• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
fotoğraf çekimi için beyaz güzel bi takım bende bakıyorum ama internette tam içime sinen bulamadım. 4 takımla gitmeyi düşünüyorum 2 gün kalma ihtimaline karşı. normal sabahlıklı gecelik olmayan pijama takım+sabahlık olarak trendyolda artış markasında var. her ay 1 takım alıp kenara koyayım dedim ilk defa bu ay pijama sabahlıklı aldım 2 gecelikli 2 pijama şeklinde düşündüm. yine denk gelirsem sizlere atarım artış markasından hamile taytıda aldım rahat geldi kullanıyorum bi kaç adet daha söyledim aklınızda bulunsun 🌸

Tam bunu soracaktım. Ben ilkinde gecelik kullanmadım aslında. Ama alt kısmı çıkardılar. Sonda takılıyor vs. Yürüyüş ypmak için giyiniyordum yeniden. Aslında gecelik olsa belki daha iyi olabilir. Yine de çevremde kimse gecelik al demedi. Süreci unutunca bir daha soruyorum etrafıma. Size gecelik daha iyi oluyor diyen oldu mu? Gecelik ve alt üst takım bir arada olan bir şey beğendim tam da şimdi. Acaba alsam mı diye düşündm

Tam bunu soracaktım. Ben ilkinde gecelik kullanmadım aslında. Ama alt kısmı çıkardılar. Sonda takılıyor vs. Yürüyüş ypmak için giyiniyordum yeniden. Aslında gecelik olsa belki daha iyi olabilir. Yine de çevremde kimse gecelik al demedi. Süreci unutunca bir daha soruyorum etrafıma. Size gecelik daha iyi oluyor diyen oldu mu? Gecelik ve alt üst takım bir arada olan bir şey beğendim tam da şimdi. Acaba alsam mı diye düşündm
ben biraz garanticiyimdir seyahatlerimdede hep yedek alırım yanıma ondan hem gecelik hem pijama olsun diye düşündüm 😅 yoksa 4 de gayet yeter gibi sayı olarak benimde kafam karışık. ablam ocak başında doğum yaptı 3 takım aldı normal doğumdu ona yetti mesela 2 takım teki yedekti 1 gün kaldı. ben geceliği biraz çekim için istiyorum diğer gecelikte ne olur ne olmaz kısmında 😬 pijamalar 2 tane kış diye uzun alırım birini kısa alıp üstüne sabahlıklı tercih edicem diğerini direk uzun kollu , piyasa araştırmalarım devam eriyor 🤭☺️

ben biraz garanticiyimdir seyahatlerimdede hep yedek alırım yanıma ondan hem gecelik hem pijama olsun diye düşündüm 😅 yoksa 4 de gayet yeter gibi sayı olarak benimde kafam karışık. ablam ocak başında doğum yaptı 3 takım aldı normal doğumdu ona yetti mesela 2 takım teki yedekti 1 gün kaldı. ben geceliği biraz çekim için istiyorum diğer gecelikte ne olur ne olmaz kısmında 😬 pijamalar 2 tane kış diye uzun alırım birini kısa alıp üstüne sabahlıklı tercih edicem diğerini direk uzun kollu , piyasa araştırmalarım devam eriyor 🤭☺️

Bana 4 pijama yetmemişti işte. Çok kişisel bir konu. O kadar titreme terleme hepsi mahvoldu. Hiç düzgün fotoğrafım da olamadı. Çok komik kapı önünde son dk bi durup poz vermiştim. Altımda uçuk pembe pijama altı. Üstümde kırmızı gömlek tipi bir pijama üstü. Takımlar da takım olmaktan çıkmıştı yani😅 çok saçmaydı. Şimdi daha dikkatli olacağım. Gecelik hiç giymem normalde. Foto konusunda da endişeliyim yine. Olmadı alırım bi değişiklik olsun. Ben de 1 tane kısa kollu aldım. 2 tane uzun kollu seçtim. Uzun kollu da olsalar inceler. Ama kısa almak da lazım. Askılı da olur. Bazen ateş basıyor çünkü.

fotoğraf çekimi için beyaz güzel bi takım bende bakıyorum ama internette tam içime sinen bulamadım. 4 takımla gitmeyi düşünüyorum 2 gün kalma ihtimaline karşı. normal sabahlıklı gecelik olmayan pijama takım+sabahlık olarak trendyolda artış markasında var. her ay 1 takım alıp kenara koyayım dedim ilk defa bu ay pijama sabahlıklı aldım 2 gecelikli 2 pijama şeklinde düşündüm. yine denk gelirsem sizlere atarım artış markasından hamile taytıda aldım rahat geldi kullanıyorum bi kaç adet daha söyledim aklınızda bulunsun 🌸
baktım şimdi biraz pahalıymış ama gerçekten kaliteli duruyor ürünleri

