- Konu Sahibi cikolatagofret
-
Benimde aynı tedavi çikolata kistin mi var seninde.Merhaba kızlar benimde bugün uzun protokol tedavime başladık ignelerime başlıyorum adetin 2. Günü geçiyoruz sanırım gonal f e falan Allahim hepinize beklediğiniz sonuçları yaşatsın inşallah
Merhaba nasıl gidiyor tedavi bende oradayım aynı tarihlerde başlamışısız belkide karşılaşıyoruzdurMerhaba benim doktorum erol tavmergen ege hanım eşiymiş sanırım siz üniversite hastanesinde mi tedaviye başlıyosunuz? Benim gittiğim yer erol tavmergenin kendine ait tüp bebek merkezi yarın gidip tedaviye başlıycaz süreç hakkında çokta bi bilgim yok aslında
Yok canım sadece yumurta rezervim azBenimde aynı tedavi çikolata kistin mi var seninde.
Aa ne tesadüfMerhaba nasıl gidiyor tedavi bende oradayım aynı tarihlerde başlamışısız belkide karşılaşıyoruzdur
Ne güzel, hayırlı güzel haberler gelsin inşallahh. Ben yarın tekrar kontrolüm var. 23ünde galiba yumurta toplama olacak. Duruma göre transfer. Lucrin yapmıştı 26 martta. Bakalım çok heyecanlıyım ve korkuyorum.Aa ne tesadüf13 nisan salı günü transfer oldum şuan beklemedeyim,sen?
İlk deneme miNe güzel, hayırlı güzel haberler gelsin inşallahh. Ben yarın tekrar kontrolüm var. 23ünde galiba yumurta toplama olacak. Duruma göre transfer. Lucrin yapmıştı 26 martta. Bakalım çok heyecanlıyım ve korkuyorum.
Evet ilk olacakİlk deneme mi
Y Yildiztozu91 Merhaba tedaviniz hayırlı olsun rabbim sağlık sıhhat bebeişler versin ben size Trabzon’da kime gittiniz tüp bebek için acaba bende başlıcam da bilemiyorum nereye gitsem medikalde varmış Ufuk ve Hasan bey ama bide üçreti ne kadar yardımcı olursanız çok sevinirimEvet canim trabzondaym tedavmde trabzonda
İyi günler madicalparkta aşılamaya hangi doktora yaptırdınız acaba ve rica etsem ücretini öğrenebilir miyimMerhaba bende daha önce Çanakkale medicalparkta 2 aşılama yaptırdım ama olmadı maalesef 1 aydır bahçeci tüp bebek merkezine gidiyorum Perşembe günü transferim yapılacak çok heyecanlıyım.
Hayırlı olsun cnm. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin. Bu sayfadaki herkes böyle haberler versin inşallaah ben de dahil:)Merhaba ben 2 aylık hamileyim ayın 12 sinde kontrolüm var
Rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba ben 2 aylık hamileyim ayın 12 sinde kontrolüm var
Canim senin amh değerin kacRabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahbende şuan bahçeci de tedavi görüyorum amh düşüklüğü var. Siz çanakkalede hangi dr gidiyorsunuz şuan?
0.30 maalesefCanim senin amh değerin kac
Yükselme şansı var mi canim benim de 0.8190.30 maalesef
Valla geçen ay 0.30 du bu ay ölçtürdüm dün sonuçlarımı aldım 0.487 çıkmış labaratuvar farkı mı yoksa başka bişeyden mi bilmiyorum ama dr yükselmez diyor fakat bitkisel kürler yükselir diyor bende bitkisel kür yaptım ama 10 gün falan ondan emin olamadımYükselme şansı var mi canim benim de 0.819
Valla geçen ay 0.30 du bu ay ölçtürdüm dün sonuçlarımı aldım 0.487 çıkmış labaratuvar farkı mı yoksa başka bişeyden mi bilmiyorum ama dr yükselmez diyor fakat bitkisel kürler yükselir diyor bende bitkisel kür yaptım ama 10 gün falan ondan
Valla geçen ay 0.30 du bu ay ölçtürdüm dün sonuçlarımı aldım 0.487 çıkmış labaratuvar farkı mı yoksa başka bişeyden mi bilmiyorum ama dr yükselmez diyor fakat bitkisel kürler yükselir diyor bende bitkisel kür yaptım ama 10 gün falan ondan emin olamad
Canim benim ilki 0.432 şimdi yaptirdim 0.819 nasıl yükseldi anlamadım vitaminler mı yükseltti bilemedim acaba aşılama yaptırsam mı bilemedimValla geçen ay 0.30 du bu ay ölçtürdüm dün sonuçlarımı aldım 0.487 çıkmış labaratuvar farkı mı yoksa başka bişeyden mi bilmiyorum ama dr yükselmez diyor fakat bitkisel kürler yükselir diyor bende bitkisel kür yaptım ama 10 gün falan ondan emin olamadım
Ooo senin daha güzel yükselmiş kaç ay fark var arada. Ve oo sürede neler yaptın ? Ben tüp bebek doktoruma söyledim labaratuvar farkı dedi ama bilmiyorum .ekimde devlette 0.67 çıktı nisanda 0.30 mayısta 0.487 her ay ölçtüresim varCanim benim ilki 0.432 şimdi yaptirdim 0.819 nasıl yükseldi anlamadım vitaminler mı yükseltti bilemedim acaba aşılama yaptırsam mı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?