Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapılıyor bazı aşıları öğlen 14.00 den sonra açıyorlar.Kızlar asm de öğleden sonrs yapılıyor mu aşı
Tamam teşekkür ederimYapılıyor bazı aşıları öğlen 14.00 den sonra açıyorlar.
Kaca cikti atesi.Yumurta daha baslamadim ben 6 ay bitimi yada 7 ay ici vermeyi dusunuorm ins sizinkide gecicidir.Valla tam ek gida basinda boyle hasta olmasalardi keske ben ek gidayi denemeyi biraktim bizde muz pisik yapti ben aslinda islak mendile yormustum ama muz yapar yazmislar o donemde farkettim bende ust uste vermisim.Cok gecmis olsun.
Gece cok ateslendik biz.
Ates dusurucu verdim gotursrm mi bugun bilmiyorum yumurtada alerji yapti
Vücudu falan mı kızarıyor yoksa gazı falan mı oluyorEk gıdaya geçtikten sonra böyle bişe oluyo önceden yoktu anlamadım ki![]()
Ins hepimiz biran once iyileselim.Zorlamis baya hepimizi.İnan yaklaşmasa bile bulaşırdı bizde önce bebek hastalandı bizde hiçbişey yoktu ertesi gün ben benden sonra eşim ben de çok kötü oldum nefes alamıyodum korktum valla bana bişey olcak bebeğime bakamıcam diye o derece kötüydüm.Acayip bi salgın çok hızlı bulaşıyo bizdeki antibiyotikle anca geçti valla agumentin kullandım emzirirken kullanabileceğim en hafifi oymuş.Bide nurse harveys in propolisli boğaz spreyi var o ve burun açıcı sprey biraz iyi geldi.
38.6 oldu calpol verdim bir cay kasigi gece 4 te bir daha cıkmadı ama cok oksuruyor.Kaca cikti atesi.Yumurta daha baslamadim ben 6 ay bitimi yada 7 ay ici vermeyi dusunuorm ins sizinkide gecicidir.Valla tam ek gida basinda boyle hasta olmasalardi keske ben ek gidayi denemeyi biraktim bizde muz pisik yapti ben aslinda islak mendile yormustum ama muz yapar yazmislar o donemde farkettim bende ust uste vermisim.
Sırtı kızarıyoVücudu falan mı kızarıyor yoksa gazı falan mı oluyor
Ben doktora yazdim sehirdisindyz acile gotureyim mi diye burnunu temizle ve ates olursa ares durucu yeterli dedi 38.1oldu bizim ates.Ama sinra hep dustu 37.5 gbi 2 gun suan yok cok sukur ama burnu fln tikaliydi birde kardesinde olsa baskasinin evinde zor simdi eve geldik aksam bana sattilar virüslerini38.6 oldu calpol verdim bir cay kasigi gece 4 te bir daha cıkmadı ama cok oksuruyor.
Cok uzgunum gercekten cunku 2 hafta once yine hasta oldu ve antibiyotik kullanmistik doktor abisinden alıyor surekli antibiyotik vermek istemiyorum diyor ama ya bronsit olursa..
Simdi gitsem kadın vericek antibiyotik 2.ye gidicem risk almak istemez bence.
Babaları da hasta oldu.
Ya dedim sana ne oluyor okul açıldigindan bu yana uyumayan benim cunku evde hep bir oksuruk sesi hic kesilmedi abisi bitiyor minik basliyor butun gun butun gece onlarla birlikte olan benimama babamız hasta ve bir de nazlı ustune tam delirmelik burasi..
Ek gıda aslinda ben sebzeleri denettim hic sorun yoktu yumurta fena yaptı onu kipkirmizi boynu ve ishal oldu.
Bir de demir basladı bu ay vermiycem gerci cunku hem atesli hem ishal.
Burnunu temizliyorum yine doluyor.Ben doktora yazdim sehirdisindyz acile gotureyim mi diye burnunu temizle ve ates olursa ares durucu yeterli dedi 38.1oldu bizim ates.Ama sinra hep dustu 37.5 gbi 2 gun suan yok cok sukur ama burnu fln tikaliydi birde kardesinde olsa baskasinin evinde zor simdi eve geldik aksam bana sattilar virüsleriniben hastayim neyse iyi olsunlarda.Ben camasir yika as kurut yemek yap
valla annelik zor zanaat.1 hafta sonra gitcem kontrole aylik asilari vs bu halde kaldirmz cok zor.
Ağır geliyor sanırım tam anlamıyla sindiremiyorSırtı kızarıyo![]()
Evet benim oglumda kahvaltidan kalkiyoruz abur cubur yiyebilir miyim diyor tmm 1 tane ye diosj 15 dk sonra yemek diyorBurnunu temizliyorum yine doluyor.
Suan ates yok cok sukur oksuruk var iste.
Zor valla cok zor cok uykum var mesela ama oglum eve gelince ilk sordugu soru bana ne yaptin oluyor
En sevdigi sey eve geldiginde mis gibi yemek kokulari duymakmis.
İşe baslasam daha mi beter olurum yoksa is yerinde dinlenir miyim diye dusunmuyor degilim.
Biraz zaman geçsin tekrar verixemAğır geliyor sanırım tam anlamıyla sindiremiyoranne sütüyle püre yap canım
Ben serumu damaltıyorım sonra otribebeyle çekiyorumKızlar bebeklerin burnunu serum fizyolojikle nasıl açıyorsunuz ben tam olarak yapamıyorum sanırım hep bi hırıltı oluyor burnunda. Manuel burun aspiratörü var otribebe mi alsam.
Ben bbegi one dogru hafif egiyorum.Siringaya cekiorm serumu. Yada hazir serum fiz de olur flakton seklinde.2 burnada uyguluorm normal zamanda yetiyor ama hastaysa veya hirilti gecmezse otribebeyle cekiorm.yoksa tam acilmiyor kucuk olduklari icin.Kızlar bebeklerin burnunu serum fizyolojikle nasıl açıyorsunuz ben tam olarak yapamıyorum sanırım hep bi hırıltı oluyor burnunda. Manuel burun aspiratörü var otribebe mi alsam.
Canım serum fizyolojik yaptiktan sonra cekiyorum.Kızlar bebeklerin burnunu serum fizyolojikle nasıl açıyorsunuz ben tam olarak yapamıyorum sanırım hep bi hırıltı oluyor burnunda. Manuel burun aspiratörü var otribebe mi alsam.
Ben izotonik alıyorum sıvı halde bi poşet şırıngayla çekiyorum yan yatırıp sol sağ burundan veriyorum diğerinden çıkıyor zaten sonra da manuel burun aspiratörüyle çekiyorum yatar halde sonra kaldırıp dik halde biraz gezdiriyorum iyice boşalıyo sinüsler burnundan sonra bidaha çekiyorum ozaman tam açılıyKızlar bebeklerin burnunu serum fizyolojikle nasıl açıyorsunuz ben tam olarak yapamıyorum sanırım hep bi hırıltı oluyor burnunda. Manuel burun aspiratörü var otribebe mi alsam.