Ah ah sorma canım aşırı stres oluyoruz ☹️ Allah uzak etsin 🤲🏻
Aminnn canımm ınsallahhh 🤲 bende geceen sene fulll FARMİSOL kullandım ama agımızın ıcıne düşün daha nelrere odalara havalara meyvelere vs alısverısposetlerıne dıyorum bebegım olmadan yıne alayım sımdı herkes yıne okuldan işten gelıcek aılelerımızde olsa gelıp gormek ıstıcekler en azından dogal dezenfektam kullanıyım yıne dıyroum

Ihne yapacak evde bırı olsa keske gıtmesen vırus cok yaygınlastı yaa sımdı kuzneımın oglu da pozitif cıkmıs
Teyzemler evcek pozıtıftı esı ve oglu bugun cıktı hastaneden
Okullar da acık cocuklar dan da korkuyorum alkah korusun sınıflarında ya 1 pozitif olan yada hep grıpler felan allah sonumuzu hayır getırsın
İğne yapanlar çok da bu ne iğnesi diye sorarlarsa ne dicem onu bilmiyorum. 🙈
Valla Allah’a emanet, çift maske gidip gelicem.
Ne yapayım.

B6B26C63-BA79-4C39-9EFA-3F0A0B17B70F.webp
Ay yok eskimez bunlar iki yıkat gene taş gibi, zaten uzuuunca süre iş çıkarmasınlar başımıza 😂
Beğenmeyen oturmasın valla ben böyle de oturuyorum 😬 yok yok süngeri batmış eskisi gibi pofidik değil. 10 yıl olacak yani misafirdi bizdik tek takım kullandık hep tepesinde idik bir üç dört yıl giderse taşınırsam bakarım yeni evin durumuna göre dört oda olursa kalırlar yoksa bunlarda bahçeye 👋🏼 Gerçi bahçede hiç işe yaramaz 🤣 yatak olmuyor filan neyse bakarız o zaman 😬 yani tekli koltuğu yepisyeni çünkü pek oturulmadı mesela. Yani bence takımlar gereksiz. Hele yatak odasına büyük konuşmayayım ama almam yani. İki defa taşındık gitti gerçi sunta idi oda. Hantal adam buradan bir daha gitmez dedi ama bakarız yine duruma göre insan kıyamıyorda 🙄 onlar sonranın işi artık. En çok çalışma odasına yanarım kitaplık yaptırdık boydan her gelenin işine yaramaz söküp götürsen de gideceğin yere uyar mı bilmem. Ama mecburduk biraz. Sadece onda da sadece duvara monte raf şeklinde yapsaydım diyorum valla böyle gereksiz mobilya yığını en sadesi en güzeli. Fotoğrafı yine yukarı ekledi ama. Yine şimdiki aklım olsa hiç yana arkaya gerek yok. Böyle raf sistemi en iyisi. İşte insan zamanla tecrübe ede ede öğreniyor. Çocuk odası da öyle olacak heralde 😅

Aminnn canımm ınsallahhh 🤲 bende geceen sene fulll FARMİSOL kullandım ama agımızın ıcıne düşün daha nelrere odalara havalara meyvelere vs alısverısposetlerıne dıyorum bebegım olmadan yıne alayım sımdı herkes yıne okuldan işten gelıcek aılelerımızde olsa gelıp gormek ıstıcekler en azından dogal dezenfektam kullanıyım yıne dıyroum
Ay bilmiyorum ne yapacağız farmisol duydum da kullanmadım. Aşı oldum umarım faydalı şekilde antikorlar geçer bebeğe zararı varsa da sadece bana olsun 🤲🏻

cnm ben uçucu yağlardan yapılan bir karışım kullanıyorum.maskeme sıkıyorum öyle dışarıya çıkıyorum.artık evde de üstüme sıkıyorum eşim geldiğinde ne olur ne olmaz diye.virüs öldürücü özelliği var.eczacı hülya kayhanın aromaterapi ürünlerinden flymix adı.kadının çok güzel ürünleri var.benim komşumun oğlunun kulak sıvısı vardı doktor antib. verdi geçmedi ameliyat dedi.kadından yağ aldı kullandı iki haftaya geçti ameliyattan kurtuldu.ben birde burun açıcısını kullanıyorum yok böyle birşey kokladığın anda burnun açılıyor👍ürünlerini inceleyebilirsin instagramda..

Çooooook dikkatli yürüdüm canım.
Yürüdüm dediğim de karşıdan karşıya geçtim sadece. 😂😂😂
Sağlık ocağına bile daha çok yürüyorum. 🙈
Bu arada bugün uyandığımda yüz üstü yatıyordum, biraz panik oldum.
İğneye gittiğimde hemşireye yüz üstü yatmaya çekiniyorum dedim, ayakta yaptı iğneyi. 😳
Çok yavaş yaptı ve şu an ilk iğneler kadar ağrı yok, çok şükür. 🙏
İnşallahta hiç ağrısı olmaz kuzum masaj yapmayı ihmal etme ama çok etki ediyor. Birde eğer uzanacaksan tek kullanımlık örtü yoksa çarşaf yanında götür ben tek kullanımlık örtü olsada olmasada götürüyordum yanımda

