2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Burda tecrübelerinle o kadar çok insanı aydınlattın ki herkes adına ben sana çok çok teşekkür ederim. İnşallah sağlıkla almışsındır kucağına oğlunu. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Hadi hayırlısı ile kucağına al inşallah..haberini bekliyoruz..

Ilk baslarda bence birisinin olmasi guzel canm benm gorumcem bir ay bende kalmistik o gittikten sonra cok zor olmustu bana cunku canm yemegi temizligi falan yapiyodu ki sen daha cok bebekle ugrasiyon bunlara zamanin olmuyo bebegin saat basi kalkiyo bazen emziriyon gazi falan da varsa zaten isin cok zor oluyo ve ilk baslarda seninde uykuya dinlenmeye cok ihtiyacin oluyo o uyudugu gibi bende hemen uyuyodum

Insallah hafif bi sekilde gecirir canm benm kizim da bibucuk yasinda ikenn oldu iki gun atesi vardi 37 -38 falan 3 gunde ishaldi sonrasi normale döndü esim ise 10 gune kadar belirtileri yasadi cocuklarin bunyeleri daha iyi bizimkimize gore

Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var.Benim bebeğim makat geliş pozisyonunda ve dün geceden beri sancı çekiyorum.Ama doğum sancısı mı bilemiyorum.Makat geliş pozisyonundaki bebeklerde fazla sancı olmaz diye duymuştum acaba doğru mu hastanye gitmeli miyim??

Ayy canm benm saglicakla alirsin kucagina insallah. Yilin ilk bebişi hosgelir insallah

canım bir bilgim yok ama danışabileceğin bir ebe var mı? veya acile git istersen nst ile sancılarına baksınlar.

Herkeslere günaydın veya tünaydın
Yeni yılda en başta sağlık, mutluluk, huzur bizimle olsun Hayırlısı ise tüm dilekler gerçekleşsin
ve evet artık grup adına uyuyoruz hadi bakalım Ocak anneleri son kalanlar olarak sağlıkla kavuşalım yavrularımıza

Banada yeni gelen doğuramıycakmışım hissi sabahın köründe uyanıp bunu düşünmeye başlamam
Canım ilk doğumumda 21 yaşındaydım ben benimde senin gibi korkularım vardı ama emin ol Allah o gücü kudreti veriyor ben bile hala inanamıyorum nasıl normal doğum yaptığıma

Acile gideceğim de doğum sancısı nasıl olur hiçbir fikrim olmadığı için acele etmek istemiyorum
Adet sancısının daha şiddetlisi oluyor.Belden vurup kasiklara doğru yayılıyor.Genelde düzenli aralıklarla geliyor.Rahatsiz hissettiriyor normal olmadığını anlıyorsunuz.

Adet sancısının daha şiddetlisi oluyor.Belden vurup kasiklara doğru yayılıyor.Genelde düzenli aralıklarla geliyor.Rahatsiz hissettiriyor normal olmadığını anlıyorsunuz.
Düzenli aralıklarla geliyor ama öyle aman aman bağır çağır bir ağrı değil çok rahatsız ediyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…