- 22 Nisan 2017
- 2.328
- 2.280
- 133
- 33
Oh oh masallah bende 24 paket islak mendil aldim sleepynin bi pakette bez aldim dogsunda pisik olmazsa devami gelirZula önemli![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh oh masallah bende 24 paket islak mendil aldim sleepynin bi pakette bez aldim dogsunda pisik olmazsa devami gelirZula önemli![]()
Ben de şuan izinliyimde sağolsun hastanedeki bebek hemşiresi arkadaş bana stok yapıyor, bunlar hep tanıtım ürünleri ufak numuneleri getirdikce ayırıyorOh oh masallah bende 24 paket islak mendil aldim sleepynin bi pakette bez aldim dogsunda pisik olmazsa devami gelir
Maalesef benim şeker yüklemem çok yüksek çıktı insülin gerekebilir dedi hatta beni dahiliyeye değil direkt endokronolojiye gönderdi şimdi bir hafta günde 7 kez ölçüyorum Çarşamba gidince diyet mi insülin mi bakacakBen kendim aldim cubuk az kaldi zaten ara ara kafama eserse olcuyorum siz duzenlimi olcuyosunuz
Eczanede satılıyor medikal şart değil ama sizin değerler düşük aslında neden gebelik şekeri diye tanı koydular anlamadımYa öylemi bunlari hiç bilmiyordum sağol canım öyle yaparım bende. Bu cihazlar eczanelerde de satılıyor sanırım Medical malzemesi satan yer olması şart değil dimi ?
Ya işte benim çok dengesiz anlamıyorum her sabah aynı şeyleri aynı miktarda yiyorum zaten çok bi seçeceğim yok ama bi gün 138 çıkıyor bi gün 155İctigin glukoza gore degisiyodur ben yukleme yaptirmadim normalde aclik 95 in alti, ilk lokmadan sonra 1.saat 140 2. Saat 120 nin alti olmasi lazim
Cok iyimis ya 32 de devam edicekmisin kamudaysan tabiiBen de şuan izinliyimde sağolsun hastanedeki bebek hemşiresi arkadaş bana stok yapıyor, bunlar hep tanıtım ürünleri ufak numuneleri getirdikce ayırıyorufacık falan ama eczaneden almaya kalksan bitanesi 30 liradan aşağı değil maşallaaah, beze de ablam sağolsun para vermiyorum o getiriyor çalıştığı yerden :)
Bende ayni 143 145 cikiyo ekmegi peyniri cevizi zeytini sayili gramla yiyorum bide yumurta ama neden oyle anlamiyorum uyuz oluyorum genelde sabah oyle ama ogle ve aksam guzel gidiyoYa işte benim çok dengesiz anlamıyorum her sabah aynı şeyleri aynı miktarda yiyorum zaten çok bi seçeceğim yok ama bi gün 138 çıkıyor bi gün 155şeker diyetlerinde protein ağırlıklı beslenmek gerek ama bana o da yasak ne yapacağımı şaşırdım abuk subuk değerleri gördükçe bunalıyorum
Yok canım özeldeyim ama devam etmiycem artık zaten edebilecek gibi değilim :)Cok iyimis ya 32 de devam edicekmisin kamudaysan tabii
Ilk bebegimde almamistm bu sefer alicam sanirm su modeli begendim kullanan varsa yorumlarsa sevinirimİyi akşamlar kızlar.Ana kucağı alan ya da alacak olan var mı?Nasıl birşey düşünüyorsunuz?
Açlıktan açlık şekerim bile yükseliyor maşallah glukagon sorunsuz çalışıyor ama insülin hiç bir halta yaramıyorBende ayni 143 145 cikiyo ekmegi peyniri cevizi zeytini sayili gramla yiyorum bide yumurta ama neden oyle anlamiyorum uyuz oluyorum genelde sabah oyle ama ogle ve aksam guzel gidiyo
Valla ne derlerse vardır bir bildikleri diyoruz çok yüksek değil bende araştırdım farkındayım ama belirlenen aralığın üstünde çıkmış sanırım önlemini alalım yükselmesin diye dahiliyeye yönlendirdi yoksa her akşam çay yani tatlıya devam ederdimMaalesef benim şeker yüklemem çok yüksek çıktı insülin gerekebilir dedi hatta beni dahiliyeye değil direkt endokronolojiye gönderdi şimdi bir hafta günde 7 kez ölçüyorum Çarşamba gidince diyet mi insülin mi bakacak
Eczanede satılıyor medikal şart değil ama sizin değerler düşük aslında neden gebelik şekeri diye tanı koydular anlamadımSizin doktor benimkileri görseydi kalpten giderdi heralde
![]()
Bende bugün özellikle aynı şekilde hissediyorum baş aşağı duruyordu cumartesi günü olan kontrolde onun için ağırlık aşağı baskı yapıyor ve bugün neredeyse bütün hareketleri vajinamda çıkacak gibi hissediyorum altıma kaçıracak gibi oluyorum.Kızlar sizdede vajinaya doğru tekme atıyor mu? Bugün sabahtan beri mahvetti beni baya zonkluyor kolu bacağı çıkıcak gibi sanki çok değişik bişey korkmayada başladım. Arada yapıyordu ama bütün gündür böyle. Tedirgin oldum iyice kasılma nasıl bişey oluyor? Acaba diyorum başka bişey oluyorda ben mi anlamıyorum.
Bende bugün özellikle aynı şekilde hissediyorum baş aşağı duruyordu cumartesi günü olan kontrolde onun için ağırlık aşağı baskı yapıyor ve bugün neredeyse bütün hareketleri vajinamda çıkacak gibi hissediyorum altıma kaçıracak gibi oluyorum.
Ben kızımda da aynı şeyleri yaşadım onun için biraz içim rahat canım kontrole de yeni gittim benim çocuklar erkenden doğum pozisyonu alıyorlar pek döneceğini sanmıyorumEvet tuvaletimi zor tutuyorum arada duruyor sonra bi başlıyor sanki orada kemiğe vuruyor gibi. Yarın geçmezse yazarım doktora haftaya pazartesi kontrolümde bekleyemem o zamana kadar böyle devam ederse. Kötü bişey olmasında ağrıya sızıya katlanırız.
Ben kızımda da aynı şeyleri yaşadım onun için biraz içim rahat canım kontrole de yeni gittim benim çocuklar erkenden doğum pozisyonu alıyorlar pek döneceğini sanmıyorumbebek ağırlaştıkcada kafası aşağıda olduğu için bütün ağırlığı aşağı veriyor baskıyı hissediyoruz. Konuş doktorunla için rahatlasın belki farklı birşeydir