2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bu arada bebegim 2 gün fototerapi tedavisi gördü sarılık oldu sütüm gelmedi mama verdim sutum geldi bol bol emzirdim ama rh uyusmazligi diye bir sarılık türü varmış o yüzden yükselmiş evladim isigin altında kaldı gözleri kapalı vücudu hep isilik ve pişik gibi oldu bir de gözleri iltihap oldu değeri 7ye düşünce taburcu olduk şimdi takipteyiz 1 buçuk saatte bir emziriyorum

Gecmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin

Peki o sagdigin sütü sakliyormuydun yoksa bidahaki beslenmede veriyormuydun? Ozamana kdar da meme tekrar dolmus olur cünkü

Benimde 32. Haftada erken doğum riski vardi... İki üç hafta daha beklemesi lazım demiştişimdi de sanki gelmeyecek gibi
Aynen 30. haftada doktor yat sakin kalkma erken dogum riskim var serklaj yapilamsi gerek vs dedi .... simdi de doguramiyorum gerci aslinda zamani var bende lakin dpktprum yine dedi bi kac güne dogurursun diye ama ses seda yok anlamadim ben bu istem birsey

Geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah

Benim de o geldi aklıma. Acaba kafasını mı sokmaya çalışıyor kanala diye.
eğer buysa neden çekerim sıkıntı değil.
Dediğin gibi doğuruyor muyum sancıyı anlamıyor muyum acaba diye korkuyorum
sancıyı anlamamanız mümkün değil
ben iki hafta doğuruyorum dedim durdum ama gerçekten doğururken buraya giremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…