Çok haklısın insan ilgi bekliyor alaka bekliyor. Sana bir şey demiyorum kuzum zaten. İnsanlar böyle olmuş maalesef diyorum. Kimse kimseye katlanmak istemiyor yani durup düşünmüyor daha doğrusu. Kendi kanın canın olsa da öyle bir dünya olmuş

selam kızlar giremiyorum bayadır okullar açıldı yoğun bi şekilde hiç zamanım olmuyor aşıda olmadım n95 maskeyle gidip geliyorum eve gelincede bayılıp uyuyorum haftaya 24 hafta olunca idari izne ayrılıcam inşallah o zaman buralara dönücem ben daha hiç bişey almadım bebeğime inşallah 28.hftadan sonra almaya başlarım size asıl bi sorum var şeker yükleme testi yaptıracakmısınız malum yaklaşıyor

Insallah canım gel gel ne muhabbetler dedıkodular dönuyor burda
Şeker yuklemesı ben zaten unsılın ıgne kullanıyorum mesela yaptırmadım sabah ac aksam tokluk sekerı ölcıyorum
Buedada bazı arkadasların dr u muhakkak yaptr derken bazılarının da sabah aksam olc gerek yok gıbıde diyenler var
Önemlı olan da senın takının de un onerdıgı canım

Ahh canım benim sen de iyiki varsın. Estağfurullah ne baş şişrmesi. Ben sadece sana hak veririm ama üzerine çok düşünüp kafanı daha da fazla takıp üzülmeni istemem.
Zaten kendi kendimize de hormaonlarımızdan gelditlerimz oluyor başkası bari duygularımızı dalgalandırmasın

Sagol canım bılıyorum cok sagolun var olun

Yasamademek123 , canım benim.
Çoooooook ama çok haklısın kızmakla bence. Yabancı değil, ablaların sonuçta. Ben olsam üstünü örtmez, oturur konuşurdum müsait bir vakitte.
Yoksa içimde daha da büyütürüm çünkü.

Benim ilk gebeligimde doktorum açlık tokluk sekerime baktı sorun yok diye yükleme yapmadı

Yaa nurselek ın de dedıgı gıbı bırde ustune onlar haklı cıkarlar kuzum biliyorum ofkemı sınırımı burda yazark atmaya calıstım ıste yaa sureklı bısey olsa ne ıstıyorsun dıe sorarlar ama lafta kalıyor neye ıhtıyacım oldugunu hepsı bılıyor bırde hastalanıyorum sınırden oturup aglıyorum felan dıe paıkolojıkmı acaba senın kı dıyorlar haa yanıma gelıp te degıl telefondan cok ta yakınız bırı ust kat bırı 10 dk yurume mesafe
Amann saysam kımsenın yuzune bakamam artık kulak ardı etmeye calısıyorum...

Canım yasamayan ne anlıyor nede anlamak istiyor onlara göre hep abartı geliyor bizim herseyimiz ama öyle degil iste sen hic kafana takma canını sıkma malesef bizi bizden baskası anlamıyor

Saçmala ne baş şişmesi iyi yaptın yazmakla inşam azıcıkta olsa rahatlıyor kuzum. Hiç düşünme öyle

nurselek luckypumpkin doğurmuş maşallah gayet iyi normal doğurup hemen ayaklanmış çok enerjiğim diyo darısı başımıza inşallahh
Kızz kadın 35. Haftasında dogurmus ve karnıda hıc yok denilecek kadae az ne guzel kus gıbı hafıf olur tabı benım gıbı hantal olsun nasıl kalkar

Tayt iadesi onaylansın kuponum geri yatsın 160 a alayım bari dedim kupon yattı indirim kalktı neyse bekliciiiğimmmm

Eklentiler

• 84298F12-D37B-452A-AD01-5BD7382014B9.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…