• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Uyuşmazlık testinin sonucuna göre karar vermeyecekler o zaman anladığım kadarıyla. Sonuç ne olursa olsun o iğne yapılacak. Testin sonucu çıkınca bana da haber verir misin? Ben de testi yaptıracağım bir hafta içinde... güncellerim. Umarım hepsi sağ salim doğarlar.
Tamamdir canim ayin 15 inde yaptiricam 22.hafta yaptirmistim negatif cikmisti testim bakalim 15 inde ne cikacak

Hadi yaaa büyüğüne bakayım ozman belki indirim flan olur :kızgın:
Ben kizimda buyuyen besigin buyuk ebatlisini almstm cok rahat kullandik bu tarz seyler bir kez alinio elinde patlamasin kuzum oyuzden iyice arastir bak bide cok fazla da bekleme mobilya besiklerde teslimat gecikebiliyor🙈 ben simdi park yatak aldim yoyko anne yani 70 *130 sanirim ebati cok genis ve en az 3 yasa kadr cok rahat kullanir sonra oda yaparim duruma gore

Kızlar açlıktokluk şekerim mükemmel şeker yok yaptırmıyorum zaten bir sorunum yoktu biliyorum

Kanım 13.5 felan ken 11.3 düşmüş yine hiç bir ilaç kullanmadan maasallah diyin😅😅😅
D vitamini çok iyi elhamdülillah
Idrsrda çok az enf birde demirim 9 demir ilacı na başlarım çok sukur

Son düzenleme:
Ben kizimda buyuyen besigin buyuk ebatlisini almstm cok rahat kullandik bu tarz seyler bir kez alinio elinde patlamasin kuzum oyuzden iyice arastir bak bide cok fazla da bekleme mobilya besiklerde teslimat gecikebiliyor🙈 ben simdi park yatak aldim yoyko anne yani 70 *130 sanirim ebati cok genis ve en az 3 yasa kadr cok rahat kullanir sonra oda yaparim duruma gore
Benim acaba boyutu ne çocuğum hep normal hatta uzun çocuk oldu ama 4 yaşına kadar kullandı ölçecek kalkabilirsem kahvaltıyı yeni bitirdim hıçkırıyor suan🤣

Anne yani beşik hediye gelicek smdi bana odama koymalik evim.musait diye oda yapmak istedik heveste var tabi 10 sene sonrası olunca :KK23: karat verebilsem direk sipariş vericez artık büyük işler bitsin en azndan diyorum bu bebe bizi sasirtiyo cnku doktor mart sonu gelir bu beklemez diyo şimdiden :KK70:

Benim acaba boyutu ne çocuğum hep normal hatta uzun çocuk oldu ama 4 yaşına kadar kullandı ölçecek kalkabilirsem kahvaltıyı yeni bitirdim hıçkırıyor suan🤣
Buyuyen besikler aslinda cok uzun yillar kullaniliyor ben kiziminkini kayinvalidemin evine gonderdm yilda bir kez gidince orda yatiyor kocaman tek kisilik yatak sonucda en olarak da buyuk almisiz ama o kesin🤭

Anne yani beşik hediye gelicek smdi bana odama koymalik evim.musait diye oda yapmak istedik heveste var tabi 10 sene sonrası olunca :KK23: karat verebilsem direk sipariş vericez artık büyük işler bitsin en azndan diyorum bu bebe bizi sasirtiyo cnku doktor mart sonu gelir bu beklemez diyo şimdiden :KK70:
Sen ozmn kucuk ebatli bisi bakma kuzum bide mart sonu diosa doktor elini cabuk tut bak mayis annelerinde cilek mobilyadan oda alanlar var teslimat icin 3 ay sonrasina gun vermisler

Bu arada 60×120 ölçülerinde beşik iyi olur mu sizce bi boy buyugu mu iyi olur oda yapcaz kısmet olursa artık yavaştan başlamam lazm çok iş var ama karar veremiyorum :kızgın:
Bir büyüğü daha iyi olur bence. Biz ilk çocukta 60*120 almıştık. Yanlarına korumalık da takınca iyice bi daralıyor. Pek rahat edemiyorlar. Boy iyi ama en olarak 60dan büyük alma şansın varsa öyle al.
Haaa şimdiki aklım olsa montessorilerden alırdım ben😅 oğlum gece 10-15 kez uyandığı için beşiğine yatır kaldır uğraşamadım belim ağrıdı ve ona yer yatağı yaptım, bildiğin yer döşeği 😂 kah yatak odasına kah kendi odasına taşıdım. Yanına uzanıp emzirmesi daha rahat oldu, o kilo aldıkça.
Bu bebekte oğlum gibi sık uyanırsa bu sefer hiiiç umrumda değil eşimi yataktan göndermeyi düşünüyorum 😂

Senin bebişin gece uykuları iyi olursa yatağını kullanır sıkıntın olmaz canım🙏

Buyuyen besikler aslinda cok uzun yillar kullaniliyor ben kiziminkini kayinvalidemin evine gonderdm yilda bir kez gidince orda yatiyor kocaman tek kisilik yatak sonucda en olarak da buyuk almisiz ama o kesin🤭
Evet siz büyük almisisniz o değilde dediğin çok doğru benim kanepe 3 .taksiti ödedim gelmedi kaldi 6 ay taksiti🤣🤣🤣🤣🤣

