Aynen kuzum iç zıbınlardan farklı olarak. Bence bir kaç takım daha al kimden duyduysam çok çabuk kirletiyorlar diyor. Ben iç zıbın olayını biraz abarttım 36 tane yarım kol iç zıbın aldım yenidoğan 3 ay karışık olarak 😂😂😂
Alt üst takım gibi Bi iki de zıbın alayım ozamn. Peki ayaklı mı tulumların aldıklarım hep ayaklı alavaklarıımı ayaksız mı alayım 3 6 ayda da çorapla giyerler?
36 mıııı 😲😲😲😲

Seninkiler güzel yavrum e bebekte hiç bulamadım ben mağazaya da baktı eşim iki takım vardı sadece komple baskı çok kötü görünüyordu. Bende başka bir şey aldım. Onda da baskı var 😅 ama az diye düşünüyorum inşallah 😬 pahalıya geldi ama önce almadığıma pişmanım
Benimki de biri baskılı genelde hep baskılıudo ama çok karıştırdık raa ataları falan 🤭 Bi de indirim vardı ya kalmamıştır ondan

Alt üst takım gibi Bi iki de zıbın alayım ozamn. Peki ayaklı mı tulumların aldıklarım hep ayaklı alavaklarıımı ayaksız mı alayım 3 6 ayda da çorapla giyerler?
36 mıııı 😲😲😲😲
Evet 36 tane 😂😂😂 ben daha hiç almadım canım tulum ama hem ayaklı hem ayaksız alacam zaten sen ayaklı almışsın şimdi alacaklarını ayaksız al dediğin gibi ayaksızları çoraplada giyerler daha iyi olur

İyi günlerde kullansın minik kuzucuk 🤗 yoo bence gayet iyi. Ben e bebekten komple beyaz aldım ya zıbınları toplam 15 tane bir de takımların içinde var 😅 zıbın doldurmuşum ben 🤭
Amin canım benm hatam tüm alışverişi lcw den yapmak oldu kazıklandım giibi düşünyorum içimde bir üzüntü oluştu 😔

Ben çok abartmışım sanki 😂 topamda 36 tane aldım ama yenidoğan 3 ay karışık hepsi yarım kol benimde
Ben beşli paket olarak aldım 6 aylık askılı beş adet. 3 aylık yarım kol ve uzun kol beş adet ve yenidoğan yarım kol 5 adet. Bunun dışında setlerin içinde de var yarım kollar. Haa bir de iki tane renkli var üst olarak bir de annem göndermiş iki tane onlar da mavi diğerleri hep beyaz 😬

Yok koca mağaza da iki tane vardı. Ama baskıları ciddi kötü idi yani bir kere yıkayacağım bebekler gitmeden atardı ☹️
Hadi yaa 🙄 zıbın falan al sen yine biraz biraz. Ben sana Bi marka atmıştım sanki babamın oğluymuş gibi diyorum sürekli ama ordan alabilirsin ben gaye iyiler fiyatına göre

Yok ya lcw fiyatları gayet iyi kuzum bence. Hep renkli olmuş daha çok beğendim ben niye beyaz aldım ki 😅
Şimdi o uzun kollu zıbını giydirdim
Üstüne bir tulum giydirdim
Onun üstüne ne giydircez. Ayaklara bi patik üstüne de bi yelek gibi bişi mi bacaklar tek kat kı olcak ay üşümezmi yaa 😣

Normal canım toplu almışsın ondan sana öyle geliyor bence.
Yaa dimi bir daha toplu almıcam sağol kuzm içim rahatladı fişi de atmışım yarın iade edecektim bir kısmını ☹️ Çnkü bi tane 2 li zıbına 70 tl vermişim organikmiş diye oralarda biraz kazıklandm gibi

Hadi yaa 🙄 zıbın falan al sen yine biraz biraz. Ben sana Bi marka atmıştım sanki babamın oğluymuş gibi diyorum sürekli ama ordan alabilirsin ben gaye iyiler fiyatına göre
Baktım kuzum. Zıbın almam ya alırsam kalın tulum istiyorum. Bir de alt pantolon alacağım. Triko takım istiyorum da çok pahalı en sona belki bütün eksikler bitsin de

Şimdi o uzun kollu zıbını giydirdim
Üstüne bir tulum giydirdim
Onun üstüne ne giydircez. Ayaklara bi patik üstüne de bi yelek gibi bişi mi bacaklar tek kat kı olcak ay üşümezmi yaa 😣
Bende ondan kilotlu çorabı sordum 😅 ama kundak olacaklar ya kuzum üşümezler heralde. Önemli olan gövdeyi ve ayakları sıcak tutmak.

Yaa dimi bir daha toplu almıcam sağol kuzm içim rahatladı fişi de atmışım yarın iade edecektim bir kısmını ☹️ Çnkü bi tane 2 li zıbına 70 tl vermişim organikmiş diye oralarda biraz kazıklandm gibi
Annem de almış ondan iki tane altı aylık ama 😅 organik serisi öyle kumaşını çok beğendim kaliteli. Bence eder yani. Yaa ben ne paralar baydım toplamda parça olunca insan anlamıyor sen bir anda almışsın ondan kuzum

Back
X