- 19 Kasım 2019
- 698
- 783
- 33
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #28.401
Bizim de öyle olmuştu. 3.sünde baya zorla uyutmayıp yolda hastaneye giderken uyuttuk tam derin uykudaydı testte öyle geçti. İnşallah sizinki de öyle olur.Kızlar bizde bugün işitme testine girdik ama oğlum aşırı ağladığı için ne yapacağımızı şaşırdık ve test iptal edildi çok üzüldüm zaten ilkini geçemedi iyice canım sıkıldı
Benim de resmen pişik oldu ama benimki pedden oldu. Çünkü pedi değiştirince geçti. Ama sen ped kullanmıyormuşsun zaten. Belki dediğin gibi tahriştir ama o zaman ayrı bişey kullanman gerekebilir ü bi doktoruna danış istersen.normal dogum yapan arkadaslar birsey sorucam. benim vajinanin ic tarafi tahris oldu sanirim cok yanma var tuvalete girince. su bile degse yaniyor. pisik gibi bisey oldu birde sanirim. ne kullansam gecer acaba. bu arada ped falan kullanmiyorum. pamuga sarili gazli bez kullaniyorum. ilkinde de olmustu cok cekmistim ama o zaman depend yuzunden olmustu cok terlemistim hastanede pisirmisti alt tarafi resmen. simdi dikkat ettim ayni hatalari yapmadim yine oldu. orda mudahale oldugu icin mi tahris oldum acaba hic keyfim yok cok canim aciyor vallaha.
bu arada 2. kez anne olanlar beni anlar belki benim bu kez cok rahat oldu ya cok memnunum . stres yok , ay bu cocuk ac mi tok mu derdim yok rahat bir lohusalik geciriyorum sukurler olsun. bugun 5. gunumuz hafif sarilik var gibi 13 cikti sonucumuz ama takipte olalim baska birseye gerek yok dedi doktorumuz . beslemeye devam. Allah dagina gore kar veriyor demek ki bebegim cok kucakci degil. emiyor yatiriyorum uyuyor. 2-3 saatte bir uyandirip tekrar emziriyorum zarari hic yok yavrumun. annem evde herseyimizi yapiyor sagolsun. ben de hayallerimdeki gibi basimda cicekli tokalar ve lohusa geceliklerimle dolaniyorumilkinde hic yasayamamistim bu duyguyu. esimle aramda bozulmustu o zamanlar kyinvalidem yuzunden. bu defa herkes akillanmis uzerime titriyor dilerim herkes benim gibi guzel yasar lohusaligini anne mutlu ve stressizse bebekte huzurlu oluyor bence.
Bu yaşadıkların çok normal.Doğumun yakın olduğunu gösteriyor.Ancak gerçek doğum sancıları başladığında anlayacaksın.Sadece toplanma şeklinde olmuyor belden yayılan bir ağrı da eşlik ediyor.Henüz bende olmuyor ancak ilk gebeligimden tecrübeliyimKızlar çok sancım oldu bir saattir bide bebeğim sürekli sağ tarafta kendini topluyo sisiriyo öyle böyle değil sizde de oluyormu acil cvp lütfen
Eşinize ve annenize kızıyorsunuz ama haklılar.Tam sancılar başlamadan ve bir miktar acilma olmadan giderseniz malesef sonu sezaryen oluyor.Tabiki o sancıları çekmek zorluyor insanı.Hastabeye gitseniz bile sancılar siklasmadiysa eve dönmenizi tavsiye ederim.Çünkü hastanede doktor ve ebelerin tek amacı sizi en kısa sürede doğurtmak oluyor.Bunun için de suni sqnciya basvuruyorlar o da bebeği strese sokuyor kalp atışları düzensizleşiyor sonrası acil sezaryen.Cnm eşim tutturmuş seni sezaryan alçaklar diye annem yine öyle deli ediyorlar beni ya bişe olcak en sonunda neymiş tarihini bekleyelim
