• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Bende ac

Ben kucuk biberon dusunuyorum avent alirim heralde camlisinda onun basligi degisiyomu nasil oluyo acaba bilginiz varmi
Değişiyor diye biliyorum çünkü sadece emzik kısmı da satılıyor.. Ayrıca benim eskiden aldıklarım cam değil de değişik bir malzemeydi. Cam ağır oluyor.

Aldim yeter digerleir sonraki ay

Eklentiler

• IMG-20210112-WA0051.webp
    IMG-20210112-WA0051.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG-20210112-WA0050.webp
    IMG-20210112-WA0050.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 70
Ben al al bitiremedim valla hala bisi almayip 1 ayda hallederim diyenlere helal olsun🙈 kendi ihtiyacm bebegin ihtiyaci derken toplu paran varsa hemen yaparsinda aydan aya zorlanmamak adina aldm ve disarda hic halim yok gezmeye iyiki bitirmisim buyuk kismini

Bende ac

Ben kucuk biberon dusunuyorum avent alirim heralde camlisinda onun basligi degisiyomu nasil oluyo acaba bilginiz varmi

Bildiğim kadarıyla biberon emzik ucu aylara göre değişiyor. Ayrıca satılıyor internette denk gelmiştim.

Ben al al bitiremedim valla hala bisi almayip 1 ayda hallederim diyenlere helal olsun🙈 kendi ihtiyacm bebegin ihtiyaci derken toplu paran varsa hemen yaparsinda aydan aya zorlanmamak adina aldm ve disarda hic halim yok gezmeye iyiki bitirmisim buyuk kismini

Bizim iki ailenin ilk torunu bide 3 sene sonra olunca herkes yarışıyor resmen bişeyler almak için. Sorun bende sanırım kaybetme korkusuyla elim pek gitmedi bişey almaya. Eşimde kızıyor hem alalım dediğimde almıyorsun hem ağlıyorsun diye 😂 Bıktı oda benim bu dengesiz ruh halimden. 🤷‍♀️

Bence de toplu paran varsa bırakılır ama yoksa çokta sona bırakmadan almak gerekir :) ben geçen yatağını bebek arabasını çantasını ateş ölçerini almıstım. Bu ay ve önümüz de ki ay da kalanları alırım. Marta bırakmam 2 hafta önden gidiyo zaten gelir pat diye :D

Bence de toplu paran varsa bırakılır ama yoksa çokta sona bırakmadan almak gerekir :) ben geçen yatağını bebek arabasını çantasını ateş ölçerini almıstım. Bu ay ve önümüz de ki ay da kalanları alırım. Marta bırakmam 2 hafta önden gidiyo zaten gelir pat diye :KK70:

Kızlar ben şöyle düşünüyorum zaten internette 2 güne geliyor pazar sipariş verdim gece bugün sabah geldi.. netten herşey elimizin altında

Yatağı var battaniyeleri var bi biberon emzik aldim şampuan zaten kızım hala bebek şampuanı kullanıyor pek alincak bisey kalmadi

Bizim iki ailenin ilk torunu bide 3 sene sonra olunca herkes yarışıyor resmen bişeyler almak için. Sorun bende sanırım kaybetme korkusuyla elim pek gitmedi bişey almaya. Eşimde kızıyor hem alalım dediğimde almıyorsun hem ağlıyorsun diye 😂 Bıktı oda benim bu dengesiz ruh halimden. 🤷‍♀️
Valla cnm yanlis anlama ama bilemeyiz son andada olabilir olacagi varsa bazi seyler pat diye alinmiyor indirim kovalamak lazim 🤭ben 2 aydir dolu dolu alisveris yapiorm hala eksigim kalmis
Bence de toplu paran varsa bırakılır ama yoksa çokta sona bırakmadan almak gerekir :) ben geçen yatağını bebek arabasını çantasını ateş ölçerini almıstım. Bu ay ve önümüz de ki ay da kalanları alırım. Marta bırakmam 2 hafta önden gidiyo zaten gelir pat diye :D
Benim kizimdayken 32.haftada hastane cantam hazirdi ve kizim erken gelmeye kalkdi zor durdurduk sonra 40.haftada gelmek bilmedi😂
Kızlar ben şöyle düşünüyorum zaten internette 2 güne geliyor pazar sipariş verdim gece bugün sabah geldi.. netten herşey elimizin altında

