2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
İyide sizin dogumunuza daha çok var.Sancınızın olmaması gayet normal.Siz bebeğinizin gece hareketli olduğunu biliyorsanız içiniz rahat olsun.Böyle şeyleri takmayın kafaya.Bunun için yok yere acile de gitmeyin.Zaten korona dolayısıyla hamileler olarak riskli durumdayız
Ayy ne güzel.Ben de dün gittim aynı hastaneye.Bu sefer daha az bekledim bir saat kadar Benim bebe de 2.650 olmuş ve bir güzel boynuna da kordonu bir kez dolamış.Allahtan doktorum rahat bir kadın.İki kez de dolasa normal doğum yaptirabiliyoruz dediŞimdi ben benim bebenin erken doayacagına olan inancımı diri tutup anneme 38.haftanin sonuna bilet aldım.Umarım öyle olur.Yoksa hastanede tek başıma doguracağim

Yakin zamanda atlattiysanız korkmayın.Bir sene içinde ikinci kez olan kişi sayısı çok az.

Ya oda test yaptırmıştır niye gezmeye çıkmış otursaydi evinde nasıl sinir oldum gecmemistir inş kalbini bozma panik yapma
Canm belirtisi bizd3 oldu hemen hastenye goturduk test icin pozitif cikmis iste
Yakin zamanda atlattiysanız korkmayın.Bir sene içinde ikinci kez olan kişi sayısı çok az.
Yakin zaman degil canm eylul ayinda atlattik

Canm belirtisi bizd3 oldu hemen hastenye goturduk test icin pozitif cikmis iste

Yakin zaman degil canm eylul ayinda atlattik
Eylül de yakın bir zaman.Stres yapmayın.İçiniz rahat etsin istiyorsanız hemen d vitamini çinko ve c vitamini takviyesi yapın fazlasıyla.Bununla beraber udi hindi yağı ve kozalak yağı edinin.Günlük bir tatlı kaşığı tüketin.Salpin doğa markası en iyisidir.Ben de atlatalı bir ay oluyor bağışıklığımın hafif düştüğünü hissetsem hemen takviye yapıyorum.Ben zor geçirdim bir daha yakalanmak istemem

Hangi mamayı kullaniyosun canım?bide ne kadarını iciyo ne kadarını kusuyo?
en başından beri SMA kullanıyoruz.
bizimkini doyuramıyoruz ya iki saate bir 60cc veriyorum. meme verince araya zaman sokuyorum karışmasın diye.
hep içtiği hazmettiği mamayı dün gece sürekli kustu. mideyi mi bozdu naptı anlamadık. şimdi düzeldi cak cuk içmeye devam.

Ya nasıldı normal mi sezeryanmi oldu kaçincı haftada oldu bebek küveze falan alındi mi
Sezeryan oldu ama şeker yüzünden değil.Ilk 2 doğumum sezeryan olduğu ve riskli gebelik oldugum için.37+2 de aldılar önceki gebeliğim ablasyo plesanta çünkü.Kuveze girmedi taburcu olduk.Seker bebeği etkilemiş olursa erken alıyorlar normal doğum denemiyorlar.Bende şeker bebeği etkilemedi çünkü başından beri kontrollü gittim ve insulin kullandım.2950 doğdu doğduğunda şekeri gayet iyiydi suyu da normaldi.

Göğüs acısı illaki oluyor. Ben doğumdan beri gümüş kapak ve mumsynaturel krem kullanıyorum her emzirme sonrası sürdüm devam ediyorum. Hangisi işe yaradı bilmiyorum ama sadece ilk ağzına aldığında acı oluyor onada dayanıyorum zamanla emmeyi öğrendikçe acıda azalacaktır ilk gebeliğimde bende çok çektim şimdide var ama dayanılmayacak gibi değil

Darısı bana insallah ben de insülin kullaniyorm ama şu son günler biraz bozabiliyorm ( çok korkuyorum ilk gebeliğim
Benim 38+3 de suyum geldi sezaryan doğum yaptım ama bebek makat gelisti bebeğin şeker durumu iyi benim de normal e döndü
Darısı bana insallah bizede dua eder misiniz