Ben çok uyuyorum.Aralarda uyanıyorum bir bardak su içip tekrar uyuyorum.Sanki yıllardır uykusuz gibiyim.İlk hamileliğimde aynı sizin gibiydim.Sanırım benim doğum henüz yakın değilTuvalete cise pes peşe cikmaktan uyuyamiyorunmmm yabenimgibi olanıniz varmi hanimlar
Amin cnm çok teşekkür ederim. Sezeryan kolay geçti ama sonrası ağrılı, sancılı biraz. Deniz 3225 gr doğdu. Ne küçük, ne iri bir bebek. Ortalama.. ama unutmuşum kücük bebeğin nasil olduğunu ve özlemişim bakmayı..Gozun aydin canim anali babali buyusun inşallah kuzucuknasil geçti sezeryan bebis kaç kilo dogdu nasilsiniz
Canım bebeği iyice uyutmadan girmeyin teste. Bizimki testteyken bi kulak bitti, diğerine geçerken ağlamaya başladı ve diğer kulak için yeniden uyuması beklendi. Sıkma canını geçer inşallahKızlar bizde bugün işitme testine girdik ama oğlum aşırı ağladığı için ne yapacağımızı şaşırdık ve test iptal edildi çok üzüldüm zaten ilkini geçemedi iyice canım sıkıldı
Benim bebeğinin de ayakları soyuluyor.Kızlar oğluşumun vucudu bu şekilde soyuluyor normal mi acaba
Evet bizimki de böyle her yeri maşallah göbeği de hızlı iyileşmiş.Kızlar oğluşumun vucudu bu şekilde soyuluyor normal mi acaba
Benim oğlumda da olmuştu turuncu renk. Kristallenme diyorlar. Susuzluktan oluyormuş. Sık sık besleyin geçiyorKızlar dün gece bebeğimin bezinde kırmızı gibi leke vardı tam pipinin orda. Önemli bişey olabilir mi
İlk hafta bizde de vardı doktor önemli bir şey değil sürekli emzir geçer o dedi. Geçti şuan yokKızlar dün gece bebeğimin bezinde kırmızı gibi leke vardı tam pipinin orda. Önemli bişey olabilir mi
Benim oğlumda da olmuştu turuncu renk. Kristallenme diyorlar. Susuzluktan oluyormuş. Sık sık besleyin geçiyor
Çok sağolun kızlar. Sütüm dün gece nihayet güzel gelmeye başladı çok şükür. İnşallah bi daha olmazİlk hafta bizde de vardı doktor önemli bir şey değil sürekli emzir geçer o dedi. Geçti şuan yokEndişe etme
normal dogum yapan arkadaslar birsey sorucam. benim vajinanin ic tarafi tahris oldu sanirim cok yanma var tuvalete girince. su bile degse yaniyor. pisik gibi bisey oldu birde sanirim. ne kullansam gecer acaba. bu arada ped falan kullanmiyorum. pamuga sarili gazli bez kullaniyorum. ilkinde de olmustu cok cekmistim ama o zaman depend yuzunden olmustu cok terlemistim hastanede pisirmisti alt tarafi resmen. simdi dikkat ettim ayni hatalari yapmadim yine oldu. orda mudahale oldugu icin mi tahris oldum acaba hic keyfim yok cok canim aciyor vallaha.
bu arada 2. kez anne olanlar beni anlar belki benim bu kez cok rahat oldu ya cok memnunum . stres yok , ay bu cocuk ac mi tok mu derdim yok rahat bir lohusalik geciriyorum sukurler olsun. bugun 5. gunumuz hafif sarilik var gibi 13 cikti sonucumuz ama takipte olalim baska birseye gerek yok dedi doktorumuz . beslemeye devam. Allah dagina gore kar veriyor demek ki bebegim cok kucakci degil. emiyor yatiriyorum uyuyor. 2-3 saatte bir uyandirip tekrar emziriyorum zarari hic yok yavrumun. annem evde herseyimizi yapiyor sagolsun. ben de hayallerimdeki gibi basimda cicekli tokalar ve lohusa geceliklerimle dolaniyorumilkinde hic yasayamamistim bu duyguyu. esimle aramda bozulmustu o zamanlar kyinvalidem yuzunden. bu defa herkes akillanmis uzerime titriyor dilerim herkes benim gibi guzel yasar lohusaligini anne mutlu ve stressizse bebekte huzurlu oluyor bence.
