Arkadaşlar merhaba, 1 ay önce doğum yapan bir arkadaşımla konuştum bikaç tavsiyede bulundu

Diyorki hastane için yanına en az 3 tane yeni doğan set al dedi, çok çabuk kirleniyor yanıma bebeği getirene kadar 2 kere değiştirmişler kıyafetlerini dedi. Göğsü emzirmeye çalışırken çok ağrımı aşağıdaki kremi önerdi, doğal olduğu için silmeye gerek kalmıyor çok rahatlattı beni, hatta emziremşcem diye ağladım bu krem sayesinde rahatım dedi. Bu arada bebek hergün yıkanıyormuş ben 3 4 günde 1 sanıyordum

yıkamak bebeği büyütür müş iyi gelirmiş. Başka bir arkadaşım banyo için mustela önerdi ondan alıcam. Pahalı ama ilk seferde 1 şişe ondan bitiricem. Islak mendile Uni baby yeni doğan iyi diyorlar. Sleepy yeni doğan bezi birçok bebe rahatça kullanmış. Başlarda biberon Emzik vermeyin memeyi reddeder diyorlardı o yüzden çok biberon Emzik almadım. Event 2li 100tlye Kasım ayında denk gelmişti, birde 2li Emzik event e bebekte 45tl idi onları aldım bende. Bim A101e bazen bebek kıyafetleri geliyor 5 10 lira %100 pamuklu denk geldikçe aldım bende. Birde çanta hediye geldi çok beğendim onuda paylaşıyorum. Aralık ayında 84tl idi, Malesef herşeyi fiyatı artıyor.
Benim ilk bebeğim, tecrübesiz tabi, elimden geldiğince araştırıp yorumları okuyorum. Deneyimli annelerimiz de tavsiyelerde bulunursa ne güzel olur.

Hepimize bolll sağlıklı günler..

Foto gönderemedim
Krem Lanolin Nipple CREAM mor
Çanta my Valice mv8596