- 19 Ocak 2021
- 320
- 387
- 53
- Konu Sahibi cikolatagofret
-
bnde istiyorum ama yapmazlar 26 bnm yaşım. ama çok kişiden duydum birçok doktor yasal olmayarak yapıyormuş doktordan doktora fark var yaniEstağfirullah ben 25 yaşındayım ama çift koymasını isterim de koymazlar ki
İnşallah bizim doktorlarda farklıdırbnde istiyorum ama yapmazlar 26 bnm yaşım. ama çok kişiden duydum birçok doktor yasal olmayarak yapıyormuş doktordan doktora fark var yani
inşallahİnşallah bizim doktorlarda farklıdır
inşallah
Hangi doktor haklı bende bilemedimBenim yaşım da 25. Çift emriyoyu çok istedik ama doktor tek koyacağını söyledi. Risk artıyormuş ve yasal değilmiş anladığım kadarıyla. Biraz da doktorun insiyatifiyle alakalı
Kizlaaaar benimde gecen cumartesi yumurtam toplandi 28 tane 21 i dollendi 5 tanesi donduruldu :)) transferm 2-3 ay sonraBenimde transfer ne zaman olacak bilmiyorum bakalım doktor nasıl yönlendirecek en iyisi bilirler sonuctaişin en zor kısmı şu beklemek
Hayırlı olsun 5 yumurta cok iyiKizlaaaar benimde gecen cumartesi yumurtam toplandi 28 tane 21 i dollendi 5 tanesi donduruldu :)) transferm 2-3 ay sonra
İnsallaaah cok sagolun darisi sizlereeeHayırlı olsun 5 yumurta cok iyibebişte olurlar inşallahhhh
aaaa canım tüp bebeğe mi başladın nereye gittin peki dr??İnsallaaah cok sagolun darisi sizlereee
Hadi inşallaah. Hayırlı haberlerini alırızbenim iki regli sonrası opudan sonra olmadım henüz en geç hazıran 15 i olur asırı bir gecikmem olmazsa
Bana progestan fitil verdi doktorumArkadaslar transfer oncesi olla fitil mi veriliyor
Fitilden korkuyor isekBana progestan fitil verdi doktorum
Bende yapamam diye korkuyodum ama o kadarda zor değilmişFitilden korkuyor isek
İnşallaah :)Bende yapamam diye korkuyodum ama o kadarda zor değilmişsonuç güzel olsunda katlanıcaz artık bi şekilde
Evet canim trabzondaym tedavmde trabzondaaaaa canım tüp bebeğe mi başladın nereye gittin peki dr??
hayırlı olsun canım en kısa zamanda pozitif görürsün inş.Evet canim trabzondaym tedavmde trabzonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?