Bana herkes gecelik tavsiyesinde bulunuyor açıkçası. Ben yine de penti indirimden iki tane alt üst takım aldım koyayım fotoğraflarını da. Ama muhakkak bir tane daha basit bir gecelik takım alıcam hatta almıştım ama lekeli geldi iade ettim. Bir tane fotoğraf için şık bir takım alıcam umarım yeterli olur

Eklentiler

• IMG_8657.webp
    IMG_8657.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_8656.webp
    IMG_8656.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 29
Selam kızlar suwende %40 indirim başladı.
Ben çok emin değilim almaya kilomdan emin olamıyorum :) son aylara doğru düşünüyorum almayı ama alacak olanların bilgisine

Bana 4 pijama yetmemişti işte. Çok kişisel bir konu. O kadar titreme terleme hepsi mahvoldu. Hiç düzgün fotoğrafım da olamadı. Çok komik kapı önünde son dk bi durup poz vermiştim. Altımda uçuk pembe pijama altı. Üstümde kırmızı gömlek tipi bir pijama üstü. Takımlar da takım olmaktan çıkmıştı yani😅 çok saçmaydı. Şimdi daha dikkatli olacağım. Gecelik hiç giymem normalde. Foto konusunda da endişeliyim yine. Olmadı alırım bi değişiklik olsun. Ben de 1 tane kısa kollu aldım. 2 tane uzun kollu seçtim. Uzun kollu da olsalar inceler. Ama kısa almak da lazım. Askılı da olur. Bazen ateş basıyor çünkü.
bende hemen üşürüm azcık darlanıncada hemen terlerim😂 4 yetmedi mi size 😖 kaç gün kamıştınız acaba? şimdi böyle planlar yapıyoruzda inşallah foto çekinecek takatim olur diyede düşünüyorum bir yandan 😂

kızlar e bebekte bebek bezleri ikincisi %50 indirimi var. özellikle prima 0 numara uyguna gelıyor diğer yerlerden. 0 numara almak mantıklı mı 0-3 kg arası diyor cunku ama kuzenım 4 küsür kiloya kadar kullandım ben diyor. deneyimli annelerden yorum alabiliriz:)

Kızlar ya 3 gündür sol gözüm seğiriyor geçmedi bi türlü rahatsız olmaya başladım hiç bu kadar uzun sürmezdi. Stres uykusuzluk falan da yok, yaşayan ya da sebebini bilen var mı
Hamileliğimin başlarında bir hafta boyunca yaşamıştım bunu ara ara da oluyordu büyük ihtimalle stresten oluyor 😞 sonra kendiliğinden geçti uzun zamandır yok

• Beğen
Reactions: hku
Selam canım benim 130 çıkmıştı. Endokrine gitmiştim medicanada adam beni 2-3 torba serumla iyileştirdi turt gibi kalktım sedyeden. Antibiyotik bile kullanmadan iyileştim nasıl oldu bilmiyorum :) istersen yatış yapalım 2 gün ama gerek yok bence dedi bende eşime kıyamadım kendimi de iyi hissediyordum eve geldik. Korkma 130 u gördüm ben :)

Canım sakin ol bence antibiyotik tedavisi yapılır zannetmiyorum hastaneye yatıracaklarını. Çok geçmiş olsun
Korkmayın ayaktan tedavi verirler bence de. Çok geçmiş olsun
Hastaneye yatacak kadar yuksek oldugunu dusunmuyorum. Cunku normalde gebelik yukseltiyor crpyi. Benim de en son tdap asisi ve grip gibiyken baktilar 45 cikti. Gebelik basindan beri 20-25 cikiyor
Dr takip edelim dedi. Çok fazla antibiyotik kullandığım için bu dönemde üç gün sonra tekrar crp bakılacak bakalım.. Sag olun kizlar kendinize çok dikkat edin. 🙏🏻🌸Valla 35 40 larla hastaneye yatırılanlaeı okuyunca korktum bi an

Selam kızlar, şeker yüklemesi düşünen varmı ya da yaptıran :)
Ya açıkcası o şekerli suyu içmek istemiyorum normalde de çok sevmem zaten şekerli içecekler. Arkadaşım şeker aleti alıp evde 10 gün ölçüp doktora bildirmişti ben de öyle yapmayı düşünüyorum

Back
X