- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #27.501
İyide sizin dogumunuza daha çok var.Sancınızın olmaması gayet normal.Siz bebeğinizin gece hareketli olduğunu biliyorsanız içiniz rahat olsun.Böyle şeyleri takmayın kafaya.Bunun için yok yere acile de gitmeyin.Zaten korona dolayısıyla hamileler olarak riskli durumdayızKızlar nst de sancı cıkmıyor benım ama zaten o saatler benim bebegım in en sakin oldugu saatler. Gunduz hareketi ile aksam ki cok farklı hele gece hıc uyutmuyor. Nst de hemsıre hareketlı olması gerekiyor diye hafif karnımı sarsıyor tok da gidiyorum. Hanı bazen sancı oluyor da insan anlamıyor ya acaba benim sancım aksamları mı oluyor yani nst ye aksam girsem sancı cıkar mı cok merak ediyorum aksam da anca acilde ogrenıırm tabi bunu
Ayy ne güzel.Ben de dün gittim aynı hastaneye.Bu sefer daha az bekledim bir saat kadarEvet canım devlet hastanesine gittim özelden daha iyiydi inanki nst ve muayene hic beklemedim. Çok şükür herşey yolunda kilosu 2560 olmuş suyu falan iyi nst de sancim da çıkmadı 1 hafta sonra tekrar gideceğim inşallah. Kan idrar bakılacak senin nezaman kontrolüm?
Yakin zamanda atlattiysanız korkmayın.Bir sene içinde ikinci kez olan kişi sayısı çok az.Ayy kizlar son gunlerim ama ben korona suphelisim artk ya kayinim bigun bizd3 kaldi test yapti dun sonucu pozitif cikmis ya dogum olmasa bu kadar endisenmezdim ama dogum olacagi icin cok korkuyorum valla daha once atlattik esim ve cocgumla ama tekrar olmayacagimix anlamina da gelmiyo insallah kapmamisizdir
Canm belirtisi bizd3 oldu hemen hastenye goturduk test icin pozitif cikmis isteYa oda test yaptırmıştır niye gezmeye çıkmış otursaydi evinde nasıl sinir oldum gecmemistir inş kalbini bozma panik yapma
Yakin zaman degil canm eylul ayinda atlattikYakin zamanda atlattiysanız korkmayın.Bir sene içinde ikinci kez olan kişi sayısı çok az.
Eylül de yakın bir zaman.Stres yapmayın.İçiniz rahat etsin istiyorsanız hemen d vitamini çinko ve c vitamini takviyesi yapın fazlasıyla.Bununla beraber udi hindi yağı ve kozalak yağı edinin.Günlük bir tatlı kaşığı tüketin.Salpin doğa markası en iyisidir.Ben de atlatalı bir ay oluyor bağışıklığımın hafif düştüğünü hissetsem hemen takviye yapıyorum.Ben zor geçirdim bir daha yakalanmak istememCanm belirtisi bizd3 oldu hemen hastenye goturduk test icin pozitif cikmis iste
Yakin zaman degil canm eylul ayinda atlattik
Benim 38+3 de suyum geldi sezaryan doğum yaptım ama bebek makat gelisti bebeğin şeker durumu iyi benim de normal e döndüNasıldı normal mi sezeryan mı oldu birde kaçincı hafta oldu bebek de şeker düşmesi faln oldu mu kilosu nasıl ben çok korkuyorum da
en başından beri SMA kullanıyoruz.Hangi mamayı kullaniyosun canım?bide ne kadarını iciyo ne kadarını kusuyo?
Sezeryan oldu ama şeker yüzünden değil.Ilk 2 doğumum sezeryan olduğu ve riskli gebelik oldugum için.37+2 de aldılar önceki gebeliğim ablasyo plesanta çünkü.Kuveze girmedi taburcu olduk.Seker bebeği etkilemiş olursa erken alıyorlar normal doğum denemiyorlar.Bende şeker bebeği etkilemedi çünkü başından beri kontrollü gittim ve insulin kullandım.2950 doğdu doğduğunda şekeri gayet iyiydi suyu da normaldi.Ya nasıldı normal mi sezeryanmi oldu kaçincı haftada oldu bebek küveze falan alındi mi
Göğüs acısı illaki oluyor. Ben doğumdan beri gümüş kapak ve mumsynaturel krem kullanıyorum her emzirme sonrası sürdüm devam ediyorum. Hangisi işe yaradı bilmiyorum ama sadece ilk ağzına aldığında acı oluyor onada dayanıyorum zamanla emmeyi öğrendikçe acıda azalacaktır ilk gebeliğimde bende çok çektim şimdide var ama dayanılmayacak gibi değilKızlar merhana biz 17 günlük olduk. foruma hiç giremedim doğum yapanlar olmuştur herkese hayırlı olsunBenim aşırı yoğun geçiyor günüm elime telefon alamıyorum herkes böyle mi acaba ben mi başaramıyorum yetişemiyorum gibi hissediyorum. Hep uykusuzum 2 saatlik uykular yetmiyor. Bir de göğüs yaralarım hala geçmedi ağlayarak emziriyorum. Hele bir tanesi çok kötü çatlak oldu ve denemediğim şey kalmadığı halde geçmiyor. Şuan o göğsümü sağıyorum diğerini emziriyorum. Sizce süt azalır mı ya dayanamıyorum acısına. Emzirmek fizyolojik bir olay bu kadar acı vermemeliydi
Darısı bana insallah ben de insülin kullaniyorm ama şu son günler biraz bozabiliyormSezeryan oldu ama şeker yüzünden değil.Ilk 2 doğumum sezeryan olduğu ve riskli gebelik oldugum için.37+2 de aldılar önceki gebeliğim ablasyo plesanta çünkü.Kuveze girmedi taburcu olduk.Seker bebeği etkilemiş olursa erken alıyorlar normal doğum denemiyorlar.Bende şeker bebeği etkilemedi çünkü başından beri kontrollü gittim ve insulin kullandım.2950 doğdu doğduğunda şekeri gayet iyiydi suyu da normaldi.
