• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Aynen öyle alerjiden anlayan bir doktora gitmiştik normal çocuk doktoru. O bana süt ürünleri ve yumurta keza kırmızı ve beyaz eti de yasaklamıştı. Sonra alerji doktoruna gittik test yapildi yumurtaya çıkmadı çok şükür. Yumurta ve tavuk etini de kesseydim sütüm baya azalırdı heralde
Bende yumurta tüketmiyorum ama bu tamamen kendi kararım aynı şekilde yumurta tükettiğim zamanlarda huzursuz olduğunu gözlemledim kestim. Bende şuan özel kliniği olan bi alerji doktoru buldum fakat muayene 400 alerji testi 500 dediler bütçemizi aşıyo bi seferlik belki verebiliriz ama bunun sonuç göstermesi olcak felan filan. Sonuc aynı günde mi çıkıyo acaba? Bende özel de başka bi çocuk doktoruna mı götürsem dedim tabi orda test yaparlar mı onu da bilmiyorumda

Bende yumurta tüketmiyorum ama bu tamamen kendi kararım aynı şekilde yumurta tükettiğim zamanlarda huzursuz olduğunu gözlemledim kestim. Bende şuan özel kliniği olan bi alerji doktoru buldum fakat muayene 400 alerji testi 500 dediler bütçemizi aşıyo bi seferlik belki verebiliriz ama bunun sonuç göstermesi olcak felan filan. Sonuc aynı günde mi çıkıyo acaba? Bende özel de başka bi çocuk doktoruna mı götürsem dedim tabi orda test yaparlar mı onu da bilmiyorumda
Biz burada özel immünoloji ve alerji doktoru bulamadık Tekirdağ'da bir araştırma hastanesinde bir doktor vardı özel muayene eden 150 lira verdik test muayene falan hepsi içinde. Araştırma hastanesi falan varsa yakınlarda oralarda olabiliyor bu branştaki doktorlar.

Biz burada özel immünoloji ve alerji doktoru bulamadık Tekirdağ'da bir araştırma hastanesinde bir doktor vardı özel muayene eden 150 lira verdik test muayene falan hepsi içinde. Araştırma hastanesi falan varsa yakınlarda oralarda olabiliyor bu branştaki doktorlar.
Fiyat çok iyiymiş bende araştırmaya devam edim bakalım.

Bu arada süt ve süt ürünleri ayriyeten yumurta da tuketmiyorsun sütünde azalma oldu mu? Ya da ne yiyip içiyorsun artması için. Ben biraz azaldığını düşünüyorum da .

Bu arada süt ve süt ürünleri ayriyeten yumurta da tuketmiyorsun sütünde azalma oldu mu? Ya da ne yiyip içiyorsun artması için. Ben biraz azaldığını düşünüyorum da .
40 günlükten beri diyet yapıyorum Zaten o zamanlar çok sütüm geldiğini düşünmüyodum lohusa dönemleri işte. Çok sık emiyo oğlum yani az mı geliyoda o kadar sık emmek istiyor bilmiyorum ama bu en başından beri böyleydi. Artması için ekstra bişe yiyip içemiyorum oğlum özel bişe hazırlamama müsade edecek bi bebek değil hiç durmaz :D ama bol su içmeye çalışıyorum ve aç kalmamaya öğün atlamamaya

İlk gün alevi geçmişti. 2 3 güne toparlamıştı. Bezini sık dèğiştirin mümkün olduğunca lavaboda poposunu sabunla yıkayın ve ıslak mendil kullanmayın. Pamukla duru suyla temizleyin altını. İyileşene kadar her bezde sadece pişik bölgesine sürün kremi kısa sürede iyileşecektir
Ben de cevap vermek ostedim belkide birine fayda olur. Ben zaten doğdundan berri propose yikiyordum ve prima premium care kulaniyordum. Pisik ek gidayi basladiğimizda basladi. En son sudokrem fayda oldu ama su sekilde: kakasi takip ettim, yaptiğinda hemen (keçi sutten el yapilmis) sabunla yikadim kurutum ve en az 10dkk havalandim. Yani gunde 5 kaka da olsa havalaniyordum. Bazen 10 bazen 30dkk hava durumuna gore soğuk olmasi. Mesela sabahlar soğuk oluyordu ozaman izerinde bir eşofman giyerdim. Oyle de 2. Gun hemen fark gordum ve simdi cok sukur gecti. Ama o havalandirmalar gercekten cok onemli. Cunki sudokrem kulandim 2-3 gun pek bi fayda olmadi tek basina.

