- 12 Nisan 2021
- 2.896
- 5.712
- 88
Evet canım 143 e aldımKuzuu kaca almıstın sen 5 sn de olcenlerden degıl mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım 143 e aldımKuzuu kaca almıstın sen 5 sn de olcenlerden degıl mı
Herkes sayıp gelsinAhh suan dolabi acıp saymaya gidiyorummmbende de yok galiba
Yaa devam edıyor muuu ayy bakkp ta bana da yazsanaaEvet canım 143 e aldım![]()
Kız gayet uygun valla senin fiyatlardan haberin yok muCok güzel duruyor ama tuzluymus![]()
Yaa devam edıyor muuu ayy bakkp ta bana da yazsanaa![]()
Hıcc ozellıklere bıle bakmadan aldım kuzuu sen bakmısısndır bırde braun zaten daha evel gormustum bu tür cıhazları sende elıne almıssın ya ayy bıanda alasım geldı![]()
Braun Prt2000 Koltuk Altı Ateş Ölçer - Fiyatı, Yorumları
Braun Prt2000 Koltuk Altı Ateş Ölçer yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
10 tl kuponumla almıştm hala aynı fiyat kuzuuu
Bana da pahalı geliyor ama ya. 2 tane normal gecelik alırım o paraya diyorum başına lohusa gelince Bi haller oluyo bunlaraKız gayet uygun valla senin fiyatlardan haberin yok musonra giymem dersen pahalı tabii
![]()
Sonradan kullanırsam veririm ama kullanmazsam tek sefer için pahalı bence deBana da pahalı geliyor ama ya. 2 tane normal gecelik alırım o paraya diyorum başına lohusa gelince Bi haller oluyo bunlara
Kuzuu bende fazlasıyla var ama hep kuzenımın verdıkelrı almıs almıs almısss dıo derya almana gerek yok hepside markalı guzel ben bebegıme sadece ılk cınsıyet bellı olunca aldıgım elbıse bırde ugurbocegı kostumu almıstım bırde hastamede resım ıcın beyaz dantel dıktırdım oHerkes sayıp gelsin![]()
Yaa brnım adlıgım pıjama takımı da 221 tl ydı sımdı olmus 145 cok üzüldümBana da pahalı geliyor ama ya. 2 tane normal gecelik alırım o paraya diyorum başına lohusa gelince Bi haller oluyo bunlara
Çıkabilmek bakcaz da çıkamıyoruz kiiiSonradan kullanırsam veririm ama kullanmazsam tek sefer için pahalı bence denormal gecelik 400 TL diyorum ben size
bana bulun ucuzundan bari
![]()
Senin icin
Yeterr zeynepp durrnurselek
Senin icin
Cicekli olan 3 6 aylik 10 tane var diger 3 lü olan yenidogan 6 tane de 0 3 ay almisim
6 tane ayaklı yenidogan tulum var 5 tane de 0 3 ay var 2 tane 3 lü takim 2 tane 5 li takim varbide normal alt ust var 3 tane de tek alt almisim biraz 3 6 aylik var onlari saymadm
Bunlarda 3 6 aylıkmış
Masallah saglıkla guzel gunlerde gıyınsınBunlarda 3 6 aylıkmış![]()
Ay kuzum varsa zaten ne gerek iyi günlerde kullanKuzuu bende fazlasıyla var ama hep kuzenımın verdıkelrı almıs almıs almısss dıo derya almana gerek yok hepside markalı guzel ben bebegıme sadece ılk cınsıyet bellı olunca aldıgım elbıse bırde ugurbocegı kostumu almıstım bırde hastamede resım ıcın beyaz dantel dıktırdım o
Yıkadım utuledım koydum hatta o kadar fazlakı 2.3 kısıye dagıtsam kullanır hatta keske bazen burdan arkadlarım kullncanı bılsem yakın olsalar verırdım hepsı cok para o oara ıle baska eksıklerını alır ınsan dıyroum varken de baska da almadım bı kac tanesıde duyup hedıye alanlardan cok şükür buyusunde bakalım ılerısıne![]()
Senin iş tamam yavrum hepsi de harikaBunlarda 3 6 aylıkmış![]()
nurselek
Senin icin
Cicekli olan 3 6 aylik 10 tane var diger 3 lü olan yenidogan 6 tane de 0 3 ay almisim
6 tane ayaklı yenidogan tulum var 5 tane de 0 3 ay var 2 tane 3 lü takim 2 tane 5 li takim varbide normal alt ust var 3 tane de tek alt almisim biraz 3 6 aylik var onlari saymadm