- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #27.521
Maşallah senin günün dolmuş sayılır, bebiş doguma hazırlanıyor cnmAmin canım inş. 38+4 üm ben . Gecen hafta 300 gr almıştı, bu hafta 80 deyince şaşırdım. Ama sağlıklı olsun da alacağını aldı yeter
Multivitamini aliyom zaten bol bol meyve de tuketiyoz insallah kapmamisizdirEylül de yakın bir zaman.Stres yapmayın.İçiniz rahat etsin istiyorsanız hemen d vitamini çinko ve c vitamini takviyesi yapın fazlasıyla.Bununla beraber udi hindi yağı ve kozalak yağı edinin.Günlük bir tatlı kaşığı tüketin.Salpin doğa markası en iyisidir.Ben de atlatalı bir ay oluyor bağışıklığımın hafif düştüğünü hissetsem hemen takviye yapıyorum.Ben zor geçirdim bir daha yakalanmak istemem
İnşallah yoktur canım Allah korusunMultivitamini aliyom zaten bol bol meyve de tuketiyoz insallah kapmamisizdir
Sabahtan beri bende de adet sancisi var ya bid3 kasiklarim cok agriyo yurumede zorluk yasiyorumYorgunluktan olsun inşallah kuzum ya bende dün gece dört beş kez lavaboya gittim azıcık idrar oylebi sıkışıklık yapiyo ki sabah sancıyla kalktım tamam dedik geliyo şuan baya azaldı iç bacaklarımda ağrı var
Insallah canm dogumun yakin olmasi beni korkutuyo bebegim tehlikeye girsin istemiyorumİnşallah yoktur canım Allah korusun
Senin az kalmis kuzum hayırlısı ile doğur inşallah benim daha zamanım var allttan çok ağrım var resmen canım aciyo acildimmi acabaSabahtan beri bende de adet sancisi var ya bid3 kasiklarim cok agriyo yurumede zorluk yasiyorum
Cnm kaçıncı haftadasin benimde alttan çok ağrı var acilmami var acaba bu hafta içi gidicem bende bı kontrole göbek çevremin derisi öyle incelmiski korkuyorum resmenCanım sabah yaptırdım ama iki saattir belimde kasiklarimda ağrı var. Karnım taş gibiydi iki saattir. Duşa girdim de dinleniyorum şimdi. Sürekli kasılıyorum. 1 cm açıklık varmış. Sana bir sey söyledi mi doktor açıklıkla ilgili. Bir hafta icinde dogum olur diye düşünüyorum dedi. Bakalım...
Geçmiş olsun cnm kıyamam kuzucuga üşütmüş olabilir . Gerçi doktor usutmekten degil terletmekten korkun demisti . Terleyip üşümesi daha sakıncalı tabi. Bizim kiz altını falan değişirken biraz uzun sürsün hemen hapşırıyor. Daha yeni de banyo yaptırdım allah immm giydirmesine kadar ter döktum elleri ayaklari hemen morarmis .oda 30 derece elektrikli sobanın önünde feryat figan mahvetti benien başından beri SMA kullanıyoruz.
bizimkini doyuramıyoruz ya iki saate bir 60cc veriyorum. meme verince araya zaman sokuyorum karışmasın diye.
hep içtiği hazmettiği mamayı dün gece sürekli kustu. mideyi mi bozdu naptı anlamadık. şimdi düzeldi cak cuk içmeye devam.
Ben de insulin kullanıyordum benim dozlarim bayağı yüksekti hatta ama bebeğe geçmedi çok şükür ama diyete sadık kalmaya çalışın çok az daha sabredin sonu çok çok güzel olucakDarısı bana insallah ben de insülin kullaniyorm ama şu son günler biraz bozabiliyorm( çok korkuyorum ilk gebeliğim
Darısı bana insallah bizede dua eder misiniz
dün biz de yıkamıştık olabilir demek ki. sonra çok sardık ama bakalım. şimdi iyi çok şükür meme de emiyor.Geçmiş olsun cnm kıyamam kuzucuga üşütmüş olabilir . Gerçi doktor usutmekten degil terletmekten korkun demisti . Terleyip üşümesi daha sakıncalı tabi. Bizim kiz altını falan değişirken biraz uzun sürsün hemen hapşırıyor. Daha yeni de banyo yaptırdım allah immm giydirmesine kadar ter döktum elleri ayaklari hemen morarmis .oda 30 derece elektrikli sobanın önünde feryat figan mahvetti beniŞimdide hamamdan çıkmış gibi deliksiz uyuyor piremsesss kızım Rabbim bütün yavrucaklari korusun
Yok canım bana açıklık falan bişey demedi hiç. Çatı güzel, uygun dedi sadece. Açıkçası o anda sormak da hiç aklıma bile gelmediCanım sabah yaptırdım ama iki saattir belimde kasiklarimda ağrı var. Karnım taş gibiydi iki saattir. Duşa girdim de dinleniyorum şimdi. Sürekli kasılıyorum. 1 cm açıklık varmış. Sana bir sey söyledi mi doktor açıklıkla ilgili. Bir hafta icinde dogum olur diye düşünüyorum dedi. Bakalım...
