2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben diğer göğse geçemeden uyuyor .uykuda kesinlikle meme almıyor . Mamayi bi ihtimal . Ben de diğerini sağıyorum uyandığında veriyorum

Sen nasılsın?3 saatte bir alıyorlar demistin rahatca emzirebiliyor musun yb da?
Çok şükür imkanlar iyi.40 dk süre veriyorlar 10 dk falan emiyor.buna şükür..hiç olmazsa anne sütü alabiliyor..umarım 7 günde iyileşerek çıkarız..çok zor böyle ayrı kalmak..

Peki d vitemenini başladınız mi sağlık ocağı verdi ama içeriği hoşuma gitmediği icon daha baslamadim

Peki o sagdigin sütü sakliyormuydun yoksa bidahaki beslenmede veriyormuydun? Ozamana kdar da meme tekrar dolmus olur cünkü
Bazen aynı gün biberonla veriyordum hele azsa hemen ilk fırsatta veriyordum ki poşete koy dolaba koy uğraşmamak için
Bu arada süt saklama biberonları var ben yedek onlardan almıştım onunla buzdolabında saklayıp direk uç takıp içirmek kolay oluyordu
Ben diğer göğse geçemeden uyuyor .uykuda kesinlikle meme almıyor . Mamayi bi ihtimal . Ben de diğerini sağıyorum uyandığında veriyorum
Benim oğlum yoğun bakımda 10 gün kaldığı için mamaya alışmıştı ilk bir ay meme mama beraber verdim
Hiç emzirmediğin göğsünü en az 15 dk sağ ki yağlı sütü de al uyandığında yine önce emzir ardından sağdığını verirsin ben bu şekilde 1 ay sonra sadece anne sütü ile devam etmeyi başardım maşallah oğlum 26 ay süt emdi hemde süper kilo aldı
Çok şükür imkanlar iyi.40 dk süre veriyorlar 10 dk falan emiyor.buna şükür..hiç olmazsa anne sütü alabiliyor..umarım 7 günde iyileşerek çıkarız..çok zor böyle ayrı kalmak..
zor olmaz mı hiç ama iyi olsun yeter 8 yıl geçti hala içimde doğunca kucağıma alamadım ilk yürüyüşümü hemen yapmak istedim ki bebeğimin yanına gideyim fazladan hastanede kaldım bırakıp eve gitmemek için ama şimdi yaşıtlarını cebinden çıkarır maşallah
Sizin de hepsi geçecek inşallah bu günleri ah ne günlerdi diye anlatacaksın

Bu arada ben süt konusunda çok takılmıştım kocaman kitaplar mı okumadım internette saatlerce araştırma mı yapmadım
Kendi tecrübelerimden sütü arttıran en önemli şey sıvı alımı rezeneli kimyonlu ve anasonlu çay içiyordum humana komposto filan karnım sudan lıkırdayana kadar da su
Sağmak çok arttırıyordu arz talep ile üretim yapıyor memeler
Bir de sütün kalitesini arttırmak için günlük 1-2 kaşık susam kavurup az balla karıştırıp onu yiyordum resmen sağdığım sütte 1 parmak kaymak oluyordu
Abartmamak lazım tabii sonra mastit oldum kuzum boşaltamadı o sütü

Böyle durumlar için EDS ( emzirme destek sistemini) yi öneriyorlar. Bir araştırın derim

Günümüz aynı seninle kaç gündür benimde bel ağrım çok kötü âdet olucakmışım gibi sancılarım oluyor ama ne gelen var ne giden
Benimde bugün oldu ilk kez işte... Ama en son muayenede henüz kanala girmemişti bebek.pazartesi kontrolümüz var bakalım ne olacağız... Kafam çok karışık... Sezeryan mi normal doğum mu...

Benimde bugün oldu ilk kez işte... Ama en son muayenede henüz kanala girmemişti bebek.pazartesi kontrolümüz var bakalım ne olacağız... Kafam çok karışık... Sezeryan mi normal doğum mu...
Daha zaman var Hayırlısıyla sağlıcakla bi kucağımıza alalım da doğumun nasıl olduğu önemli değil canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…