- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Düser düser daha ben inanıyorum250 den düşmesini istiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düser düser daha ben inanıyorum250 den düşmesini istiyorum![]()
Yok iadeyle ugrasmam artik aparat alicam dedigin gibiArkasına uzatma aparatı var canım ucuz zaten al kullanırsın iade etmeyeceksen. Ya Covid de görsekte deneyeceğiz mağazada bunlara baksan kocaman giysen üzerine yapışıyor değişik bir kumaş![]()
Ahhh canımm cok iyi anlıyorum senıı suanda bende uzanıyorumValla bende dün sansa buldum sanirim bundan sonra bende cikamam catı kemigim agriyor ayaga kalkarken bi ciglık atmadigim kaldi![]()
Güzelmiş kuzu bu güle güle giyDün lc den bunun grisini aldm ben hamileler icin bölümdeydi 130 tlydi 2 xl aldm belim cok rahat etti dogum sonrasida rahat giyerim diye dusundum
Ben ozaman da pentıden almıstım ındırımlı yoksa nerde ordan alcam ben orda calısan bırı var tanıdık sagolsun o kendı ındırım hakkından yararlandırmıstı ama neyse artık ınsallahh yaza gıyerız ben bırde kısa kol almıstımAy yavrum bunlar esnek değil çok dar oluyor senin suçun değil yani. Lcw den vakti zamanı M almıştım dar oluyordu hamile kalmadan önce yıkandı azıcıkta çekti gitti yani.
Yorgunluga baglıyorum insallah gecer birkac güneAhhh canımm cok iyi anlıyorum senıı suanda bende uzanıyorum
Dün eşim işten geldı bana dedıgı senkı földür földür olan Derya kım derdı boylee yatacakkk
Kalkamıyorum cunku canım acıyor zorr yanı hafıf gecirmeye calıs canımm yoksa hep agrı cekersın![]()
Yaa aynen oyle burdan bırı bısey deıdıgınde ıhtıyacım varsa dırek atlıyorumHayırlı olsun yavruciiiimmmvalla bende özelliklerine bakmadım burdan bi arkadas paylasmıstı aldım direk birbirimize olan güvenimiz tam
esra rengiz di sanırım
Gecer derken hafıfler sonra yıne dersın kı yaa şöyle cıkayım şu işimi halledeyım yıne aynı husran yanı sen kesfedene kadar tekrarlarsın sonra benım gıbı artık yılar teslım olursun ınsallahh ben yanılırım ama soluyorum ki kendını cok yoracak sekılde artık yasama sakin hayata adapte ol kesfedene kadar sen mahvoluyorsunYorgunluga baglıyorum insallah gecer birkac güne
Benimde hafiften meyilli çıkmayaGöbek deliğim dışına çıktı yavrum![]()
Aynen kuzum :.) Bende baya yorum inceleyip aldım canım tavsiye üzerine hatta başka cihazla da kendi ateşimi ölçtüm aynı çıktı umarım bebelerde de memnun kalırız.Hayırlı olsun yavruciiiimmmvalla bende özelliklerine bakmadım burdan bi arkadas paylasmıstı aldım direk birbirimize olan güvenimiz tam
esra rengiz di sanırım
Yaa öyle mi diyosn neyse zaten cok hareketli degilim sadece doktor kontrolunde gezerdm napim ona da dayanırizGecer derken hafıfler sonra yıne dersın kı yaa şöyle cıkayım şu işimi halledeyım yıne aynı husran yanı sen kesfedene kadar tekrarlarsın sonra benım gıbı artık yılar teslım olursun ınsallahh ben yanılırım ama soluyorum ki kendını cok yoracak sekılde artık yasama sakin hayata adapte ol kesfedene kadar sen mahvoluyorsun![]()
Aynem kuzu napalım saglık olsunYaa öyle mi diyosn neyse zaten cok hareketli degilim sadece doktor kontrolunde gezerdm napim ona da dayanıriz![]()
Benim daha çıkmadı sanırım aşağıda olduğu içinAnca mı çıktı![]()
Şimdi hafta 2 yada 3 kere yıkanır yani kış 2 kere yıkarız diye düşünüyor bebeleri. Biz yağlardık ama şimdi bu settekileri şöyle kullanmayı planlıyorum banyo sonrası hafif nemli vücuduna yağı masajla emdirip yine harici zamanlarda masaj yapacaksam yine yağı kullanırım diyorum. Onun dışında bebekler çok kuruyorlar böyle nasıl diyim beyaz pul pul olabiliyor dış dünyaya adaptasyonları kolay değilKizlar bisi dicem ozelliklenurselek sen bilirsin bu bebisleri nemlendirmek icin takimda olan mustela solusyon var onu mu kullanıcaz bazıları böyle krem felan süruyor ya o ne ki bide her gün mü yoksa banyo sonrası mı sence
Ya belki kişiden kişiye de değişebilir bilemedim ki kuzum ama böylr komple çıkmadı tabi benimki de hani böylr koca hamileliklerdr kocaman göbrklerdrki gibi değil ama çıkmaya başladı epeydirBenim daha çıkmadı sanırım aşağıda olduğu için![]()
Sen hangi saticidan almıstin trendyola bakiyorum orjinal degil felan diyolar sastım nerden alacagımüŞimdi hafta 2 yada 3 kere yıkanır yani kış 2 kere yıkarız diye düşünüyor bebeleri. Biz yağlardık ama şimdi bu settekileri şöyle kullanmayı planlıyorum banyo sonrası hafif nemli vücuduna yağı masajla emdirip yine harici zamanlarda masaj yapacaksam yine yağı kullanırım diyorum. Onun dışında bebekler çok kuruyorlar böyle nasıl diyim beyaz pul pul olabiliyor dış dünyaya adaptasyonları kolay değilonun için de losyonu kullanmayı düşünüyorum. Ama hep deneme yanılma ile görücem tabi
Ya biraz çıkmıştı dışa doğru şimdi orada belli bayaAnca mı çıktı![]()