• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Merhaba kizlar bugun kontrolumuz vardi sukur hersey yolunda masallah 1003gr olmuş boyu 34 cm 2 hafta onden gidiyor dedi seker falan var mi dedi sende bnde yok dedim seker yuklemesi falanda yapildi kanlarimi verdim sonuc icin aricam doktoru karnimda sertlesmeler oliyordu gun 5 6 kez onu soyledim durusuyla alakaliymis suan ki duruş pozisyonu en rahatsiz edici pozisyon dedi biraz canin yanar asagisa baski hissedersin dedi 1 ay sonra bir daha giderim artik kontrole 😊
Maşallah .. :nazar:

Kizlar dun kontrolumuz vardi 25+3 te 700 gr 30 cm bebis iyimi acaba doktor iyi dedi ama bsns kilosu az geldi sanki

Kizlar dun kontrolumuz vardi 25+3 te 700 gr 30 cm bebis iyimi acaba doktor iyi dedi ama bsns kilosu az geldi sanki
Gayet güzel canım kilosu bizim gibi onların da kilosu her bebekle aynı değil tabiki haftasıyla uyumluysa gerisinin hiç önemi yok bazen okuyoruz aynı haftalarda daha kilolu olan bebekler var biraz düşünüyoruz ama önemli olan haftasıyla uyumlu gitmesi içini ferah tut ☺️☺️

Herkes istediğini yaptırabilir ben yaptırmak istemiyorum ben evde tatlı çikolata şeker yemiyorum yapmak istemiiorum ben yaptıranlara sormuyorum neden yaptieiyorsunuz bu benim hakkım. Ben yaptirmak istemiyprum kimse beni zorlayamaz. Şeker varsa da kendi sorumluluğum kimse beni zorlayama. Nasıl bir ülke olduk anlamıyorum zaten çok sinirleniyorum tetanoz da yaptırmayacağım şeker yüklemesi.

Adan 3Lu test istemedigimhalde 3lu yapmaya kalktı yav yapmıyorum. Ben robot degilim kimsengaha herkes yaptiriyor diye yaptiramaz
Peki canm

Valla bebegin kilosu galiba 27.haftadan sonra onemliymis ama emin degilim 27 den sonra duzenli kilo alirlarmis ama cok da hesap yada kiyas yapma bosver genrtik faktorler etkilio ne yersen ye zayif dogacaksa ise yaramio benim kizim da ole oldu mesela🤭ama sütüm yaradi dogunca cok hizli kilo almsti

Kız anneleri isim krr verdiniz mii detylı ultrsn yptrdınızmı
Selinnnnnnn 🥰 evet çok oldu yaptıralı
Bugün kontrolüm.var ankaraya kâr gelmeden gideyim heryer yokuş kışlık lastik vs derdiniz.var bide ankarada çarpışan oto gibi mübarek dahada şubata kadar Allah nasip ederse gitmem😄
Yaaaa keşke burda da yağsa o kadar özledim ki karı 🥰
Slm kızlar nasılsınız, rahatsızlıkları olan hamişler hepinize acil şifalar sağlıkla inşaallah, ben temizliğe başladım 32ye kdr bitirirsem ondan sonra dinlenebilirim inşaallah☺️ İkili sayılara düştük tez geçer 🤭 Bu arada battaniyeyi bitirdim aşk yaşıyorum çok güzel bu iplerin dokusu kıslarrr😍
Maşaallah süpersin, battaniyenizde güzel olmuş ellerine kollarına sağlık 😍

Selinnnnnnn 🥰 evet çok oldu yaptıralı

Yaaaa keşke burda da yağsa o kadar özledim ki karı 🥰

Maşaallah süpersin, battaniyenizde güzel olmuş ellerine kollarına sağlık 😍
Sağol cnm sizinde isim harika, ilk kıznın adı ne cnm biz çok kararsız kaldık büyük kızım Eylül ben şimdikini Nisan istedim eşim Alya istedi ablamız İpek istedi kaldık ortada😁

Gayet güzel canım kilosu bizim gibi onların da kilosu her bebekle aynı değil tabiki haftasıyla uyumluysa gerisinin hiç önemi yok bazen okuyoruz aynı haftalarda daha kilolu olan bebekler var biraz düşünüyoruz ama önemli olan haftasıyla uyumlu gitmesi içini ferah tut ☺️☺️
Tesekkurler valla doktorda iyi dedide iste ana yuregi😂

Valla bebegin kilosu galiba 27.haftadan sonra onemliymis ama emin degilim 27 den sonra duzenli kilo alirlarmis ama cok da hesap yada kiyas yapma bosver genrtik faktorler etkilio ne yersen ye zayif dogacaksa ise yaramio benim kizim da ole oldu mesela🤭ama sütüm yaradi dogunca cok hizli kilo almsti
İste herseyden nem kapiyoz amaan cok zor hamileligin her aşamasi😊

