- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Sen neler yapıyosun kuzuu heyecan var mı heyecanbenimde annem transferden önceki gece görmüş rüyasında beni.iki elimde de altın yüzük varmış![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen neler yapıyosun kuzuu heyecan var mı heyecanbenimde annem transferden önceki gece görmüş rüyasında beni.iki elimde de altın yüzük varmış![]()
Yavaş yavaş başlama zamanı kuzum. Doktor muayenende söylersin bende magnezyum pek işe yaramadı gibiGünaydın kızlarrrya benim ağrılarım erken başladı galiba kaburgalarım ağrıo yine gece sancı oldu resmen hala geçmedi
magnezyum falan içmiorum belki verir cumartesi gitcem bende
![]()
Yaaa vallahıı masallahh resıme bakıyorum da bu dönemde bız degılmıyızEki Görüntüle 2923993 Selam hatunlar. Muayenesi olanlardan güzel haberler bekliyoruzay benim sabah şekerim yine yüksek çıktı. Dünde böyle idi ama sonradan normal çıktı. Aşıdan mı gece uyuyamamaktan mı bilmiyorum. Bana uyku formülü verin
sabırsızlıkla hamile yastığımı bekliyorum.
hayrunnisa85
tupaaaaa canlar nasılsınız minik yumoşlar bir gayret gösteriyor şu an
inşallah yeni haberlerle sevineceğiz. İyi bakın kendinize
kuru dut kabak çekirdeği ama kavrulmamış azcık azcık yiyin bir de avokado
bir de foti bırakayım güne. Bir de pijama takımları ne pahalı ya sizce bir aya filan düşer mi
kışlık ürün alayım pijamada dedim ama nerdeee arşa çıkmış.
Kemık agrılarım benımde yogun. Mesela hapsırıken felan bıle kaburga kemızklerım sızlıyorGünaydın kızlarrrya benim ağrılarım erken başladı galiba kaburgalarım ağrıo yine gece sancı oldu resmen hala geçmedi
magnezyum falan içmiorum belki verir cumartesi gitcem bende
![]()
Yaaaaaa, ne güzel bir rüya.benimde annem transferden önceki gece görmüş rüyasında beni.iki elimde de altın yüzük varmış![]()
Çooooooook tatlıymış foto canım.Eki Görüntüle 2923993 Selam hatunlar. Muayenesi olanlardan güzel haberler bekliyoruzay benim sabah şekerim yine yüksek çıktı. Dünde böyle idi ama sonradan normal çıktı. Aşıdan mı gece uyuyamamaktan mı bilmiyorum. Bana uyku formülü verin
hayrunnisa85
bir de foti bırakayım güne. Bir de pijama takımları ne pahalı ya sizce bir aya filan düşer mi
Ayy evde kendini dinlemekten oluyo bence bu ağrı sızı işiYavaş yavaş başlama zamanı kuzum. Doktor muayenende söylersin bende magnezyum pek işe yaramadı gibiyani oluyor biraz o ağrılar
![]()
yatıyorum kalkıyorum,yatıyorum kalkıyorum,arada yürüyorum.geçmiyor zamannnnnnSen neler yapıyosun kuzuu heyecan var mı heyecan![]()
Ee çekenin halinden çeken anlar tabi size yazcamKemık agrılarım benımde yogun. Mesela hapsırıken felan bıle kaburga kemızklerım sızlıyor
Sende aramıza hosgeldın kuzu benım gıbı hergun yazarsınöluyorumm fenalardayımmm uyuyamıyorum felan dıe
bana hep dıyorlar gececk az kaldı sımdı burdan sana da diyeceğiz gececk az kaldı sayılı gun gecer
![]()
Olur mu kuzuu yaa vallaa bama dırek etıketle yazın tum sıkayetlerınızı dınlerım cunku ınsan gercekten sızlanacak ınsan arıyor dınkedıgını düşündüğü yoksa evde tek kafayı yerızEe çekenin halinden çeken anlar tabi size yazcamaman sağlıklı olsunda çekerim yaa çok şükür sizin az kaldı sonra burda unutmayın bizi de
![]()
inşallah cnm benimEki Görüntüle 2923993 Selam hatunlar. Muayenesi olanlardan güzel haberler bekliyoruzay benim sabah şekerim yine yüksek çıktı. Dünde böyle idi ama sonradan normal çıktı. Aşıdan mı gece uyuyamamaktan mı bilmiyorum. Bana uyku formülü verin
hayrunnisa85
Durr bebegımmm gececek acele etmee anınn tadını cıkar sonrakk sıkayetlerı dinliyorsun ıste burdan ıhhhvııhhh anam basım anam kemıklerım dıee dıeyatıyorum kalkıyorum,yatıyorum kalkıyorum,arada yürüyorum.geçmiyor zamannnnnn![]()
amin cnm inşallah.Yaaaaaa, ne güzel bir rüya.
Hayırlara gitsin kuzummmmm.![]()
Neyın vıcdanı kuzum yaa 2 pogaca yer bısey olmazAyy evde kendini dinlemekten oluyo bence bu ağrı sızı işiiyiyim şimdi de koca dicek nazlanıyosun sabah kalkamadım kahvaltı hazırlamaya nasıl vicdan yaptım bilseniz
![]()
Ahhh o günler ne zor geçiyor o gunlerrsonu güzel olacak değecek emeklerinize insyatıyorum kalkıyorum,yatıyorum kalkıyorum,arada yürüyorum.geçmiyor zamannnnnn![]()
Guzel güzel sağlıklı günler de kullansınlar insBenim pusetler de geldi kızlar. Ay inşallah arabanın yeşil rengi de gelir de onunla değişebilirim. Soruyorum arayıp arada ama yok. Puset de hantal değil bu arada. Almayan arkadaşlarım inceleyip değerlendirebilirler benim içime sindi
Çok güzell güle güle kullanın canımcımBenim pusetler de geldi kızlar. Ay inşallah arabanın yeşil rengi de gelir de onunla değişebilirim. Soruyorum arayıp arada ama yok. Puset de hantal değil bu arada. Almayan arkadaşlarım inceleyip değerlendirebilirler benim içime sindi
Zaten ben de bütün işleri erken yapmaya çalışıcam böyle ağrılı olursa perişan olurum son aylarda hayırlısıyla inşallah yavaş yavaş başlıyorum ben deNeyın vıcdanı kuzum yaa 2 pogaca yer bısey olmazayy bende vıcdan felan kalmadı derdımden kımseyı gozum gormuyor bayagıdır yemek felan da hıc yapmadım kımsede ac kalmıyor
kuzum vucudunun sana verdıgı sınyaller var zorlama bak ben dun ust kata cıktım 1 kat yaa ablam gel kahvaltı yapalım dedıı bende bunaldım ya cıktım sandakyede muhabbet ye ıc asagıya ın yemın ederım bu gece acısını cektım gıtmıyor adım attırmıyor napayım mesela sende zorlama allah korusun daha ıkerıde hepten kalırısn agrılarını arrtırma