Ama hiç şeker belirtim yoktu ki 🙄😬 ne diyim yavrum ya işin uzmanı onlar gönül ister ki kullanmayayım ama işte kafama göre hareket edemiyorum… Diyetisyenler de pek anlamıyor bence zaten. Herkese aynı liste
Yaa işte uzm. Bas vuruyoruz onlarda benınordan oraya savurup durdu bıraktım bende artık 🤣 kendımce dahılıye uzm. Ne derse sundan uzka due sundan bıseyy olmaz felan bı asagıya deger bı yukarı ıdare edıyroum 😛 dün bı yaramazlık yaptım hattaa korktum allah bısey olmadı 🙈🙈🙈 bı tane maras kornet yedım 🤭😛 ama sonra vıcdanım bır sızladı bır sızladı
Daaa benımkıde nefissa hamıleyım nentatlı ne pasta ne baska bısey yokk

Ayy bende de var o veririz biz diyip kimse yok ortada ne var ne yok da sormak istemiyorum bekliyorum ben de
Soyleyın bacımm soyleyın cantamı hazırlamaya basladım ne var ne yok dıe ona gore alıcam neler almam lazım sızce felan dıe konuya gırın gurur yapmayın 💵 🤩

Evet kuzum doktorum endokrinci. Aynen elimden geleni yaptım. Saatlere büyük oranda uydum. Ama işte bakalım. İlaçtan korkuyorum 😅 çok gerildim üzüldüm açıkçası bir de beklemiyordum hani 180 200 lerde gezse ne bileyim ama doktor o şimdi kafama göre bir şey yapamam 🙄
Endokrinin yaklasimi dahiliyeden farkli oluyor onlar daha garanticiler vardır bir bildigi sen yime uy canım benim hepsi gececek insalah

Yaa işte uzm. Bas vuruyoruz onlarda benınordan oraya savurup durdu bıraktım bende artık 🤣 kendımce dahılıye uzm. Ne derse sundan uzka due sundan bıseyy olmaz felan bı asagıya deger bı yukarı ıdare edıyroum 😛 dün bı yaramazlık yaptım hattaa korktum allah bısey olmadı 🙈🙈🙈 bı tane maras kornet yedım 🤭😛 ama sonra vıcdanım bır sızladı bır sızladı
Daaa benımkıde nefissa hamıleyım nentatlı ne pasta ne baska bısey yokk
Öyle yaa hepsinden uzak kaldık hadi çare olsaydı bari 😂😬 Allah dert vermesin kimseye ne olursa olsun zor

Öyle yaa hepsinden uzak kaldık hadi çare olsaydı bari 😂😬 Allah dert vermesin kimseye ne olursa olsun zor
Aynenn kuzu hamdu senalar olsum dıyroum sımdı esım dısarı ya kapının önune benım oturdugum kamp sandalyem var 😂 onu koydu 1 de kahvemı allah bın kere razı olsun o sekılde hava alabılıyorum evde yat otur dıger taragını dön cok zor oluyor allahtan bu yıl A101 den kamp sandalyesi almıstım o bana cok ıyı gelıyor nefes aldıkca dıyorum rabbım cok şükür hastanedede yatabilirsım kalımın onunde nefes alabılıyorum 🥰🤲

Aynenn kuzu hamdu senalar olsum dıyroum sımdı esım dısarı ya kapının önune benım oturdugum kamp sandalyem var 😂 onu koydu 1 de kahvemı allah bın kere razı olsun o sekılde hava alabılıyorum evde yat otur dıger taragını dön cok zor oluyor allahtan bu yıl A101 den kamp sandalyesi almıstım o bana cok ıyı gelıyor nefes aldıkca dıyorum rabbım cok şükür hastanedede yatabilirsım kalımın onunde nefes alabılıyorum 🥰🤲
Afiyet olsun yavrum 🤗❤️ Ah canım öyle tabii Rabbim korusun beterinden halimize bin şükür.

Keşke bebekten önce aşı olsaydı ve ben de olsaymışım diyorum valla insansızlık da kötü 🤷🏻‍♀️🤔
Evet keşke canım. Bi arkadasım var 30 haftalık şuan dr u kesinlikle ol demiş 29. Haftada olmuş 1. Doz. Dr u çook riskli şuan hamileler için durum baya kritik hemen ol demiş yani. 31. Haftada da 2. Dozu olucam dedi

IMG_20210930_201609.webp ahanda kızlar benım kızımın dolap bölümü bu kadar. Baska yok bu sekılde dizmeye calıstım 🤲❣️ çok şükür rabbım kullanmayı da nasip etsin 🤲 🥰 tabı bazı esyalar sımsılık kullanılmıyor dıe oylesıne fazlalıkta var kullanılırken bazı esyalar alınınca daha rahatlar 😄

Evet keşke canım. Bi arkadasım var 30 haftalık şuan dr u kesinlikle ol demiş 29. Haftada olmuş 1. Doz. Dr u çook riskli şuan hamileler için durum baya kritik hemen ol demiş yani. 31. Haftada da 2. Dozu olucam dedi
Yaa ewet beende kımse etkılenmesın dıe yazmadım burdan ama benık teyzemler covıd olunca enıstem le oglu hastanedeydı sun cıktılar enıstem bana da dıkkat et benım katta 17 hamıle var sadece 1 kısı asısızmıs dedı kucuk cocuk ve hamılelere sardı maalesef ınsallah rabbım meleklerı ıle korusun hepımızı cocuklarımızı 🤲🥺 benım cocukalr da gıdıyor okula burunları aksa bogazlrı agrısa cok korkuyorum

