2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Multivitamini aliyom zaten bol bol meyve de tuketiyoz insallah kapmamisizdir

Sabahtan beri bende de adet sancisi var ya bid3 kasiklarim cok agriyo yurumede zorluk yasiyorum

Cnm kaçıncı haftadasin benimde alttan çok ağrı var acilmami var acaba bu hafta içi gidicem bende bı kontrole göbek çevremin derisi öyle incelmiski korkuyorum resmen

Geçmiş olsun cnm kıyamam kuzucuga üşütmüş olabilir . Gerçi doktor usutmekten degil terletmekten korkun demisti . Terleyip üşümesi daha sakıncalı tabi. Bizim kiz altını falan değişirken biraz uzun sürsün hemen hapşırıyor. Daha yeni de banyo yaptırdım allah immm giydirmesine kadar ter döktum elleri ayaklari hemen morarmis .oda 30 derece elektrikli sobanın önünde feryat figan mahvetti beni Şimdide hamamdan çıkmış gibi deliksiz uyuyor piremsesss kızım Rabbim bütün yavrucaklari korusun

Darısı bana insallah ben de insülin kullaniyorm ama şu son günler biraz bozabiliyorm ( çok korkuyorum ilk gebeliğim

Darısı bana insallah bizede dua eder misiniz
Ben de insulin kullanıyordum benim dozlarim bayağı yüksekti hatta ama bebeğe geçmedi çok şükür ama diyete sadık kalmaya çalışın çok az daha sabredin sonu çok çok güzel olucak inşallah herşey yolunda gider

dün biz de yıkamıştık olabilir demek ki. sonra çok sardık ama bakalım. şimdi iyi çok şükür meme de emiyor.

Yok canım bana açıklık falan bişey demedi hiç. Çatı güzel, uygun dedi sadece. Açıkçası o anda sormak da hiç aklıma bile gelmedi
Amin canım inş. 38+4 üm ben . Gecen hafta 300 gr almıştı, bu hafta 80 deyince şaşırdım. Ama sağlıklı olsun da alacağını aldı yeter
Bu arada kilo konusunda benim bebiş de geçen haftaki kontrolde hiç kilo almamıştı, bu hafta gittiğimde +300 gram dedi doktor baya şaşırdım. Ultrason ölçümüyle mi alakalı yoksa gerçekten bu kadar hızlı kilo alabiliyolar mi acaba

Kan idrar tahlilinde ekstra bir şey istedi mi doktorun cnm?
Benm doktorumda 1 aydır yok corona mı oldu bilmiyorum ama geçici bir doktora gittim normal tahlillerin dışında ekstra hiv,hepatit, kanama zamanı,pıhtılaşma fln da istedi de acaba sizlerde de öyle mi ?
Doğum öncesi bakılması gereken rutin testler mi anlayamadm. Kendi hastası değilm diye çok ilgilenmedi de

Altını değişirken benim minik kuşumda sürekli hapşırıyordu doktora sorduk normal dedi yenidoğanlarda

Normal diye hatırlıyorum ilk doğumdan. Her değeri kontrol etmeye çalışıyorlar. Bana son 2 haftada falan yapmıştı sanırım. Bunda 4 haftadır gitmedim bu hafta gideceğim ister yine muhtemelen. Senin dr bence korona oldu. Benim doktorda öyle olmuştu başka doktora aktarmışlardı çok daha fazla ilgilenmişti kendi doktorumdan daha kibar ılımlıydı. Ama son zamanım diye kendi doktoruma devam ediyorum

kızlar benim bebe bu gece sürekli kusuyor uyuyamıyoruz korkudan. ama ağlamıyor ateşi de yok mideyi mi üşüttü acaba? bu arada mamayı kusuyor meme vermemiştim hiç.

Mama alerji yapmış olabilir.
Fazla yediriyor olabilirsiniz.
Bebekler en güçlü emme refleksiyle doğuyor. Ben doyduğuna inandığımda hala aranıyorsa emzik veriyorum. Onu emerken uyuyor.

Bazen vermezsem emzirmeye devam edersem kusuyor o da.

Kızlar bana yardım eder misiniz ya. Çatı muayenesi oldum sabah. O zamandan beri sürekli kasiliyorum ve belden ağrı giriyor. Bu yalancı kasılma mı. Kasılma sayacindan takip ediyorum üç kez yaptım. Hastane için hazırlanın diyor ama ciddiye almalı mıyım. Hastane de bize cok uzak. Korktum sanırım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…