2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Filede rahatlik oluyo canm onu elind3 tutmak zor ya zaten hemen yikiyon basta vucudunu yika sonra basina gecersin o arada biri vucuduna su dokebilir soba varsa canm dus aldriana kadar sobayi ac
Aynen öyle yapacam evim normalde de sıcak ama ısıtıcıda açacam hallederim inşallah.
Eskiler zaten yeni şeylere hep karşı

Aynen öyle yapacam evim normalde de sıcak ama ısıtıcıda açacam hallederim inşallah.
Canım bizde küvete bebeğin çamaşırlarını alta koyup üzerine bebeği koyup öyle yıkıyoruz rahat oluyo bi dene istersen sende

Ben aldım ilk günden beri sürüyorum. Faydası oluyo

Canım içi boncuk dolu fileler var onu küvetin içine koyup başını yüksekte tutuyorsun. Vücudu da suda oluyor. Böylece başına hem su gelmiyor hem de vücudu üşümüyor. Youtube da videolar var ben de orada gördüm. Biz önceden küvette filenin üstünde yıkıyorduk. Küvet ayaklı değildi yerde çok zor oluyordu. Şimdi ayaklı küvet aldık eğilmeden yıkarız diye düşündüm. Ama cok dikkat etmek gerekiyor bebeği iyi tutmak lazım. Bir kişi tutacak diğeri su dökecek. Tek başıma ben de yıkayamam yani.

Ben her seferinde tek memeden emziriyorum. İlk haftamızda en geç bi önceki emmeye başlama saatinden 2 saat sonra uyandırıp emziyodum. Uyanıksa meme aranma modundaysa saate bakmadan veriyordum. İkinci haftada artık kendisi en geç 3 saatte uyanmaya başladı. Bana da doktor 15dk birini 15 dk birini demişti ve bi dahaki sefere son göğsünden başla demişti ama bizimki bi göğüste başlayınca yarım saat bırakmıyor ve uykuya geçiyo zorla bıraktırsam diğerini almıyor. O yüzden her seferinde birini yarım saat 20 dk 40 dk bırakana kadar emiyor. Başka bi doktordan bu yöntemi de duymuştum inşallah sonundaki yağlı kısmı da emiyodur baya kurutuyo çünkü göğsü. Seninki de eğer sonrasında ağlamıyorsa aranmıyorsa doyuyodur. Çünkü bi yerden sonra emzik niyetine emiyolar sadece.

Kızlar sonunda bebek arabamızı aldık bu sabah geldi çok beğendik Rabbim kullanmayı nasip etsin inşallah artık rahatlıkla gelebilir bebeğim ama oda gelmek istemiyo hala
Bizim bebiş de son eksiği olan şifonyerini alıp kurduğumuz günün ertesinde gelmişti biz de onu bekliyomuş demiştik

Bizim bebiş de son eksiği olan şifonyerini alıp kurduğumuz günün ertesinde gelmişti biz de onu bekliyomuş demiştik
Bende araba almadan önce içim içimi yiyodu canım yadoğarsa arabası yok nasıl olcak die sanki hemen lazım olcak gibi şimdi diyorum istediğin zaman gelebilirsin arabanda hazır

Bana garmastan verdi Dr um çünkü yerinden ayrıldı göğüs ucunun bir kısmıhıçkıra hıçkıra ağlayarak emzirdim bi süre en sonunda bırakmak zorunda kaldım sağıp veriyorum mecbur

Gelir Allah'ın izniyle.. Az kalsın ben de genel anastezi alıyordum. Belimde çivilerim var çünkü ve belden uyuşmazsan, genele döneriz dedi doktor. Geçmiste yine spinal olduğumu söyledim gerçi ben..
Deniz'in kaç yaşinda?

Deniz 5 yaşında teyzesi benimde belimde fitik var diye belden uyusmaktan korkuyorum genel olcak yine paniklerdeyim canim

Hmm onada bakayım canım sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…