Darısı bana insallah bizede dua eder misinizBenim 38+3 de suyum geldi sezaryan doğum yaptım ama bebek makat gelisti bebeğin şeker durumu iyi benim de normal e döndü
Hayırlı olsun bebeğin cnm. Bol su içmeye çalış. Ben yanıma rezene almıştım onu içtim gazıma çok ama çok faydası oldu. Kayısı suyu da içtim bol bol bağırsakları hareketlendirdi. Birde zor olsada yürümeye çalış yürüdükçe dikişler rahatlayacaktır. Sağlıkla büyüt bebişiniKızlar bugun öğlen doğumum oldu sezaryen, cokk tatlı mis kokulu bi oğlum oldu. Cok ama cok baska değişik bi duyguymuş anlatamam Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu . Dikişlerim acıyor zor yürüyorum ve tuvaletimi yapamıyorum çişim var ama saatkerce wc otryom yapamıyorum önerilerinz varsa tecrübeli annlerrr
Yorgunluktan olsun inşallah kuzum ya bende dün gece dört beş kez lavaboya gittim azıcık idrar oylebi sıkışıklık yapiyo ki sabah sancıyla kalktım tamam dedik geliyo şuan baya azaldı iç bacaklarımda ağrı varCanım benimde bugün akşamdan beri hep sağda toplanıyo bebek bugün benimde işlerim vardı herhalde kozların dediği gibi yorulduk ondan bide benim toplandıkça wc ye gidiyorum canım
Benim bugün hiç ağrım sancım yok canım gayet rahatım
Aynen benimde sabah sancılarım oldu bekle bekle artıcakmı die sonrada uyumuşum.Ama şimdi özellikle sağ kasığımda baskı var canımYorgunluktan olsun inşallah kuzum ya bende dün gece dört beş kez lavaboya gittim azıcık idrar oylebi sıkışıklık yapiyo ki sabah sancıyla kalktım tamam dedik geliyo şuan baya azaldı iç bacaklarımda ağrı var
Hadi gözün aydın cnm. Bugün çıkarsınız artık siz masallah :)Cevaplarınız için sağolun kızlar sonda takılıydı daha sonra cıkardılar kendim kalkıp yapmam için . Buraya yazdıktan sonra kalktım wc gittim şükürler olsun yapabildim ve rahatladım
Canım haftan kaç bilmiyorum ama 38 den sonra pek kilo almıyor bebisler, artık doğuma hazırlıyor kendilerini. Allah hepimizi bir avazda kurtarsın
Sonlarda sancılar rahatsız edici gerçekten benim gidip gelmeye devam ediyor dogsunlarda kurtulalım iki gebeligimde hiç on sancı yasamamistim bunda perişanımAynen benimde sabah sancılarım oldu bekle bekle artıcakmı die sonrada uyumuşum.Ama şimdi özellikle sağ kasığımda baskı var canım
Canım sabah yaptırdım ama iki saattir belimde kasiklarimda ağrı var. Karnım taş gibiydi iki saattir. Duşa girdim de dinleniyorum şimdi. Sürekli kasılıyorum. 1 cm açıklık varmış. Sana bir sey söyledi mi doktor açıklıkla ilgili. Bir hafta icinde dogum olur diye düşünüyorum dedi. Bakalım...Benim bugün hiç ağrım sancım yok canım gayet rahatımÇatı bende etkili olmamıştı, bakalım sende nasıl etkisi olacak :)
Amin canım inş. 38+4 üm ben . Gecen hafta 300 gr almıştı, bu hafta 80 deyince şaşırdım. Ama sağlıklı olsun da alacağını aldı yeterCanım haftan kaç bilmiyorum ama 38 den sonra pek kilo almıyor bebisler, artık doğuma hazırlıyor kendilerini. Allah hepimizi bir avazda kurtarsın
Evet cnm iyi anlatmışsın, ilk çocuğu olacaklara benim de tavsiyem bebeğiniz yavaş yavaş öğrenecek memenin sadece ucunu değil kahverengi kısmın tamamını ağzına alırsa meme yara olmuyor. Ben ilk.dogumda sadece lansinoh kullanmistim. Gümüş kapak da yoktu o dönemler. Sütümü sürüp dezenfekte ediyordum ama benim cildim yağlı. Belki de bu yüzden öyle yara falan olmamıştı. Emzirirken küçük bebek zor oluyor kafa desteklenecek, burnu kapanmayacak nefes alabilsin, meme hafifçe sıvazlanacak kanallar iyice açılsın diye...baya meşakkatli ama ilk aylar asli vazifemiz bu yani emzirmek:)Göğüs acısı illaki oluyor. Ben doğumdan beri gümüş kapak ve mumsynaturel krem kullanıyorum her emzirme sonrası sürdüm devam ediyorum. Hangisi işe yaradı bilmiyorum ama sadece ilk ağzına aldığında acı oluyor onada dayanıyorum zamanla emmeyi öğrendikçe acıda azalacaktır ilk gebeliğimde bende çok çektim şimdide var ama dayanılmayacak gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?