- 25 Mart 2019
- 1.885
- 1.598
- 83
- 36
Benimki daha 7, 3 aya falan ancak 9 olur, kullanır benimki, sağol canım9 kilo canım. Oturttup kaldırırkan takılıyor maalesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki daha 7, 3 aya falan ancak 9 olur, kullanır benimki, sağol canım9 kilo canım. Oturttup kaldırırkan takılıyor maalesef
7.400 bizimki ama bizimkide takiliyor bence yapisindan yanu cocugu dik tutmasi gerekiyor ya o yuzden dar yapmislar.Yoksa bizimki oyle tontiste deil yinde cikarirkende sokarkende salliorm cocugu9 kilo canım. Oturttup kaldırırkan takılıyor maalesef
Olmasi gereken o zaten.Bizim evde suan kaos varEmekliyor mu bir de, ay maşallah, benimki pek hantal yaa, ancak konuşuyor, gülüyor
![]()
Merhaba evet Bezmialem Dragos da yaptımMerhaba doğumu Bezmialem de mi yaptınız acaba?
Benimki de öyle ağlamadan uyuyamıyor ama nasıl bir ağlama canı yanıyormuş gibi... Gece sık uyanmalar devam ve sadece memede uyuyor çok yorucuAtak 14nde bitti ama benim kizim hala aglaya inleye aaa eeee ööö diye firyat figan uyuyor.Huy mu oldu acaba dalmasi sıkınti surekli dalma öncesi aci cekiyor sanki ne yapicam bilmiorm.
Aksamda usudu galiba ya kakasi cok sivi
İyi akşamlar yoğurt için activia doğal probiyatik ya da yomini doğal yoğurt mayası ile yapabilirsin.Kızlar selam demir için ne kullanıyorsunuz acaba? Doktorun bize ilk verdiği damlayı hic bulamadık şimdi de tane daha önerdi. Acaba sizin kullandiklarinizdan mi ?
Kilo alımı çok az olmuş bu ay
Taşınma masinma derdinden ilgilenemedim mi bebegimle diye ağlıyorum. Offf annelik ne zor ya
Ek gıda için ufak tatmalara 2 3 hafta sonra başlayabilirsin dedi. Yoğurt mayalayacagim ama organik maya nerden temin edeceğim
Var mi yardim edebilecek bir ek gıda sever annecik![]()
Demir içinde vitagil kullanıyorum ama bulması çok zor elazığda oturuyorum ve her seferinde istanbuldan getirmek zorunda kalacağım. Genel olarak ocean da öneriyorlar.Kızlar selam demir için ne kullanıyorsunuz acaba? Doktorun bize ilk verdiği damlayı hic bulamadık şimdi de tane daha önerdi. Acaba sizin kullandiklarinizdan mi ?
Taşınma masinma derdinden ilgilenemedim mi bebegimle diye ağlıyorum. Offf annelik ne zor ya
Ek gıda için ufak tatmalara 2 3 hafta sonra başlayabilirsin dedi. Yoğurt mayalayacagim ama organik maya nerden temin edeceğim
Ocean demir ilacini ve d vitaminini kullaniyorum ben.Bugun kilo almadigi ivin bebelac fl ye basladik ben hip markanin organik biskuvi ve meyve havuc purelerini aldim e bebekden gulutensiz ve sekersiz olduklari icin denemek istedime bebekde ek gida icin bircok yardimci urunde indirimde haberiniz olsun bacilarKızlar selam demir için ne kullanıyorsunuz acaba? Doktorun bize ilk verdiği damlayı hic bulamadık şimdi de tane daha önerdi. Acaba sizin kullandiklarinizdan mi ?
Valla aksam o kdr cok agladiki ici cika cika yani stres oluyorum artik ya.Benimki de öyle ağlamadan uyuyamıyor ama nasıl bir ağlama canı yanıyormuş gibi... Gece sık uyanmalar devam ve sadece memede uyuyor çok yorucu![]()
Bu ara benimki de çok huysuzSelam kızlar ay 2 hafta olacak tasinali bebeğim adeta huy değiştirdi uyumuyor ağlıyor ne istediği belli değil offf bir halt yapamıyorum eve yerleşemedim hala ablalar okulda eşim işte bir başıma bebekle kalakaldım sizin bebisler de böyle mi bu aralar?
5.ay kontrolünde az almıştı doktor 10 gün sonra kontrol edelim yoksa mama dedi. Sütümü arttırmak için protein su uyku ve gece emzirmeyi arttırma önerisi verdi 10 günde toparladı, sen de denemek istersen yazmak istedimKızlar selam demir için ne kullanıyorsunuz acaba? Doktorun bize ilk verdiği damlayı hic bulamadık şimdi de tane daha önerdi. Acaba sizin kullandiklarinizdan mi ?
Bence 1 al 2 hafta sonra 2 ye gec kucuk boylarindan alabilirsin mamayi ara sira vereceksen eger 15 gun yeter ama gun icinde birkac kez vereceksen buyuklerinden alKızlar merhaba, bebeğim tam 5 buçuk aylık oldu şu sıralar sütüm yetmiyor ek gıdaya geçtik ama tadımlık sadece doyumluk yiyemiyor verdiğim şeyleri ardından süt arıyor, takviye mama alicam ama 1 numara mi alsam 2 mi sizce?
Ben de orada yapmayı düşünüyorum. Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Olumlu olumsuz.. Tavsiye eder misiniz?Merhaba evet Bezmialem Dragos da yaptım