Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zeynep e foto için elin değmişken lastikli çarşafı kaydetmemişim bana da atsanaDoğur ısmarlayim yaşayarak gör![]()
Kac kı kılosu canımmKızlar dr.da çıktım herşey yolunda dedi yanlız biraz minyon dedi kilosu için az buldu yağlı protein tüket dedi biraz ona cnm sıkıldıonun dışında şükür bişey yok
Kuzum hiç sorun değil sen beslenmene dikkat et ama genetik bir durum endişe etme yani olabilir. Kaç çıktı kilosu haftan ne tam olarakKızlar dr.da çıktım herşey yolunda dedi yanlız biraz minyon dedi kilosu için az buldu yağlı protein tüket dedi biraz ona cnm sıkıldıonun dışında şükür bişey yok
Kac gr olmus ki canım simdiKızlar dr.da çıktım herşey yolunda dedi yanlız biraz minyon dedi kilosu için az buldu yağlı protein tüket dedi biraz ona cnm sıkıldıonun dışında şükür bişey yok
Vallahi öyle ben de ondan iptal ettim önemli olan nemli olması sonuctaValla benim bitse ben 2.ye almam ne yalan söylim idare ederim doğal yağlarla napim. Onun yerine yavrularıma iki don daha alırım Analıqqqq![]()
Ben 3 aylıktan beri normal tatlı badem yağı kullanıyorum hiç tüylenme olmadı her gün sürdüm bol bol 3.5 ay oldu ama acı badem daha iyimiş ona geçicem şimdi öbürü bitti. Anneme ded tüylenme yapmazmı yapsa da dökülüyor dedi zaten tüyü güçlendirse kimse kel kalmazdı dediAcibademi ne zamandır kullaniyorsn hic tüylenme olmadı o zaman sendr
Kullandığım ecowoildi trendyoldan almıştım şimdi şu pembe şişenin içinde az kaldı. Bitmek üzere diye eşime naturoil in 101 gelmişti onu aldırdım. Genel anlamda pehlivanlıklarımın hepsi de burdaYa elimdeki bitmek üzere yanlarım haric catlak olmadi yanlarima da sürmemistim ama suan cok pahalı hindistan cevizi yaği hangisi aldin foto atsan ya ikisi bi
Bilemedim bende mi böyle yapsam acebaaaaKullandığım ecowoildi trendyoldan almıştım şimdi şu pembe şişenin içinde az kaldı. Bitmek üzere diye eşime naturoil in 101 gelmişti onu aldırdım. Genel anlamda pehlivanlıklarımın hepsi de burda![]()
Cok mantıklı bir yaklasmmmBen 3 aylıktan beri normal tatlı badem yağı kullanıyorum hiç tüylenme olmadı her gün sürdüm bol bol 3.5 ay oldu ama acı badem daha iyimiş ona geçicem şimdi öbürü bitti. Anneme ded tüylenme yapmazmı yapsa da dökülüyor dedi zaten tüyü güçlendirse kimse kel kalmazdı dedi![]()
Valla düşün kuzum ona vereceğin parayla mustela alırsın meselaBilemedim bende mi böyle yapsam acebaaaa![]()
Tabi canımVallahi öyle ben de ondan iptal ettim önemli olan nemli olması sonucta![]()
Dur hemen üzülme hızlıca toparlanır hiç sıkma canını bebeğe kilo aldıran şeyler bellidir paso onlara ağırlık verirsinKızlar dr.da çıktım herşey yolunda dedi yanlız biraz minyon dedi kilosu için az buldu yağlı protein tüket dedi biraz ona cnm sıkıldıonun dışında şükür bişey yok
Şaka gibi netten giriyorum yine atamıyorumZeynep e foto için elin değmişken lastikli çarşafı kaydetmemişim bana da atsanamarkasını yazsan da olur
![]()
Ben zaten sterilizatör almayacağım gereksiz görüyorum. Gümüş almıştım ama ben emzirme harici hep takarım sadece gece değilKızlar kızlar veKilya bir arkadaşımla konuşuyorum gümüş kapak önemli al dio rahatlatır çok gece uyurken takarsın falan dio
bir de sterilizasyon mak. Sordum lazım mı diye anam babam usulü kaynat geç mak. Çok yer kaplıo gereksiz dio bilginiz olsunnn
![]()
Ay o makine den almak istemiyordum hiç zatenKızlar kızlar veKilya bir arkadaşımla konuşuyorum gümüş kapak önemli al dio rahatlatır çok gece uyurken takarsın falan dio
bir de sterilizasyon mak. Sordum lazım mı diye anam babam usulü kaynat geç mak. Çok yer kaplıo gereksiz dio bilginiz olsunnn
![]()
Kuzum kumaşı nasıl baktın mıKilya oldu canik