2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bizim de öyle olmuştu. 3.sünde baya zorla uyutmayıp yolda hastaneye giderken uyuttuk tam derin uykudaydı testte öyle geçti. İnşallah sizinki de öyle olur.

Benim de resmen pişik oldu ama benimki pedden oldu. Çünkü pedi değiştirince geçti. Ama sen ped kullanmıyormuşsun zaten. Belki dediğin gibi tahriştir ama o zaman ayrı bişey kullanman gerekebilir ü bi doktoruna danış istersen.

Kızlar çok sancım oldu bir saattir bide bebeğim sürekli sağ tarafta kendini topluyo sisiriyo öyle böyle değil sizde de oluyormu acil cvp lütfen
Bu yaşadıkların çok normal.Doğumun yakın olduğunu gösteriyor.Ancak gerçek doğum sancıları başladığında anlayacaksın.Sadece toplanma şeklinde olmuyor belden yayılan bir ağrı da eşlik ediyor.Henüz bende olmuyor ancak ilk gebeligimden tecrübeliyim
Cnm eşim tutturmuş seni sezaryan alçaklar diye annem yine öyle deli ediyorlar beni ya bişe olcak en sonunda neymiş tarihini bekleyelim
Eşinize ve annenize kızıyorsunuz ama haklılar.Tam sancılar başlamadan ve bir miktar acilma olmadan giderseniz malesef sonu sezaryen oluyor.Tabiki o sancıları çekmek zorluyor insanı.Hastabeye gitseniz bile sancılar siklasmadiysa eve dönmenizi tavsiye ederim.Çünkü hastanede doktor ve ebelerin tek amacı sizi en kısa sürede doğurtmak oluyor.Bunun için de suni sqnciya basvuruyorlar o da bebeği strese sokuyor kalp atışları düzensizleşiyor sonrası acil sezaryen.
Tuvalete cise pes peşe cikmaktan uyuyamiyorunmmm ya benimgibi olanıniz varmi hanimlar
Ben çok uyuyorum.Aralarda uyanıyorum bir bardak su içip tekrar uyuyorum.Sanki yıllardır uykusuz gibiyim.İlk hamileliğimde aynı sizin gibiydim.Sanırım benim doğum henüz yakın değil

Gozun aydin canim anali babali buyusun inşallah kuzucuknasil geçti sezeryan bebis kaç kilo dogdu nasilsiniz
Amin cnm çok teşekkür ederim. Sezeryan kolay geçti ama sonrası ağrılı, sancılı biraz. Deniz 3225 gr doğdu. Ne küçük, ne iri bir bebek. Ortalama.. ama unutmuşum kücük bebeğin nasil olduğunu ve özlemişim bakmayı..

Canım bebeği iyice uyutmadan girmeyin teste. Bizimki testteyken bi kulak bitti, diğerine geçerken ağlamaya başladı ve diğer kulak için yeniden uyuması beklendi. Sıkma canını geçer inşallah

Kızlar dün gece bebeğimin bezinde kırmızı gibi leke vardı tam pipinin orda. Önemli bişey olabilir mi

Benim oğlumda da olmuştu turuncu renk. Kristallenme diyorlar. Susuzluktan oluyormuş. Sık sık besleyin geçiyor

İlk hafta bizde de vardı doktor önemli bir şey değil sürekli emzir geçer o dedi. Geçti şuan yok Endişe etme
Çok sağolun kızlar. Sütüm dün gece nihayet güzel gelmeye başladı çok şükür. İnşallah bi daha olmaz

Canım dediğin gibi sonuçta oradan bebek çıkıyor. Kaslar esniyor. Doğumdan sonra daralmaya başlıyor. Bu süreçte de ister istemez oturarak emzirdiğimiz için o bölge altta kapalı kalıyor. Tahriş oluyor. Ben de sıkıntı olduğu için damarlarımı bağladılar. Ben de Bi 10 gün kadar baya ağrı sızı yaşadım. Ama şuan yeni yeni düzeliyor. Zaman vermek lazım bedene. 18. Günümdeyim bugün. Kendi işlerimi çok rahat yapıyorum ama uzun süre çömelince Bi acım oluyor doğruluyorum.

Maşallah canım genel anestezi alicam diye stresliyim bende aynı benim büyük oğlus gibi kilosu fln benim büyük kuzunun da ismi deniz buaradaaynen bebek nasıl bakılır ne yer ne içer nekadar yer unutmuşum bende bakalim bulutcuk da saglikla ayin 21 beklesin de doktorum gelsin diye dua ediyorum

Bilmiyorum cnm ya beldende sancım oluyo alttan karından korkuyorum kuzuma birşey olur diye biraz daha beklicem olmazsa sancım yok şuan annem bir arkasasinin yiyeninin benim gibi iki hafta sancı çektiğini söyledi iki hafta sonunda doğum olmuş kotulesmezsem gitmicem olmazsa

Canım sancın gelip gidiyor mu? Aralıklarını takip et doğum sancısı aralıklarla gelir gelin kasıkların bacakların şiddetle ağrır
Cnm mesela bir saat içinde tutuyo on dk bir on beş de bir gidip geliyo sonra duruyor doğum sancısı değil biliyom ama niye böyle oldu bilmiyorum iki gebeligimde böyle bir şey olmadı

İlk gebeligimde çok daha fenalarini yaşadım.Bence sabretmelisin.Ancak için rahat etmiyorsa bir git ama eve geri gel.Suni sancı vermelerine izin verme.Doğum dediğimiz şey herkeste farklı hızda ilerler.Bakarsjn senin açılmaların bu şekilde oluyordur doğum anı çok kısa sürer.Sabret bu süreçte doğumu başlatmak için yapman gereken şeyleri yapabilirsin.Ancak her şeye rağmen ne yaparsan yap bebek doğmak istediği ve hazır olduğu zamanda geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…