Benim koltuklar açılmıyor 😂 dolayısıyla misafir kabul edemeyiz :KK70::cool: bana dediler açılan al açılan al diye bizim sadece salon var. Salonda oturuyoruz. Salon takımları da genelde açılmıyor ben de o zaman inat ettim bunu aldım ama açılan alsam daha iyiydi. O zaman bir de çok para verdik hiç gerek yokmuş valla. Aklım olsa takım asla almazdım. İnan parça parça daha çok seviyorum. Şimdi pişmanım. Hem sadece burada oturduğumuz için çok yıprandı koltuklar. Hele pamdemide anası ağladı koltukların çöktüler ☹️ Diğer oda çalışma odası.
Sen merak etme kuzum yeterki kalmak istesinler açmadanda yatarlar 😂

Kilya Kilya ’cığım, H Hazel9 ’e katılıyorum.
O kadar fiyat farkı varsa bence beğendiğin ikea şifoniyeri çok mantıklı. 👌🏻
Satarken de ikea kolay satılıyo, aklında olsun.
Bu arada çalışma odandaki yatağa da bayıldım. 🥰

Gez gezzz bKalım 😂😂😂
Çooooook dikkatli yürüdüm canım.
Yürüdüm dediğim de karşıdan karşıya geçtim sadece. 😂😂😂
Sağlık ocağına bile daha çok yürüyorum. 🙈
Bu arada bugün uyandığımda yüz üstü yatıyordum, biraz panik oldum.
İğneye gittiğimde hemşireye yüz üstü yatmaya çekiniyorum dedim, ayakta yaptı iğneyi. 😳
Çok yavaş yaptı ve şu an ilk iğneler kadar ağrı yok, çok şükür. 🙏

İğneye gittiğimde hemşireye yüz üstü yatmaya çekiniyorum dedim, ayakta yaptı iğneyi. 😳
Ihne yapacak evde bırı olsa keske gıtmesen vırus cok yaygınlastı yaa sımdı kuzneımın oglu da pozitif cıkmıs
Teyzemler evcek pozıtıftı esı ve oglu bugun cıktı hastaneden
Okullar da acık cocuklar dan da korkuyorum alkah korusun sınıflarında ya 1 pozitif olan yada hep grıpler felan allah sonumuzu hayır getırsın

Ya benim salonumda acılmıyor bi l koltugum var o aciliyor hep annem onda yatardi simdi kayinvalide de gelince nolcak hic bilmiyorum valla döseklerimde ince ince öyle yer yatagıda olmaz ev buyuk olsa esim katlamali.bir yatak mı alsak dedi hayatta onu kalabalik etmem dedim bakalm nolcak
Valla bilmiyorum kuzum yer yok yani evde ne yapayım 🙄

Kız 2 dk yüz üstüden bisey olmaz aslinda tabi nasıl rahat ediyosan sen bilirsinde😊

Valla gelecek olan adam yatacak yeri yokmuş aman gitmim demez emin ol ay nolcak yere sedir sereriz der 😂
Ha senin diğer odan çalışma odası. Ben de çalışma odası falan yok oturma odası küçük orda Bi l koştuğum var o bile açılan😂
Salonumdaki de açılan. Kız ben de ruhum darlanıyo orda diye ferah ferah burda takılıyım diye tüp bebek sürecimde buraya geçtim ben şu süreçte bile misafir odalıktan çıktı 🙈🙈
Sen benimkini gör zaten evlendiğimden beri oturma odası da bizim için ama pandemi de tüp benek sürecinde full orada yattım berbat ettik ama öbür taraftanda tepe tepe kullandık yani 😅😂😂 tek takım değil mi sonra gerekirse bir daha alırız zaten iki takım almadık yani öyle teselli edeyim 😅

Kızlar ben bısey yaptım bıde hanı bız bezlerı 1 numara aldık ya actım ayyy mınıcıcıkkk 😂 4 parmak kadar bısey bende bugun ındırımde varken aldıgıım markanın 2 numaraasını da aldım ne olur ne olmaz dıe

Kilya Kilya ’cığım, H Hazel9 ’e katılıyorum.
O kadar fiyat farkı varsa bence beğendiğin ikea şifoniyeri çok mantıklı. 👌🏻
Satarken de ikea kolay satılıyo, aklında olsun.
Bu arada çalışma odandaki yatağa da bayıldım. 🥰
Ay bencede ikea mantıklı kızlar 🙄 sağ olasın çocuk odasında ama o çalışma odasına sığmaz sanırım 😅 orada minik bir L var o da ikea 😬

Sen benimkini gör zaten evlendiğimden beri oturma odası da bizim için ama pandemi de tüp benek sürecinde full orada yattım berbat ettik ama öbür taraftanda tepe tepe kullandık yani 😅😂😂 tek takım değil mi sonra gerekirse bir daha alırız zaten iki takım almadık yani öyle teselli edeyim 😅
Ay yok eskimez bunlar iki yıkat gene taş gibi, zaten uzuuunca süre iş çıkarmasınlar başımıza 😂

Back
X