Beğenmeyen oturmasın valla ben böyle de oturuyorum 😬 yok yok süngeri batmış eskisi gibi pofidik değil. 10 yıl olacak yani misafirdi bizdik tek takım kullandık hep tepesinde idik bir üç dört yıl giderse taşınırsam bakarım yeni evin durumuna göre dört oda olursa kalırlar yoksa bunlarda bahçeye 👋🏼 Gerçi bahçede hiç işe yaramaz 🤣 yatak olmuyor filan neyse bakarız o zaman 😬 yani tekli koltuğu yepisyeni çünkü pek oturulmadı mesela. Yani bence takımlar gereksiz. Hele yatak odasına büyük konuşmayayım ama almam yani. İki defa taşındık gitti gerçi sunta idi oda. Hantal adam buradan bir daha gitmez dedi ama bakarız yine duruma göre insan kıyamıyorda 🙄 onlar sonranın işi artık. En çok çalışma odasına yanarım kitaplık yaptırdık boydan her gelenin işine yaramaz söküp götürsen de gideceğin yere uyar mı bilmem. Ama mecburduk biraz. Sadece onda da sadece duvara monte raf şeklinde yapsaydım diyorum valla böyle gereksiz mobilya yığını en sadesi en güzeli. Fotoğrafı yine yukarı ekledi ama. Yine şimdiki aklım olsa hiç yana arkaya gerek yok. Böyle raf sistemi en iyisi. İşte insan zamanla tecrübe ede ede öğreniyor. Çocuk odası da öyle olacak heralde 😅
Dediğin gibi talınırsan bakarsın haline yoluna sen bişeye kalkışma şimdi onları da düşünme zaten.
Raf sistemi evet mantıklı ama sbait olması sıkıntı hep orda kalıyor değişim yapamıyorsun. Gerçi ben hiç Bi eşyamın yerini değişemiyoruö evimin tipinden midir nedir Bi model kalıyo. Neyse aman yaa. Benim gene kaburgam ağrıyo gık diye götürecek beni nefessizlikten yeminle

Olsunn napalım yaa saglıkla buyusunler artık sımdı moralim bozuldu yıne pozitif vakalarından oofff ne zaman bitecek bu kabussss
Hiç biteceğe benzemiyor canım hiç kimse dikkat etmiyor ne aşılısı ne aşısızı geçen gün bir dizide bile düğün yapılıyor gelenlere aşılı mısınız diye soruyorlar ama kimsede maske yok mesafe yok sanki onlar hasta olmuyorlar yada hastalık taşımıyorlar gibi empoze ediyorlar buda insanlarda bir rahatlık sağlıyor herkesin çok dikkat etmesi gerekiyor

Dediğin gibi talınırsan bakarsın haline yoluna sen bişeye kalkışma şimdi onları da düşünme zaten.
Raf sistemi evet mantıklı ama sbait olması sıkıntı hep orda kalıyor değişim yapamıyorsun. Gerçi ben hiç Bi eşyamın yerini değişemiyoruö evimin tipinden midir nedir Bi model kalıyo. Neyse aman yaa. Benim gene kaburgam ağrıyo gık diye götürecek beni nefessizlikten yeminle
Off benimde agrıyor dr de 2 saat fazladan bekledik islem var diye diye oturmaktan üstüne bide git gel 300 km yol alt takimdaki bütün kemikleeim agrıyor bacagimi acamıyorum🥺

Benimde değişmiyor böyle ancak sığıyor çünkü 😅 öyle yavrum bakalım Mevlam ne eylemiş. Of banada oluyor arada uzanmak iyi geliyor ama oturmak beter yapıyor. Uzan biraz istersen

Çooooook dikkatli yürüdüm canım.
Yürüdüm dediğim de karşıdan karşıya geçtim sadece. 😂😂😂
Sağlık ocağına bile daha çok yürüyorum. 🙈
Bu arada bugün uyandığımda yüz üstü yatıyordum, biraz panik oldum.
İğneye gittiğimde hemşireye yüz üstü yatmaya çekiniyorum dedim, ayakta yaptı iğneyi. 😳
Çok yavaş yaptı ve şu an ilk iğneler kadar ağrı yok, çok şükür. 🙏
Korkma kuzum arada bende dönüyordum tam yüzüstü olmasa da doktor hiç uyarmadı yatma diye mesela. Bence zararı olmaz

Off benimde agrıyor dr de 2 saat fazladan bekledik islem var diye diye oturmaktan üstüne bide git gel 300 km yol alt takimdaki bütün kemikleeim agrıyor bacagimi acamıyorum🥺
Yürüsek Bi dert otursak Bi dert bu kaburga ağrısını hat safhada yaşıyoruz yeminle. Yemek yaptım çamaşır topladım yeni attım canım çıktı benim de oturdum batmaya başladı. Ama tüm gün yatsam yine batıyor bunun hareketle alakası yok. Sanki o ayaklar var ya kaburgamın altına girmeye çalışıyo bişe de diyemiyorum napsınlar yeşil soğan kadar olmuşlar sığmıyolar yavrularım 😂 neyse birbirlerini yemesinler de😂

Yürüsek Bi dert otursak Bi dert bu kaburga ağrısını hat safhada yaşıyoruz yeminle. Yemek yaptım çamaşır topladım yeni attım canım çıktı benim de oturdum batmaya başladı. Ama tüm gün yatsam yine batıyor bunun hareketle alakası yok. Sanki o ayaklar var ya kaburgamın altına girmeye çalışıyo bişe de diyemiyorum napsınlar yeşil soğan kadar olmuşlar sığmıyolar yavrularım 😂 neyse birbirlerini yemesinler de😂
Ya yorma kendini diycem de tekiz iste illa yemekti bulasikti ama oturmak beni mahvetti inan evd ene rahatmisim dedim

Back
X