Yatağı var battaniyeleri var bi biberon emzik aldim şampuan zaten kızım hala bebek şampuanı kullanıyor pek alincak bisey kalmadi
Bacim a dan z ye herseyini sil bastan yaptm en kucugunden en buyuk esyasina elime 10 gunde zor gelen kargoda oldu 2 gunde gelende oldu dogu bolgesi ve pandemi surecinden kaynakli sanirim suan 4 gundur yolda olan kargom var

Ay ayyy topigimiz ne tatlı oldu böyle alışverişler, kiloya ulaşmış minnaklar 🥰🥰🥰🥰
Ben de hastane çıkışı siparişini verdim bugün, gerçi erken oldu ama stokta kalmıyordu mecburen birkaç hafta önce denk gelmişken yakaladım.
Duygulandım çok dünyada ilk onu giyeceğini düşündükçe pir pir etti yüreğim.
Yarın kontrolümüz var bakalım ne var ne yok bizim ufaklıkta, Çok güzel heyecanlar bunlar, hepimiz saglikli doğumlar yapalım inşallah, miniklerimizle musmutlu olalım.😍🎈🤰🏼🤱🏼

Arkadaşlar merhaba, 1 ay önce doğum yapan bir arkadaşımla konuştum bikaç tavsiyede bulundu🥰
Diyorki hastane için yanına en az 3 tane yeni doğan set al dedi, çok çabuk kirleniyor yanıma bebeği getirene kadar 2 kere değiştirmişler kıyafetlerini dedi. Göğsü emzirmeye çalışırken çok ağrımı aşağıdaki kremi önerdi, doğal olduğu için silmeye gerek kalmıyor çok rahatlattı beni, hatta emziremşcem diye ağladım bu krem sayesinde rahatım dedi. Bu arada bebek hergün yıkanıyormuş ben 3 4 günde 1 sanıyordum🙈 yıkamak bebeği büyütür müş iyi gelirmiş. Başka bir arkadaşım banyo için mustela önerdi ondan alıcam. Pahalı ama ilk seferde 1 şişe ondan bitiricem. Islak mendile Uni baby yeni doğan iyi diyorlar. Sleepy yeni doğan bezi birçok bebe rahatça kullanmış. Başlarda biberon Emzik vermeyin memeyi reddeder diyorlardı o yüzden çok biberon Emzik almadım. Event 2li 100tlye Kasım ayında denk gelmişti, birde 2li Emzik event e bebekte 45tl idi onları aldım bende. Bim A101e bazen bebek kıyafetleri geliyor 5 10 lira %100 pamuklu denk geldikçe aldım bende. Birde çanta hediye geldi çok beğendim onuda paylaşıyorum. Aralık ayında 84tl idi, Malesef herşeyi fiyatı artıyor.
Benim ilk bebeğim, tecrübesiz tabi, elimden geldiğince araştırıp yorumları okuyorum. Deneyimli annelerimiz de tavsiyelerde bulunursa ne güzel olur. 🙏Hepimize bolll sağlıklı günler.. ❤️
Foto gönderemedim
Krem Lanolin Nipple CREAM mor
Çanta my Valice mv8596 🥰
Bende kizimi 40 cikana kadar hergun yikadim aralik ayi olmasina ragmen 😊

Merhaba hanımlar, bugün doktor kontrolümüz vardı. Çok şükür iyi geçti en son karın ölçümlerinde 9 gün geri çıkmıştı kan sulandırıcı iğneye başlamıştık bugün de 1 hafta geri çıktı ama doktorum yerinde saymamış büyümüş gelişmiş dedi 🙏🏻 1015 gr olmuş minnağım ama yine resim vermedi bize eli kolu hep yüzünde ☹️ Doğana kadar göremeyeceğiz herhalde 🥲

Herkese iyi akşamlar bayaaa uzun zamandır yoktum , arada bir girip okumaya çalıştım ama yakalayamadım , biz de 26+5 olduk artık iyice hareketleri sertleşti ben buradayım annecim diyor oğluşum 🙏💙
Alışveriş hala başlamış değilim , şimdi birkaç yorum takıldı gözüme , yataklar pusetler maşallah vallahi , ben 7 aylık olsun öyle başlarım demistim sanırım öyle de olacak. Başladık sonra gerisi gelir herhalde.
Hastane çıkışı takımları, yaklaşık 10 tane düz zıbın , birkaç tane de alt üst takım haricinde hazırda birşeyi yok bebisimin. Anneannesi sağolsun battaniyeler patikler yelekler ceketler gırla 😍😍
Hepimize güzel sağlıklı günler diliyorum 🙏

Back
X