2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Günaydın kızlar.Herhalde benimde sancılarım başladı.Saat 7 de kasık ağrısıyla uykudan uyandım biraz devam etti kesildi şimdi tekrar başladı.Allah yardımcım olsun inşallah
Hadi hayırlı doğumların olsun insallah

Günaydın kızlar.Herhalde benimde sancılarım başladı.Saat 7 de kasık ağrısıyla uykudan uyandım biraz devam etti kesildi şimdi tekrar başladı.Allah yardımcım olsun inşallah
Allah yardımcın. Hayırlısıyla gelsin..

Gece 2 den beri anca uyuttum .Diş çıkarmalarını düşünemiyorum ...
Diş her cocukta farkli canm ya brn kizimin dişini bi kere cam bardakta su verirken fark ettim yani diş cikarirken atesk3nme huysuzlanma olmadi
kızlar benim bebe bu gece sürekli kusuyor uyuyamıyoruz korkudan. ama ağlamıyor ateşi de yok mideyi mi üşüttü acaba? bu arada mamayı kusuyor meme vermemiştim hiç.
Canm bazi mamalar cocuklara yaramıyo cocuk kusabiliyo

Kızlar bu saatte uyanık olan varsa dua istiyorum Wc ye kalkmıştım kanla karışık suyum geldi, hastanedeyim yatışım yapıldı. Sağlıkla kavuşurum inşallah kızıma
Allah kurtarsın inşaAllah kolaylıkla sadece su mu geldi, sancı da geldi öyle mi gittiniz hastaneye ?

Ayy kizlar son gunlerim ama ben korona suphelisim artk ya kayinim bigun bizd3 kaldi test yapti dun sonucu pozitif cikmis ya dogum olmasa bu kadar endisenmezdim ama dogum olacagi icin cok korkuyorum valla daha once atlattik esim ve cocgumla ama tekrar olmayacagimix anlamina da gelmiyo insallah kapmamisizdir

Ya oda test yaptırmıştır niye gezmeye çıkmış otursaydi evinde nasıl sinir oldum gecmemistir inş kalbini bozma panik yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…