Slm kizlar oglumun pisiginden bahsetmistm ne dediyseniz uyguluyorm mamayi degistirm bezi degistirdim islak mendili saf pamuk tamamen katkisiz olana basladim surekli havalndiriyorm kuru tutuyorm pisik kremi herseyi kullandm ama gecmiyor napicagimi sasirdim ben ya😔

Slm kizlar oglumun pisiginden bahsetmistm ne dediyseniz uyguluyorm mamayi degistirm bezi degistirdim islak mendili saf pamuk tamamen katkisiz olana basladim surekli havalndiriyorm kuru tutuyorm pisik kremi herseyi kullandm ama gecmiyor napicagimi sasirdim ben ya😔
Babek denedin mi?

Babek krem diye yazmistim ben sana daha önce.
Babek krem aktardan al bizim doktor oglumda vermisti pek cok krem yontem denemistik olmamisti hemen gecirdi.
Simdi kizimda da en ufak kizarsin hemen suruyorum ve daha hic pisik olmadik biz cok sukur.
Once yika guzelce sonra kullan.

Babek krem diye yazmistim ben sana daha önce.
Babek krem aktardan al bizim doktor oglumda vermisti pek cok krem yontem denemistik olmamisti hemen gecirdi.
Tamam cnm cok sagol bisi daha sorucam her mamadan sora hemem kaka yapiyor ishal gibi bebelac gold kullaniyordm o mu yapiyor acaba diye sma aldm cocuk surekli ishal gbi kaka ve idrar tahlili temiz cikti napsam bi fikrin varmi bagirsaklari duzenleyecek mama filan

Tamam cnm cok sagol bisi daha sorucam her mamadan sora hemem kaka yapiyor ishal gibi bebelac gold kullaniyordm o mu yapiyor acaba diye sma aldm cocuk surekli ishal gbi kaka ve idrar tahlili temiz cikti napsam bi fikrin varmi bagirsaklari duzenleyecek mama filan
Canım cok gecmis olsun.
Ben mama hic kullanmadim oglumda da kizimda da o yuzden hic bilmiyorum o konuyu.
Genel olarak keyfi nasil?

Bi tanıdığım inatçı pişiği klasik arko kremle geçirmiş. Ben hafif kızarıklıkta incia çok olursa kantaron yağı kullanıyorum

İnatçı pişik ve ishal alerji belirtisi diye biliyorum. Alerjiye özel mamalar var

Sagol cnm Keyfinde bi anormallik yok ama kaka yaptigi an psikden dolayi asiri agliyo
Zaten pisigi o tetikliyor.Yani kisirdonguye giriyor kakadan pisik oluyor ishal oldukca pisik artiyor acaba siz probytik kullaniyormsnz? Bakso fln.Kullansaniz ishali toplar belki babek denen kremde psige iyi geliomus o sekilde hallolur bwlki.

Bi tanıdığım inatçı pişiği klasik arko kremle geçirmiş. Ben hafif kızarıklıkta incia çok olursa kantaron yağı kullanıyorum
Tesekkur ederim aklimda olsn oda
hametan da çok iyidir onu denediniz mi? Mavisi daha da etkili diye biliyorum
Denedim canm okadar cok krem denedik ki😔
Zaten pisigi o tetikliyor.Yani kisirdonguye giriyor kakadan pisik oluyor ishal oldukca pisik artiyor acaba siz probytik kullaniyormsnz? Bakso fln.Kullansaniz ishali toplar belki babek denen kremde psige iyi geliomus o sekilde hallolur bwlki.
İshal halledilse pisik kalmayacak ama anlamadim ki bu hangi mamayla halledilir😔probytik kullanmiyorm cnm varmi bi onerin acaba

Genelde bebelac oyle yapiyo bizdede oyle olmustu aptamil duzeltmisti bi deneistersen

Back
X