Canım merhabalar bende ikizlere hamileyim
Şeker yüklemesi yaptırdnmı
Birde alışveriş yaptınmı neler aldın
İlk aylar için park yatakta ikisini yatırmayı düşünüyorm
Merhaba canım evet yaptırdım geçen hafta. Ben daha çok birsey almadım acıkcası bakıyorum araştırıyorum ama simdiden sonra yogunlastırırım herhalde gerçi agırlasmaya da başladım ama ilk acil seyleri alıp bazı seyleri sonraya bırakmayı dusunuyorum hem virüsten dolayı cok cıkmak istemiyorum hem de zorlanmaya basladım açıkçası ikiz gebelik biraz riskli biliyosun birde doktorum 30a kadar cok.önemli dikkat et dedi oyuzden pek kıpırdamıyorum netten birkac takım zıbın falan aldım işte kayınvalidem annem birkac parca almıs battaniye falan. Ben şimdi hastane cantasını acil bir durum olursa diye hazırlamayı düşünüyorum bir iki haftaya. Park beşik benimde planımda vardı ama vazgectim canım cünkü iki cocuk farklı karakter oluyor illa ve birbirlerini uyandırıyor diyor hep etrafımdaki tecrubeler ilk etapta portatif birer kücük beşik düşünüyorum heryere tasınsın istiyorum. Arkasından hemen oda düşünüyorum montessori tarzı veya yatak olan beşiklerden. Şuan yatak kısmında kararsızım bu ikisi arasında. Dolap falan mecbur olacak zaten yerim yok ama alacağım yer kendi imalat yapıyor ilk dolap sifonyeri yaptırıp sonra bebeklerin uyku durumuna göre yatak kısmını düşünürüz diye düşündük bakalım hayırlısı. Sen neler yaptın kafandaki fikirler neler

İste herseyden nem kapiyoz amaan cok zor hamileligin her aşamasi😊
Ilk hamileligimi hic birsey bilmeden arastirmadan gecirdm meger ne buyuk nimetmis😂Bunda asiri zorlaniyorm herseyi arastiriyorm asla zman gecmiyor bana ama buna şükür.Bebegin kilosu boyu bunlara takilmam ama dogdukdan sonra aliverir kilosunu🤭

Ay kızlar size bir şey sormak istiyorum alerji için yıllardır ilaç kullanıyorum hamile kalınca bıraktım alıştım zaten hapşırıklara burun akıntılarına o sorun değil de hapşırırken arada bir iki damla kaçırıyorum altıma böyle bir şey yaşamış olan var mı 😬

Merhaba canım evet yaptırdım geçen hafta. Ben daha çok birsey almadım acıkcası bakıyorum araştırıyorum ama simdiden sonra yogunlastırırım herhalde gerçi agırlasmaya da başladım ama ilk acil seyleri alıp bazı seyleri sonraya bırakmayı dusunuyorum hem virüsten dolayı cok cıkmak istemiyorum hem de zorlanmaya basladım açıkçası ikiz gebelik biraz riskli biliyosun birde doktorum 30a kadar cok.önemli dikkat et dedi oyuzden pek kıpırdamıyorum netten birkac takım zıbın falan aldım işte kayınvalidem annem birkac parca almıs battaniye falan. Ben şimdi hastane cantasını acil bir durum olursa diye hazırlamayı düşünüyorum bir iki haftaya. Park beşik benimde planımda vardı ama vazgectim canım cünkü iki cocuk farklı karakter oluyor illa ve birbirlerini uyandırıyor diyor hep etrafımdaki tecrubeler ilk etapta portatif birer kücük beşik düşünüyorum heryere tasınsın istiyorum. Arkasından hemen oda düşünüyorum montessori tarzı veya yatak olan beşiklerden. Şuan yatak kısmında kararsızım bu ikisi arasında. Dolap falan mecbur olacak zaten yerim yok ama alacağım yer kendi imalat yapıyor ilk dolap sifonyeri yaptırıp sonra bebeklerin uyku durumuna göre yatak kısmını düşünürüz diye düşündük bakalım hayırlısı. Sen neler yaptın kafandaki fikirler neler
Canım ben daha şeker yüklemesi yaptırmadım haftaya dr a gidicem dr u mı değiştrdm o söyler herhlde ilk kez gidicm
Zıbın battaniye ağız bezi biberon emzik fln aldım daha alıcam tabi sayıca biraz fazla oluyo çift olunca
Annemler alıolar bi yandan bende şimdilk oda yapmycm bi dolap birde şifonyer yaptrabilrz fiyat istedik bakalım
Park yatak 2 si için 4 ay fln götürür sanırm sonra mecbur bende 2. Bi beşik edinicm
Araba almayı şimdilk düşünmüyorm puset i arkadaşlardan alıcam kısa süreli kullanılıyor diye
Sadece kıyafetler de zorlanıyorum ay konusunda kaç aylık almak mantıklı olur bilemiyorm şimdilk 0-3 ay alıyorm

