç karınla midem çok bulanıyor ☹️

Kızlar bende muayeneden çıktım çok şükür bebek sağlıklı 780 gr olmuş minik tospaam dua ediyordu pozunda 😂😂 şimdi şekerli sudan içtim midem bulandı bulanacak bekliyorum açlık şekerim 69 çıktı biraz düşük dediler istersen birşeyler ye başka gün yapalım dediler ama ben yaptım bugün.
Ay masallah kucuk kuzucuga 🥰

Kızlar merhaba yenidoğan bezi için araştırıyorum da kullanıp memnun kaldığınız markaları paylaşır mısınız? İnstagram da mühendisoğlunu takip ediyorum bilenler vardır mutlaka. İçeriği temiz olan ürünleri paylaşıyor. Burdaki markalara göre almaya çalışacağız ama içeriği temiz olup kullanımı iyi olmayan bezler olabilir. Yorumlarınızı bekliyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20201226-172511.webp
    Screenshot_20201226-172511.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20201226-182653.webp
    Screenshot_20201226-182653.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar merhaba yenidoğan bezi için araştırıyorum da kullanıp memnun kaldığınız markaları paylaşır mısınız? İnstagram da mühendisoğlunu takip ediyorum bilenler vardır mutlaka. İçeriği temiz olan ürünleri paylaşıyor. Burdaki markalara göre almaya çalışacağız ama içeriği temiz olup kullanımı iyi olmayan bezler olabilir. Yorumlarınızı bekliyorum.
Ben kizimda molfix kullandim simdi yine molfic aldim yeni dogan acikcasi icerik arastirmadim cunku herseyi icrigine organigine gidecek gucum de takatimde yok pek de inanmiyorm artik dunyada hersey zararliyms gbi bi psikolojiye bürundm🤦‍♀️molfix benim butceme uydu kizimdada cok memnun kalmstm sebebi bu

Ben kizimda molfix kullandim simdi yine molfic aldim yeni dogan acikcasi icerik arastirmadim cunku herseyi icrigine organigine gidecek gucum de takatimde yok pek de inanmiyorm artik dunyada hersey zararliyms gbi bi psikolojiye bürundm🤦‍♀️molfix benim butceme uydu kizimdada cok memnun kalmstm sebebi bu
Bende ilk kızımda molfix kullandım memnundum. Sleepy ve canbebe de olabilir diye düşünüyorum ama onların kullanımı nasıl bilmiyorum. Molfix içerik olarak temiz bulunmuş👍 listede ismi var. Bende içeriği temiz olup fiyatı uygun olanlara bakıyorum mustela şampuan çok pahalı hipp i tercih edicem. deterjan olarak da dalan granül ü buldum netten en uygun

Ben prima kullanmistim yine prima alicam dalinin deterjanina bayiliyorum yine ondan aldim.
Mustela da sampuani ogluma da hala kullaniyorum hatta benim catlak kremlerimde mustela.

Ben içeriğine bakıp sleepy aldım ama böyle çok büyük bi paket değil çünkü pişik yaparsa memnun kalmazsam vs hemen değiştiririm diye düşündüm. Sadece sleepy alırsanız direkt 2 numaradan alın, biraz daha küçük diğerlerine göre. Islak mendilde sleepynin temiz içerikli geldi. Mustelanın sadece şampuanını almayı düşünüyorum seti ayrı ayrı kendim oluşturmayı düşünüyorum yine içeriklere bakıp çünkü mustela arkadaşımın bebeğinde alerji yapmıştı mesela. Bebeğe göre biz alıyoruz çok çok ama bebek sevmeyebilir belki. O yüzden mustelanın en küçük boy şampuanını almayı düşünüyorum mesela.

Evet uzulmeyin cocuklariniz var diyor.
Belki de bana dayanma gucu verir insallah oyle olur.
Kendimi kaybetmem.
İnsallah oyle olur canim kizin sayesinde atlatirsn acilarini geride birakirsin.. ne olursa olsun metin ol.sende bi annesin sonucta cok agir biliyorm ama düzen böyle bigun bizde öleceğiz 🥺

7 78kova dikkat et canım böbrek çok çok önemli hamilelikte Allah korusun , ben sabah aç karnına iki bardak içerim direkt böbrekten çektiğim için çok korkuyorum
Evet tatlım benim hamilelikten önce de ağrım olurdu kum döküyorum arada işte keşke içebilsem yarından itibaren yanımda su taşıyacağım bu kasılmalar beni korkuttu kızımda hiç hatırlamıyorum kasılma olduğunu ama onda da kum dökmüştüm hatırlıyorum

Ben ilk kizimda molfixle baslayip butun bezleri denemistm alerjik bi cocuktu cunku
Molfix yenidogan cok iyi gobek bagi oyuntusu var ama paketi bitiremeden 2numaraya gecmistim. Huggies iyiydi ama ben zor bulmustum prima da guzel ama ahim sahim bi ayricaligi olmadi bizde oda alerji yapmisti sleepy almistm netten o ara yeni yeni cikiyodu o da guzeldi digerleri benm kizima hic ama hic yaramadi.ismini yukarda gorup kullanmadıklarım var tabi bim in bezine kadar kullandm en iyileri sleepy di o zamanlar bence

Hepinize çok geçmiş olsun kullandığınız ilaçlar, rahatsızlıklar, yaşamış olduklarınız o kadar üzücü ki Allah yar ve yardımcınız olsun. İnsaallah hepiniz sağ salim bebislerinizi kucaklariniza alırsınız. Sizin yazdıklarınız fedakarliklarinizi okudukca özel olarak cevap yazmıyorum ama çok içten dua ediyorum. Hepimiz bir yerden sınava tabi tutuluyoruz sağlıcakla atlatalım İnsaallah 🙏🙏

Kızımda prima premium kullanmıştım ama fiyatları sonradan inanılmaz arttı. İçeriğinin de iyi olmadığını görünce bende genel beğeniler sebebi ile sleepy almayı planlıyorum. Birde ıslak mendilini. Kızımda uni baby kullandık ama içeriği sonradan değişti. Bioderma şampuan kullanıyordum mavi olan ama İçeriğinin iyi olmadığını görünce e bebek in kırmızı kız bebekler için olan şampuanini kullanmaya başladık çok memnunum kokusu güzel. Ama kızım yeni doğduğunda mustela köpük olandan almıştım. Saçları olmadığı için çok uzun süre gidiyordu. 6 aylık olduktan sonra biodermaya geçmiştik. Muhendisinoglunu bende takip ediyorum. Ebebek sampuanini masumlar listesine eklemişti. Minoriste aldım ama kokusunu begenmedim. Deterjan ve yumuşatıcı arayışı içindeyim zaten ilk bir sene kullanıyorum 1 seneden sonra biz ne deterjan kullanıyorsan kiziminkilerde öyle yıkanıyor

İyi geceler kızlar bnde çok fazla akıntı idrar yaparken yanma ve kaşıntı var fazlasıyla yanma idrar yapmasam bile var canım çok yanıyor enfeksiyon mu acaba

Back
X