Karsimda eriyip bitmesine tahammul edemiyorum artik 43 kiloya dustu ya ne yaptiysak olmadi cok mucadele ettik.
Hayır soguk bir yorum degil bizde bunu diyoruz aslinda hepimiz ölücez doganin kanunu bu kendine gel diyorum bazen yapiyorum bazen yeniliyorum sanirim.
Valla annem bizden daha guclu o haliyle hala bizi yemege almaya calisiyor gülüyor kahkaha atıyor kafasini dagitmak icin orgu oruyor.
Hayatı soyle akısına birakip yasamayi ogrenememisim babam gibiyim herhalde..
Ama toparlicam biliyorum oglum icin, daha onemlisi kendim icin.
Annen kabul etmis sende kabul etmelisin ugraa bul kendine cocuguna ayir vaktini bak benim kızım benden daha zor zamanlar gecirdi toparlanmamiz 2yilimizi aldi.bi kopunca geri oturtamiyorsun aradaki iliskiyi 😔sen annene uzulurken onu da ihmal etme nolur bizim yasadiklarimizi yasama kizim beni anne olarak gormedi belli zaman sonra yadirgadi simdi yeni yeni toparlandi iliskimiz icine kapanip kapilarini kapatma ailene olur mu en onemlisi bu..anneni canindan cok seviyorsun ama sana muhtac bir cocugun ve karninda senin ilgini bekleyen bir hanim kiz var kendine iyi davran lutfen 🙏🙏🙏

Evet siz büyük almisisniz o değilde dediğin çok doğru benim kanepe 3 .taksiti ödedim gelmedi kaldi 6 ay taksiti🤣🤣🤣🤣🤣
Pandemiden dolayi malzeme skntisi cok faln diolarmis kasim da alanlarin hala gelmemis cocuk odalari son ana birakmamak lazim bacim borcu bitince oturmak daha keyifli olur bosver😂

Ben de yoyko nun park yatağını almayı düşünüyorum hatta kararımızı verdik diyebilirim. Ama araba konusunda pek fikrimiz yok bakalım 😬

Pandemiden dolayi malzeme skntisi cok faln diolarmis kasim da alanlarin hala gelmemis cocuk odalari son ana birakmamak lazim bacim borcu bitince oturmak daha keyifli olur bosver😂
55 puanliya dün lojman cikti bizim 65 bakalim.nr olcak

Çikan reklama bakın çocuk artik şuan yazarken göğüslerim buyuk tamam ama bayağı yukarıdan ittiriyor ayakları yukarıda galiba yerim senin o ayaklarını doğada parmaklarını yesem🤣🤣🤣🥰🥰🥰😘😘😘

Eklentiler

• Screenshot_20210104-122037_Chrome.webp
    Screenshot_20210104-122037_Chrome.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 33
O nie ole oldu kiz sizin daha once cikmaniz gerekmiyomuydu🤔
O 2020 basında tercih vermis biz daha yeni geldikya zaten sadece çamlıca lojmani yazabiliyoruz insallah düzgün bisey çıkar araba alcam ankarada da sıfır araba ne olur bilinmez

Benim dalgalanıyor karnım Allahım öyle geziyor tekme atıyor oraya elimi koydugumda kaçıyor tekrar geliyor felan🤣🤣🤣🤣 şunu yazarken bile yerinde durmuyor öyle böyle değil.

Bu hafTa pijama takımı alcam kendime e bebekten de 5 6 zıbın alayim 2 hastane çıkışı alayim yeter bez,şampuanı küveti vs son ay alcam
Slm canım, nereden alacaksın, var mı beğendiğin bişey. Bende 2 tane önden düğmeli aldım ama 1 tane sabahlıklı elbiseli Bi gecelik istiyorum, bilemedim nereden nasıl bişey alıcam.

Bu arada 60×120 ölçülerinde beşik iyi olur mu sizce bi boy buyugu mu iyi olur oda yapcaz kısmet olursa artık yavaştan başlamam lazm çok iş var ama karar veremiyorum :kızgın:
Ben ilk kızımda 70 e 110 kullandım boy zaten uyuyor sorun değil ama eni geniş olanı seç odasına uygunsa

Anneme cok üzülüyorum cokta uzuldum bu zamana kadar açıkcası.
Hayatimda hicbir seye anneme uzuldugum kadar uzulmedim.
Anneme cok bagliyim ben yani onsuz bir hayat asla dusunemezdim simdi hastaligi sebebiyle ailecek yasadigimiz hayal kirikliklari annemize olan bagliligimiz hepimiz kotuyuz yasadiklarimiz cok zordu daha once de yazmistim hamilelik bu psikolojide hic dusunmedim.
Ama hayirlisi boyleymis simdi tabii ister istemez zorlaniyorum atmaya calisiyorum kafamda yapamiyorum.
Yasadiklarimiz uzun annemin hastaligi literaturde gorulmemis seyler..
Simdi boyle hasta diyorum ya yazsam bitmez inan.
Soyle soyleyeyim 3 farkli kanser turuyle birbirinden bagimsiz 3 farkli turle mucadele ediyoruz ve bittik resmen psikolojik olarak..
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki benim babam 14 yıldır mücadele etti kan kanseriyle çok yıldık çok ağladık hep hastanelerdeydik benim artık psikolojim bozulmaya başladı uykularımdan uyanamıyordum evde birşeyler görmeye başladım aynadan kendime bakamıyordum üstüne 4 5 yıldır çocuğumuzda olmuyordu 1 yıl destek aldım ve bıraktım ilaçlarımı babam nakil oldu şimdi daha iyi ne kadar güçlü ol desem de olamayacaksın biliyorum kesinlikle destek almalısın ama unutma ki her gecenin sonunda bir aydınlık var doktorlar bize imkan vermedi 2. Kez kansere yakalanmıştı ama atlattı rabbim yeter ki ol desin😊😊 öpüyorum seni o üzgün korkan kalbinden tek değilsin ve atlatacaksınız ben ölümü asla yakıştırmadım babama hayat mucizelerle dolu neden olmasın 🥰😊😊

Back
X