Yaa ewet beende kımse etkılenmesın dıe yazmadım burdan ama benık teyzemler covıd olunca enıstem le oglu hastanedeydı sun cıktılar enıstem bana da dıkkat et benım katta 17 hamıle var sadece 1 kısı asısızmıs dedı kucuk cocuk ve hamılelere sardı maalesef ınsallah rabbım meleklerı ıle korusun hepımızı cocuklarımızı 🤲🥺 benım cocukalr da gıdıyor okula burunları aksa bogazlrı agrısa cok korkuyorum
Evet bak şuan cocuklar da cok riskli imiş valla Allaha emanetiz. Bi arkdasım da doğuma 1 hafta kala covid oldu doğuma covid olrak girdi eşi karantinada oldugu için doğuma gelemedi ve eşi bebeği 10 gün göremedi flan zor oldu baya allah korusun

Eki Görüntüle 2924861 ahanda kızlar benım kızımın dolap bölümü bu kadar. Baska yok bu sekılde dizmeye calıstım 🤲❣️ çok şükür rabbım kullanmayı da nasip etsin 🤲 🥰 tabı bazı esyalar sımsılık kullanılmıyor dıe oylesıne fazlalıkta var kullanılırken bazı esyalar alınınca daha rahatlar 😄
Masallah cok güzel olmus güle güle kullanın insallah ama merak ettim alttan ikinvi rahtaki su arkadaki bir sürü sey ne😂

Masallah cok güzel olmus güle güle kullanın insallah ama merak ettim alttan ikinvi rahtaki su arkadaki bir sürü sey ne😂
Hepsı bı tanesı atlet cıtlcıtlı bı tanesı yarımkol cıtcıtlı bırı uzun kol cıtcıtlı bırıde tulumlar bırı yarım içlik ve ayaklı pıjama takımları bırıde alt ust dıs kıyafetler yanı altlı ustlu takımlar 😂

Hepsı bı tanesı atlet cıtlcıtlı bı tanesı yarımkol cıtcıtlı bırı uzun kol cıtcıtlı bırıde tulumlar bırı yarım içlik ve ayaklı pıjama takımları bırıde alt ust dıs kıyafetler yanı altlı ustlu takımlar 😂
2.rafda 6 tane organizer var saydıklarım onlar ama sadece 0.3 aylık canım ust raftakıler 3.6 ay
Bırde oraya yerlesmemıs 6.9 ay var onları dızmedım bunlarla ısım bıtınce dızerım dedım ben sadece 3 parca aldım nıntulum bı kostum bı elbıse gerısı hep dısardan kımı hedıye alındı kımıde kuzenım getırdı kendı bebegınden cok şükür rabbım kımseyı bunaltmasın 🥰🤲 bazı tanıdıklara atıyorum kı bakın kızımın esyalrına dıe 🤣 almasınlar onlar bumlardan dıe 🤣🤣🤣🤣😛😛😛

Masallah masallah güle güle.giyinsin fıstık😘bu arada sen haklısın galiba benim agrim biraz hafifliyor sonra aniden bir daha basliyor azcik arastirdim da catı kemigi agrisi diye ayni sorunlari tarifledi ayaga kalktiginda sagdan sola dönerken agri olur die bol bol yatacakmisiz enniyisi istirahat felanmis gebelik ilerledikce artarmis☹

Masallah masallah güle güle.giyinsin fıstık😘bu arada sen haklısın galiba benim agrim biraz hafifliyor sonra aniden bir daha basliyor azcik arastirdim da catı kemigi agrisi diye ayni sorunlari tarifledi ayaga kalktiginda sagdan sola dönerken agri olur die bol bol yatacakmisiz enniyisi istirahat felanmis gebelik ilerledikce artarmis☹
Kuzum sımdı mesela degısıklık olsun dıe 1 saattır kızların yatagına uzandım karnıma yastık dayadım bı baktım kalkamıyorum 🙈 esıme seslendim geldı benı kaldırdı
Ama nasssııı acıyor altım anlatamam ordan onun acısında dönup kalkamadım tecrube ıle sabıttır hafıf hareketler az sakin 🧘‍♂️ hayat sandalyede felan bıle oylee oturup vakıt gecirmezsın zor bunaltııc ama ımkansız degıl napalım 🤷‍♀️

Kuzum sımdı mesela degısıklık olsun dıe 1 saattır kızların yatagına uzandım karnıma yastık dayadım bı baktım kalkamıyorum 🙈 esıme seslendim geldı benı kaldırdı
Ama nasssııı acıyor altım anlatamam ordan onun acısında dönup kalkamadım tecrube ıle sabıttır hafıf hareketler az sakin 🧘‍♂️ hayat sandalyede felan bıle oylee oturup vakıt gecirmezsın zor bunaltııc ama ımkansız degıl napalım 🤷‍♀️
Ya cok kötü degilim ama anlamadm 1 günde nasıl basladı bu kasık agrisi fekan diyor birkac gundur agriyordu dunde yuruyunce heralde tetikledi iyice

Ya cok kötü degilim ama anlamadm 1 günde nasıl basladı bu kasık agrisi fekan diyor birkac gundur agriyordu dunde yuruyunce heralde tetikledi iyice
Demekkı senın kı ancak bebek buyudukce basladı benım rahatsızlıgımdan dolayı tutundu benek bel kuyruk sokumu ve vajına agrısı basladı

Neden depresyona girdin kuzum ben de aşısızım ve çalışıyorum dualara sığınıyoruz ne yapalım Allah korusun diyoruz. Bozma moralini
Ya dahiliye Dr u her gittiğimde canıma okuyor, aşı ol aşı ol diye olmuyorsan da burnunu çıkarma evden dedi bir sürü örnek verip Bi de güzel korkuttu. Evden sadece yürüyüş yapmak için çıkıyorum şu an 🤦🏻‍♀️

Back
X