Kızlar merhaba. Bugün ben de çatı muayenesi oldum . Çok çok kısa sürdü, şaşırdım hatta. Bakalım doğumu tetikliyor mu. Bir haftada 80 gr almış sadece normal dedi doktor ama az geldi bana. G gamzisko senin ağrılar ne alemde

Hayırlı olsun bebeğin cnm. Bol su içmeye çalış. Ben yanıma rezene almıştım onu içtim gazıma çok ama çok faydası oldu. Kayısı suyu da içtim bol bol bağırsakları hareketlendirdi. Birde zor olsada yürümeye çalış yürüdükçe dikişler rahatlayacaktır. Sağlıkla büyüt bebişini

Canım benimde bugün akşamdan beri hep sağda toplanıyo bebek bugün benimde işlerim vardı herhalde kozların dediği gibi yorulduk ondan bide benim toplandıkça wc ye gidiyorum canım
Yorgunluktan olsun inşallah kuzum ya bende dün gece dört beş kez lavaboya gittim azıcık idrar oylebi sıkışıklık yapiyo ki sabah sancıyla kalktım tamam dedik geliyo şuan baya azaldı iç bacaklarımda ağrı var

Benim bugün hiç ağrım sancım yok canım gayet rahatım Çatı bende etkili olmamıştı, bakalım sende nasıl etkisi olacak :)

Aynen benimde sabah sancılarım oldu bekle bekle artıcakmı die sonrada uyumuşum.Ama şimdi özellikle sağ kasığımda baskı var canım

Canım haftan kaç bilmiyorum ama 38 den sonra pek kilo almıyor bebisler, artık doğuma hazırlıyor kendilerini. Allah hepimizi bir avazda kurtarsın

Aynen benimde sabah sancılarım oldu bekle bekle artıcakmı die sonrada uyumuşum.Ama şimdi özellikle sağ kasığımda baskı var canım
Sonlarda sancılar rahatsız edici gerçekten benim gidip gelmeye devam ediyor dogsunlarda kurtulalım iki gebeligimde hiç on sancı yasamamistim bunda perişanım

Benim bugün hiç ağrım sancım yok canım gayet rahatım Çatı bende etkili olmamıştı, bakalım sende nasıl etkisi olacak :)
Canım sabah yaptırdım ama iki saattir belimde kasiklarimda ağrı var. Karnım taş gibiydi iki saattir. Duşa girdim de dinleniyorum şimdi. Sürekli kasılıyorum. 1 cm açıklık varmış. Sana bir sey söyledi mi doktor açıklıkla ilgili. Bir hafta icinde dogum olur diye düşünüyorum dedi. Bakalım...

Canım haftan kaç bilmiyorum ama 38 den sonra pek kilo almıyor bebisler, artık doğuma hazırlıyor kendilerini. Allah hepimizi bir avazda kurtarsın
Amin canım inş. 38+4 üm ben . Gecen hafta 300 gr almıştı, bu hafta 80 deyince şaşırdım. Ama sağlıklı olsun da alacağını aldı yeter

Evet cnm iyi anlatmışsın, ilk çocuğu olacaklara benim de tavsiyem bebeğiniz yavaş yavaş öğrenecek memenin sadece ucunu değil kahverengi kısmın tamamını ağzına alırsa meme yara olmuyor. Ben ilk.dogumda sadece lansinoh kullanmistim. Gümüş kapak da yoktu o dönemler. Sütümü sürüp dezenfekte ediyordum ama benim cildim yağlı. Belki de bu yüzden öyle yara falan olmamıştı. Emzirirken küçük bebek zor oluyor kafa desteklenecek, burnu kapanmayacak nefes alabilsin, meme hafifçe sıvazlanacak kanallar iyice açılsın diye...baya meşakkatli ama ilk aylar asli vazifemiz bu yani emzirmek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…