Maşallah canım genel anestezi alicam diye stresliyim bende aynı benim büyük oğlus gibi kilosu fln benim büyük kuzunun da ismi deniz buaradaAmin cnm çok teşekkür ederim. Sezeryan kolay geçti ama sonrası ağrılı, sancılı biraz. Deniz 3225 gr doğdu. Ne küçük, ne iri bir bebek. Ortalama.. ama unutmuşum kücük bebeğin nasil olduğunu ve özlemişim bakmayı..
Bilmiyorum cnm ya beldende sancım oluyo alttan karından korkuyorumBu yaşadıkların çok normal.Doğumun yakın olduğunu gösteriyor.Ancak gerçek doğum sancıları başladığında anlayacaksın.Sadece toplanma şeklinde olmuyor belden yayılan bir ağrı da eşlik ediyor.Henüz bende olmuyor ancak ilk gebeligimden tecrübeliyim
Eşinize ve annenize kızıyorsunuz ama haklılar.Tam sancılar başlamadan ve bir miktar acilma olmadan giderseniz malesef sonu sezaryen oluyor.Tabiki o sancıları çekmek zorluyor insanı.Hastabeye gitseniz bile sancılar siklasmadiysa eve dönmenizi tavsiye ederim.Çünkü hastanede doktor ve ebelerin tek amacı sizi en kısa sürede doğurtmak oluyor.Bunun için de suni sqnciya basvuruyorlar o da bebeği strese sokuyor kalp atışları düzensizleşiyor sonrası acil sezaryen.
Ben çok uyuyorum.Aralarda uyanıyorum bir bardak su içip tekrar uyuyorum.Sanki yıllardır uykusuz gibiyim.İlk hamileliğimde aynı sizin gibiydim.Sanırım benim doğum henüz yakın değil
Normal oluyo cnmKızlar oğluşumun vucudu bu şekilde soyuluyor normal mi acaba
Cnm mesela bir saat içinde tutuyo on dk bir on beş de bir gidip geliyo sonra duruyor doğum sancısı değil biliyom ama niye böyle oldu bilmiyorum iki gebeligimde böyle bir şey olmadıCanım sancın gelip gidiyor mu? Aralıklarını takip et doğum sancısı aralıklarla gelir gelin kasıkların bacakların şiddetle ağrır
Açılmadan şüpheleniyorum alttan ağrı var sabah kalkamıyorum enfeksiyon alır diye korkuyorum olmazsa gidicemCnm Ya açılman varsa bi doktora görün bence de ayrıca sezeryan veya normal dogum ınsallah yeterki saglikla gelsin kuzularimiz
İlk gebeligimde çok daha fenalarini yaşadım.Bence sabretmelisin.Ancak için rahat etmiyorsa bir git ama eve geri gel.Suni sancı vermelerine izin verme.Doğum dediğimiz şey herkeste farklı hızda ilerler.Bakarsjn senin açılmaların bu şekilde oluyordur doğum anı çok kısa sürer.Sabret bu süreçte doğumu başlatmak için yapman gereken şeyleri yapabilirsin.Ancak her şeye rağmen ne yaparsan yap bebek doğmak istediği ve hazır olduğu zamanda geliyorBilmiyorum cnm ya beldende sancım oluyo alttan karından korkuyorumkuzuma birşey olur diye biraz daha beklicem olmazsa sancım yok şuan annem bir arkasasinin yiyeninin benim gibi iki hafta sancı çektiğini söyledi iki hafta sonunda doğum olmuş kotulesmezsem gitmicem olmazsa
Ben üç kez kalkarım ikide ancak yatıyorum ondan sonra üç kez rezillik ya şu icmiyom gece yinede ayniTuvalete cise pes peşe cikmaktan uyuyamiyorunmmm yabenimgibi olanıniz varmi hanimlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?