2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar bebeğim kilo almamış hala doğduğu kiloda Göz capagina ise damla falan vermedi sütun ile sil diyo e zaten oyl3 yapıyorum. Off ..

Benim ilk bebeğimde öyleydi. 3 hafta gazı olmaz dediler 2. Gün başladı oğlumda çok zor bir bebekti. Psikolojim bozulmuştu. Amaaaaaa 7 yaşında şimdi pamuk gibi çok akıllı uslu sanki çocuk değil büyük adam maşAllah. O yüzden sakin kal bebek yani derdini ağlatarak anlatıyor. Sana lazım olan tek şey yardımcı eş veya aile büyüğü. Bir iki saat seni dinlendirseler yemek temizlik yapsalar tamamdır.
Cok gecmıs olsun canım, bende sımdı cıktım sancı cıktı duzenlı, cuma tekrar gelcem bıse olmazsa, demekkı vucut alarm verıyo yanı kuruntu yapmıyorum
Aaa çok heyecanlı ben de bir sorun çıkmadı muhtemelen gıda zehirlenmesi bu dedi. Güle güle sağlıkla gelsin kuzu. Zaten zamanları artık uygun. Ben de bugün yarın yemek temizlik yapacağım hazır olalım

Taburcu olurken doktor antibiyotik vermişti onu kullanıyorum günde 1 defa. Az önce damla damla akiyodu baya, şu anda yok denecek kadar azaldı. Artarsa gideyim, korkarım zaten böyle şeylerden

Merhaba kizlar tum dilekleriniz icin tsk ederm cok sukur dogum yaptim kizim 3150 kilo dogdu. Ayy kizlar zar zor hastaneye yetistik Allahtan yakındı size attigim son mesajdan sonra benm sancilar 5 dakkaya düştü esim zar zor götürdü beni hastaneye gider gitmez dogurdum dogum ani cok berbattti 7 dikisim oldu malesef

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt kuzuyu.

Taburcu olurken doktor antibiyotik vermişti onu kullanıyorum günde 1 defa. Az önce damla damla akiyodu baya, şu anda yok denecek kadar azaldı. Artarsa gideyim, korkarım zaten böyle şeylerden
Anladm gecmis olsun korkulcak bisey yok sakin ol icerde sivi birikmkstir onu atiyordur ama devam ederse git mutlaka

Canım gözünüz aydın güle güle büyüt...Ya kıyamam, boşver unut dikişleri insan vücudu onarıyor bir sekilde. Yavrunun kokusunun tadını çıkart. Bol sütün olsun gazınız olmasın inşallah

Çok şükür sağlıkla kavuşmuşsun canım ama doğum anı neden berbattı ya doğurmayan biri olarak direkt o cümle dikkatimi cekti

Geçmiş olsun, sağlıkla kavuşmuşsunuz ya önemli olan o

Kızlar sonunda bebek arabamızı aldık bu sabah geldi çok beğendik Rabbim kullanmayı nasip etsin inşallah artık rahatlıkla gelebilir bebeğim ama oda gelmek istemiyo hala

nasıl bişey acaba markası nedir hayırlı olsun güle güle kullanın.
Canım bizde küvete bebeğin çamaşırlarını alta koyup üzerine bebeği koyup öyle yıkıyoruz rahat oluyo bi dene istersen sende

aynen ben de bu şekilde yapıyordum ilk cocuugumda, simdi de aynı sekilde devam edecegim ıslak camasırlar ve az miktarda suda sırtı ısınarak suya gomulmeden yıkayabiliyoruz . kayma olasılıgı yok.
Kızlar herkes dogurdumu kac kisi kaldik dogurmayannnn???
ben kaldım :) perşembe günü inşallah, nst mde bir sancı cıktı bugun, kanala da girmemiş capraz kafa duruyor. dr belli olamaz dedi sezeryana hazırlanıyoruz
yenidoğan çekimi 15 güne kadar diye biliyorum.

doğum yapanlara hayırlı olsun diyorum. yapamayanlara Allah kolaylık versin.

Canım bu gebeliğin ne olucak normal mi sezaryen mi

Allah’a şükür o konuda çok şanslıyım. Hem eşim hem annem yanımda. Onlar olmasa bilemiyorum napardım. Ne zaman bitmişti gaz probleminiz peki?
Oğlunuzu da maşallah İkinci çocuk varken bu yapı da bi oğlunuz olması büyük şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…