Ben de minoris düşünüyordum kızlar mustela alınca kafam karıştı 🤷🏻‍♀️ çamaşır deterjanı, leke çıkarıcısını falan almayı düşünüyorum şu an... geçenlerde aşırı indirimdeydi o zaman almadığıma

Ya bende oyle derdim de ikisindende tırsiyorum ama normalden daha cok🙈kesinlikle yuruyus fark ediyormus ama onu da yapacak yer yok valla evde koridorda ne yurursem o bide rahim uzunlungundan korkuyorum bakalm yarın ne cıkacak🤷‍♀️
Bana kendini yormayacak şekilde yapabilirsin dedi kuzum. Güzel haberlerini bekliyoruz valla bende bir tek ondan korkuyorum. Baya aşağıda karnım :( Bir de şey soracağım affına sığınarak idrar yaparken bir değişiklik var mı?

Rabbım hayırlara cıkarsın canımm ınsallahhh 🤲 🥰 hayırlı geceler
Yaa bende bazen halen cok korkuyorum allahım korusun gercekten ozellıkle esim cok asırı duygusal bag kuruyor ve beenı korkutuyor
Bugunde geldı yıne aynı seyı soyluyor eve gelınce ıkı bocük mınnak göz sankı benj karsılıcak gıbı gelıyor dıo sankı evde olan bır bebek var gıbı hevesle gelmek ıstıyorum hemen dıo ıcımden korku gecıyor allahım korusun dıyroum 🤲🥺 cokk asırı dıgmadan daha bagkanıyoruz rabbim e dua edıyroum duydugu babalık duygusunu sen bılıyorsun rabbım sen elımızı bos cevırme dıe 🤲❣️😔
O korkular hep olucak sanırım canım.
Sadece doğuma kadar değil, bebeğini kucağına aldığında da olucak.
Hakkıyla şükredip Allah’a teslim olmak lazım.
Guanydınnn kuzuuu cok kotu gece gecırıdm yıne yarım saatte bır ınsan kalkıp vc ye gıder mı yaaaa 5 ten berı de uyanıgım gece de 1 ı gecıyor du yattogımda 🥴🧟‍♀️
Canım yaa.. 😔
Oluyo bazen öyle. Bi de şeker durumu var ya, o da sık çıkar

Hadi yaa 😞 aşağıya mı vuruyor kızçe yaa idrar torbanı sıkıştırıyor herhalde 😳 şu son 2.5 ayı da Bi atlatsaydık... İyice zorlaşmaya başladı 🤦🏻‍♀️ uyku da lazım çocuğum dinlenmek de lazım diye konuşuyorum ama dinlemiyor bebe 😅🤐 gün içinde biraz uyumaya çalış kuzum dinlen hoş yastıkla
Konusmazmıyımmm 😂 neler dıyorum 🤭

Ben de minoris düşünüyordum kızlar mustela alınca kafam karıştı 🤷🏻‍♀️ çamaşır deterjanı, leke çıkarıcısını falan almayı düşünüyorum şu an... geçenlerde aşırı indirimdeydi o zaman almadığıma
Neyse vakıt varken ındırım kovalayalım hangısı duserse 😂

O korkular hep olucak sanırım canım.
Sadece doğuma kadar değil, bebeğini kucağına aldığında da olucak.
Hakkıyla şükredip Allah’a teslim olmak lazım.

Canım yaa.. 😔
Oluyo bazen öyle. Bi de şeker durumu var ya, o da sık çıkar
Insallah kuzum aminnnn saglıkla kavusalım da

Günaydın kızlarrr 💕 ya benim ağrılarım erken başladı galiba kaburgalarım ağrıo yine gece sancı oldu resmen hala geçmedi 😓 magnezyum falan içmiorum belki verir cumartesi gitcem bende 😔
Senin haftan da baslamıstı benimde agrım canım magnezyum baslar muhtemelen

Uyumaya çalışırken aklıma geldi birden.
Geçen sene transferin 2.gecesi rüyamda buzdolabını açıyordum, yumurta kalmamıştı.
Kafamı bi kaldırdım üst raf tamamen yumurta doluydu. 🥰
Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah. 🤲
Herkese iyi geceler, tatlı rüyalar. ❤️
benimde annem transferden önceki gece görmüş rüyasında beni.iki elimde de altın yüzük varmış😍😍😍

Back
X