Anladım canım tamam 😚 benm de annem ve kv kundaklarız demişlerdi onlra teslim ederim kundak işini belki 😅 ilk basta yok kundak yapmıcam önermiyolar demiştm de el kadar bebeği kundaksız elinde tutamazsın ki zaten flan dediler bakalım 😅
Aynen çok sıkmadıkları sürece bence kundak ilk aylar için iyi hepimiz olduk nerdeyse kalça sorunu filan yoksa Allah göstermesin kimseye de doktor muayenesinde az çok anlaşılır yani ekstra bir durum yoksa yapılır yani 🙄

Günaydınn🤗 bende dönüp durdum gece uyuyunca da kendimi hep sırt üstü buluyorum 🤦🏻‍♀️ sanki en rahatı o pozisyon yan yatınca sırtım ağrıyor şimdiden bu ağrılar böyle son ay hiç uyyamıycaz sanırım🥴 Kilya Kilya canım sen aşıyı yakın zamanda oldun yan etki yaptımı sende sonrasında bebişlerini gördünmü haftaya yaptırıyım artık diyorum ne kadar korksamda kış geliyor hastalık artar
Günaydın canım🤗 ah o sırt üstü yatma isteği 🤭😬 evet canım pazartesi oldum. Sonrasında görmedim haftaya randevum var bekliyorum hareketleri normal eskisi gibi. İnşallah kuzulara zararlı hiç bir etkisi olmaz. Ben sorun yaşamadım. Tetanoz da daha kötü idim. Ama şekerim yüksek çıkıyor eskiye nazaran etkisi var mı bilmiyorum.

Dün gece arkadasım doğumunu anlattı görüntülü görüştük. Sonra ben etkilendim sanırım rüyamda kanama geliyordu ama adet sancısı ile birlikte hemen dr u aradım dedim hocam kanama geldi doğum başlıyormu yani çok erken değil mi 🥺 o da ne yaptın da kanama geldi dedi. O gün de bir kamera beni çekmiş sözde bütün günümü dr a günümü nasıl geçirdiğimi görmeniz için bir vdeo var atayım isterseniz dedim. Gönder dedi. Gönderdim ben de izliyorum ne yapmısm diye. Ay bi akrobasi hareketler böyle olimpiyat yarışlarına katılıyor gibi taklalar zıplamalar çalışmışım bütün gün 😂 dr hemen aradı kızım sen naptın bu kadar hareket olurmu yat dinlen bugün doğum olmaz dedi 😂 ama ben bugune hazırdım hocam diyorm doğurayım kurtulayım diyorum flan filan derken uyandm 🤣 kan gördm rüya bozuldu insalllah zamanında doğurmak nasip olsun 🤲

Dün gece arkadasım doğumunu anlattı görüntülü görüştük. Sonra ben etkilendim sanırım rüyamda kanama geliyordu ama adet sancısı ile birlikte hemen dr u aradım dedim hocam kanama geldi doğum başlıyormu yani çok erken değil mi 🥺 o da ne yaptın da kanama geldi dedi. O gün de bir kamera beni çekmiş sözde bütün günümü dr a günümü nasıl geçirdiğimi görmeniz için bir vdeo var atayım isterseniz dedim. Gönder dedi. Gönderdim ben de izliyorum ne yapmısm diye. Ay bi akrobasi hareketler böyle olimpiyat yarışlarına katılıyor gibi taklalar zıplamalar çalışmışım bütün gün 😂 dr hemen aradı kızım sen naptın bu kadar hareket olurmu yat dinlen bugün doğum olmaz dedi 😂 ama ben bugune hazırdım hocam diyorm doğurayım kurtulayım diyorum flan filan derken uyandm 🤣 kan gördm rüya bozuldu insalllah zamanında doğurmak nasip olsun 🤲
Evrenın sana msjı cok gezzmeee 🤣🤣🤣 burda gezen varr gezemeyen varr sende otur 😛😛🙈🙈🤭🤭

Ben şimdiden koydum letgoya 😅 anca satılır diye alırlar mı bilmem 🤷‍♀️
Bilsem talip çıkardım 😅🙂 en olmadı bozar minder yastık yaparım ya kumaşını da katlar koyarım bir kenara ne bileyim Allah korusun ameliyat olur bir şey olur belki lazım olur doldur içini yine. Kumaşı saklamak daha kolay.

Allah seni😂ama su dogum olayini iyi olmadigi surece anlatmasnlar ya gercekten korkuyoruz etkileniyoruz hic düsünmüyorlar gecen bi arkadasmla konustm ay nasil rahatlatti bni sezeryan lldm valla hic yatmadm nerdeyse cok rahattm dr eli iyiydi galiba dedi az söyke cesaret verseler

Günaydın canım🤗 ah o sırt üstü yatma isteği 🤭😬 evet canım pazartesi oldum. Sonrasında görmedim haftaya randevum var bekliyorum hareketleri normal eskisi gibi. İnşallah kuzulara zararlı hiç bir etkisi olmaz. Ben sorun yaşamadım. Tetanoz da daha kötü idim. Ama şekerim yüksek çıkıyor eskiye nazaran etkisi var mı bilmiyorum.
anladım canım sağol inşallah onun etkisi değildir ve bian önce normale döner şekerinde

Back
X