• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Bebegimde cok fena kokulu gaz problemi basladi. Yaklasik 1 haftadir her pirtindan sonra ay cok kotu koktu kakasini yapti diyorum altini bir aciyorum tertemiz ama kokusu nasil agir ayni kaka kokusu. Niye boyle oluyor acaba, yasayan var mi bu durumu? Gun asiri yapmaya baslasi kakasini acaba o mu kokuya sebep oluyor diye dusunuyorum, bebegi her gun kaka yapmayanlarda gazinda koku problemi oluyor mu?

Atak 14nde bitti ama benim kizim hala aglaya inleye aaa eeee ööö diye firyat figan uyuyor.Huy mu oldu acaba dalmasi sıkınti surekli dalma öncesi aci cekiyor sanki ne yapicam bilmiorm.
Aksamda usudu galiba ya kakasi cok sivi
Uşume olunca kaks sıvı mi oluyormus

Bebegimde cok fena kokulu gaz problemi basladi. Yaklasik 1 haftadir her pirtindan sonra ay cok kotu koktu kakasini yapti diyorum altini bir aciyorum tertemiz ama kokusu nasil agir ayni kaka kokusu. Niye boyle oluyor acaba, yasayan var mi bu durumu? Gun asiri yapmaya baslasi kakasini acaba o mu kokuya sebep oluyor diye dusunuyorum, bebegi her gun kaka yapmayanlarda gazinda koku problemi oluyor mu?
Bizim oyleydi usutme oldugu zaman oldu hatta doktora goturdum usutme olunca oluyormus

Merhaba aglicam artik valla cocuk uyumak nedir bilmiyor ya 😭gunduzleri 15 en en fazla 30dk cok nadir gece deseniz sık sık uyaniyor cok yoruldum 😭😭😭
Aynı dert bende de var benimde sinirlerim bozuluyor . Bir düzen kuramamak çok yorucu ama bizim gibi anneler var geçecek büyüyecek bitecek

Evet canım Mehmet Serdar Kütük 450 tl ödedim ..Kendi doktorum tavsiye etmişti. Gayet ilgili güler yüzlü bir doktor.. Tavsiye ederim.
Merhabalar direk Mehmet beyden ayrıntılı için randevu alarak mı gittiniz öncesinde muayene mi oldunuz kedi hastenesinin hastası olmayanlara bakıyor mu

Kaka yapmadığı günlerde kızımın da çok kokuyor, geçen hafta 4 gün yapmadı her gazı çok kokuyordu kaka yaptı koku geçti

Yani evet ince giydiriyorum su siralar ama bir belirti yok burun akintisi filan gibi. Butun gun gobek ustu yerde emekliyor o yuzden mi usuttu acaba... corap da giydirmiyorum.
Siz hangi ildensz yada ülkede suan biz uzun kollu ve corapliyiz bayadir soguk yani yerdeler tum gun.Ortu seriyorum ama artik evi geziyor tasa vs denk geliyor yani heke corapsiz mumkun deil.

Bizimkide aynı nerdeyse 1 haftadır. Kokuya aldanıp pamukla mendille temizlenmez diye lavaboda yıkamak içşn hazırlıj yapıyorum bi açıyorum boş bezi gazmış sadece. 4-5 günde bir yapıyor

Siz hangi ildensz yada ülkede suan biz uzun kollu ve corapliyiz bayadir soguk yani yerdeler tum gun.Ortu seriyorum ama artik evi geziyor tasa vs denk geliyor yani heke corapsiz mumkun deil.
Bizimki de hala yarım kollu zıbınla duruyor sabah serinde çorap giydiriyorum sonra sürünürken çıkıp gidiyor. Yorgan seriyorum bende orda yuvarlanıyor. Evim güneş alıyor öğlenleri çok sıcak oluyor terliyor çok uzun kollu giydiremiyorum. Sabah erken evden çıkacak olursak sadece uzun giydiriyorum polar ceket falan öğlen soyunuyoruz yine. İzmir deyim.

Bayadir bu şekildeyiz 😔
Bacim bir derdi vardir belki benim oğlum da bir ara boyleydi hersey mama dan mis kaka cok sivi ve mukusluydu surekli her mamadan sora yapiyordu bagirsaklarin bukadar hareketli olmasi onu huzursuz yapmis meger sende bi gozlemle mesela agri kesici ver eger verdikden sonra biraz rahatlama gorursen bi sıkıntısı varmis dersin en azindan

Kızlar ek gıdaya geçenlerden püreyi sevdirebilen varmı 🤦🏼‍♀️ Tadımlara başlayayım dedim ama tadım olarak kaldı gerçekten 1-2 küçük mama kaşığı anca alıyor patates havuç püresini. Bugün 3. Gün bakalım yarın kabak deneyeceğim 🧐

Back
X