Canım benimde bi oğlum var ve şuan ikinci evliliğimden hamileyim. Ben senin aksine hamileyken ayrılmıştım bana ailem çok destek çıkmıştı o yüzden o zamanları kolay atlattım. İkinciler iyi oluyor diyorlar gerçekten bana da öyle denk geldi eşim duruşu hareketli çok karakterli içten bir insan . Bence şuan geçmişi hiçç düşünme şimdi ve sonrası güzel günlerini düşün 🥰
Benimkiler biraz geri kafali maalesef ben ayrildiktan sonra da cok zorluk cektim 4sene boyunca😟2yil oluyo evleneli insan oldugumu kadin oldugumu simdi anladim. Babamlar hala yuzume vurur calismak zorundaydm kizimdan mecbur ayri kaldm para alamadm babamdan zaten kizimla gittim yeterince yuk oldugumu hissettirdi..daha bi suru sey var en son maddi olarak skstk babamdan istemedm ama lafla agzini aradmngecen gun benlik bisey yok ya yicenizi veririm sadece dedi.torununa araba aldi bu yaz biz ciddi anlamda paraya ihtiyacimiz oldu esimin isi icin bize bende yok dedi..anlamiyorum ben uvey evlat miyim?
Gecen gun aradi yine napiyon dedi alisveris yapiyorm internetten dedm besik araba kiyafet felan..senin kiza aldigim arabayi naptin sattin mi dedi?baba dedm ben cocuk 2yasindayken o evden sadece kizimi ve bi kac parca kiyafet aldm baska bisey almadm geldikten sonra bi daha gitmedim gormedn mi dedim..zaten bu hamileleigimde de ne gerek vardi hamile olmana dedi🙄
Cok actim konuyu biliyorm kusura bakma sen sansliymissin baya sevindim senin adina bende aileden yana sansli olabilseydm keske bi kere ayrildm diye sulalenin en ugursuzu sayiyolar dogumuma ablamlar bile gelmeyecek hepsi bi bahane bulur yakinda annem zatrn felcli..

Ilk hamileligimi hic birsey bilmeden arastirmadan gecirdm meger ne buyuk nimetmis😂Bunda asiri zorlaniyorm herseyi arastiriyorm asla zman gecmiyor bana ama buna şükür.Bebegin kilosu boyu bunlara takilmam ama dogdukdan sonra aliverir kilosunu🤭
Ya bende bakmadim biyerede 3 hafta once 440 gramdi bende dedim 800 900 olmustur 700 duyunca uzuldum kafamda kurdugum biseydi yani😊

Ya bende bakmadim biyerede 3 hafta once 440 gramdi bende dedim 800 900 olmustur 700 duyunca uzuldum kafamda kurdugum biseydi yani😊
Normali nedir hic bilmiorm ama benim tek hatirladigim kizima hamileyken tam 40.hafta dolunca dogum yapmistim ve son 4 hafta neredeyse hic kilo alamadi 100 grm almisti 4 haftada yani 27.hafta ve 36.hafta arasi aliyolar ne aliyolarsa

Ay kızlar size bir şey sormak istiyorum alerji için yıllardır ilaç kullanıyorum hamile kalınca bıraktım alıştım zaten hapşırıklara burun akıntılarına o sorun değil de hapşırırken arada bir iki damla kaçırıyorum altıma böyle bir şey yaşamış olan var mı 😬
Benim alerjim yok ama hapsururken bendende gidiyo valla bebekte baski yapiyoya normal rahat ol😊

Normali nedir hic bilmiorm ama benim tek hatirladigim kizima hamileyken tam 40.hafta dolunca dogum yapmistim ve son 4 hafta neredeyse hic kilo alamadi 100 grm almisti 4 haftada yani 27.hafta ve 36.hafta arasi aliyolar ne aliyolarsa
Hmm anladim canim doktor iyi dedi zaten insallah sag salim minnoslarimiza kavusalim tedirginlikle geciyo gercekten😊

Kızlar ben henüz kıyafet falan hiç almadım en uygun e bebek mi sizce .erkek bebek için lcw den beğendim biraz ama görmeden almak da içime sinmiyor ama avm ye gitmeye de çekiniyorum.tecrübeliyim nasıl olsa şubat gibi alırım diyordum ama zaman geçince insan herşeyi unutuyormuş kaç tane alsam kaç aylık alsam diye düşünürken buluyorum kendimi .

Back
X