Bu arada kilo konusunda benim bebiş de geçen haftaki kontrolde hiç kilo almamıştı, bu hafta gittiğimde +300 gram dedi doktor baya şaşırdım. Ultrason ölçümüyle mi alakalı yoksa gerçekten bu kadar hızlı kilo alabiliyolar mi acabaAmin canım inş. 38+4 üm ben . Gecen hafta 300 gr almıştı, bu hafta 80 deyince şaşırdım. Ama sağlıklı olsun da alacağını aldı yeter
Kan idrar tahlilinde ekstra bir şey istedi mi doktorun cnm?Evet canım devlet hastanesine gittim özelden daha iyiydi inanki nst ve muayene hic beklemedim. Çok şükür herşey yolunda kilosu 2560 olmuş suyu falan iyi nst de sancim da çıkmadı 1 hafta sonra tekrar gideceğim inşallah. Kan idrar bakılacak senin nezaman kontrolüm?
Altını değişirken benim minik kuşumda sürekli hapşırıyordu doktora sorduk normal dedi yenidoğanlardaGeçmiş olsun cnm kıyamam kuzucuga üşütmüş olabilir . Gerçi doktor usutmekten degil terletmekten korkun demisti . Terleyip üşümesi daha sakıncalı tabi. Bizim kiz altını falan değişirken biraz uzun sürsün hemen hapşırıyor. Daha yeni de banyo yaptırdım allah immm giydirmesine kadar ter döktum elleri ayaklari hemen morarmis .oda 30 derece elektrikli sobanın önünde feryat figan mahvetti beniŞimdide hamamdan çıkmış gibi deliksiz uyuyor piremsesss kızım Rabbim bütün yavrucaklari korusun
Normal diye hatırlıyorum ilk doğumdan. Her değeri kontrol etmeye çalışıyorlar. Bana son 2 haftada falan yapmıştı sanırım. Bunda 4 haftadır gitmedim bu hafta gideceğim ister yine muhtemelen. Senin dr bence korona oldu. Benim doktorda öyle olmuştu başka doktora aktarmışlardı çok daha fazla ilgilenmişti kendi doktorumdan daha kibar ılımlıydı. Ama son zamanım diye kendi doktoruma devam ediyorumKan idrar tahlilinde ekstra bir şey istedi mi doktorun cnm?
Benm doktorumda 1 aydır yok corona mı oldu bilmiyorum ama geçici bir doktora gittim normal tahlillerin dışında ekstra hiv,hepatit, kanama zamanı,pıhtılaşma fln da istedi de acaba sizlerde de öyle mi ?
Doğum öncesi bakılması gereken rutin testler mi anlayamadm. Kendi hastası değilm diye çok ilgilenmedi de
Amin insallah canmSenin az kalmis kuzum hayırlısı ile doğur inşallah benim daha zamanım var allttan çok ağrım var resmen canım aciyo acildimmi acaba
Bizimki hariçAmin insallah canm
Seninkide gec degildir kuzum simdiki bebeler zamanlarini beklemiuo hepsi erkenden geldiler
kızlar benim bebe bu gece sürekli kusuyor uyuyamıyoruz korkudan. ama ağlamıyor ateşi de yokmideyi mi üşüttü acaba? bu arada mamayı kusuyor meme vermemiştim hiç.
38+4 canım . Benim de hala belden sancı giriyor ve karnım kasiliyor. Bugün de çatı muayenesi oldum bir deCnm kaçıncı haftadasin benimde alttan çok ağrı var acilmami var acaba bu hafta içi gidicem bende bı kontrole göbek çevremin derisi öyle incelmiski korkuyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?