Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle kullansın bebişin inşallahBir kısmını ütüledim kızlar
Misss gibi koktular![]()
Ay cok tatliii duzenleyicilere bayildim dolabi yaptirip bende alirim icine boyleBir kısmını ütüledim kızlar
Misss gibi koktular![]()
Ciktinmi doktordan canim bebek önde mi gidiyor nie bukadr taktilarkiTansiyon olayından geldim cnm düzensiz diye bi sürü kan aldılar yinehba1c bakacaklar bide bebe şişko diye ogtt de çıkmadığına ikna olmadılar bi türlü adet tarihimize yanlış söylediğimi dusunuyo
akıl var mantık var niye küçük söylemeye çalışayım yahu
![]()
Neyse yaptir bakalim hayirlisi olsun bi skinti cikmaz insallahTansiyon olayından geldim cnm düzensiz diye bi sürü kan aldılar yinehba1c bakacaklar bide bebe şişko diye ogtt de çıkmadığına ikna olmadılar bi türlü adet tarihimize yanlış söylediğimi dusunuyo
akıl var mantık var niye küçük söylemeye çalışayım yahu
![]()
Allah giydirmeyi de nasip etsin cnm masallahBir kısmını ütüledim kızlar
Misss gibi koktular![]()
Çıktım canm sonuçları bekliyoruz smdiCiktinmi doktordan canim bebek önde mi gidiyor nie bukadr taktilarki
3 aylık kıyafetlerine kadar uzun kol ayaklı pijama falan aldım canım 6 aylık olanları da yazlık aldım ama kısa tulumlar şortlar falan aldım yazlıkları da tamam yani ama yaz için yine de uzun kol pijama üst almak lazım sanırım onları da Doğumdan sonra alacağım 6 aylığa kadar nerdeyse tamamladımGüle güle kullansın bebişin inşallahkaç aya kadar kıyafet alışverişi yaptın canım.
Bu düzenleyiciler resmen hayat kurtarıcı yoksa bu kadar minik kıyafetler nasıl duracak dolaplarda çekmecelerde böyle çok düzenli olduAy cok tatliii duzenleyicilere bayildim dolabi yaptirip bende alirim icine boyle
Aminnnn canım cümlemize sağlıkla nasip etsin inşallahAllah giydirmeyi de nasip etsin cnm masallah
Aslında 2 haftaya kadar normal sayılıyor kuzum erken döllenmiş olabilir sanki sen yumurtlamam erken oldu demiştim tabi çok zaman geçti yanlış hatırlamıyorsam eğer. Sağlıkla gelsin inşallah tospiğimizÇıktım canm sonuçları bekliyoruz smdi2 hafta flan önde ölçümleri 29+3 1226 gr çıktı cok aşırı deil gbi geliyo bana ama bilemedimki
![]()
Evet cnm 4 gün erken benm yumurtlama onca hormona ilaca normaldir bi miktar önde olmasi diye düşünüyorm bana anormal gelmiyo o yüzdenAslında 2 haftaya kadar normal sayılıyor kuzum erken döllenmiş olabilir sanki sen yumurtlamam erken oldu demiştim tabi çok zaman geçti yanlış hatırlamıyorsam eğer. Sağlıkla gelsin inşallah tospiğimiz![]()
Allah allah benim 28. haftada 1250 gr.dı gayet normal dedi doktor.. Senin minnoş boydan falan önce heralde.Çıktım canm sonuçları bekliyoruz smdi2 hafta flan önde ölçümleri 29+3 1226 gr çıktı cok aşırı deil gbi geliyo bana ama bilemedimki
![]()
29.haftada 1390 gr demisti. Ama ustunde durmamışti, sadece iri bebek demişti. Neden bu kadar inceledi ki, ben de endiselendim simdi bakÇıktım canm sonuçları bekliyoruz smdi2 hafta flan önde ölçümleri 29+3 1226 gr çıktı cok aşırı deil gbi geliyo bana ama bilemedimki
![]()
Bazen insan kendini doktorlardan daha iyi takip ediyorEvet cnm 4 gün erken benm yumurtlama onca hormona ilaca normaldir bi miktar önde olmasi diye düşünüyorm bana anormal gelmiyo o yüzdensağlıkla gelsinlerde önemi yok zaten öndeymiş gerideymiş ama boşuna geriyolar beni yeni bisey deil bide sonuçta nerdeyse bastan beri önde gidiyordu az az yükseldi birden sismediki bu cocuk
![]()
Benimde 5 gun falan onde cikti cok sukur hersey yolunda artik tansiyon ve bebegin suyu onemli sadece onlara agirlik vericez dedi nst ye 36.haftada basliyorm dedi cok sukur sekerin normal kan dusuklugunu takma cok da dusuk dedil boyle devam dedi 10 gun sonra kontrol var ama sanirim gitmicem 1 ay sonra bakalim skntin olmazsa dediÇıktım canm sonuçları bekliyoruz smdi2 hafta flan önde ölçümleri 29+3 1226 gr çıktı cok aşırı deil gbi geliyo bana ama bilemedimki
![]()
Bizimde yarin 30. haftamizin son günü sizi takip ediyoruzBurada arkadaşlar yazmıştı Şok markete gittim nevresim, çarşaf, iç badi, müslin ağız bezi falan aldım... Ayyy şuan çalışmasam avm ye gidip dolaşasım herşeyi alasım geldi :)) Minnak minnak ancak idrak ediyorum yeni bir minnoş geleceğini sanırım.. Bugün 30. haftamızın son günü şaka gibi ..
YuklenmemisDosyayı verdi elime ayrintiliya yolladi şimdide değerlerimde normal cıkmışdosyadan kaçak çekim yaptım
![]()