- 15 Ocak 2020
- 761
- 1.170
- 63
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #28.621
Benim ilk bebeğimde öyleydi. 3 hafta gazı olmaz dediler 2. Gün başladı oğlumda çok zor bir bebekti. Psikolojim bozulmuştu. Amaaaaaa 7 yaşında şimdi pamuk gibi çok akıllı uslu sanki çocuk değil büyük adam maşAllah. O yüzden sakin kal bebek yani derdini ağlatarak anlatıyor. Sana lazım olan tek şey yardımcı eş veya aile büyüğü. Bir iki saat seni dinlendirseler yemek temizlik yapsalar tamamdır.Eve cuma geldik. Cumartesiden beri gaz problemimiz var. Yenidoğan’da gaz olmaz deniyor ama bizimkinde var ben anlamadım gitti. Karnından gurul gurul sesler geliyor.
O kasıldıkça uyuyamadıkça ben ağlıyorum. Sütümün kesilmesinden korkuyorum. Psikolojim berbat.
Elma yağı sürdük ayağına hep sıcak tutmaya çalışıyoruz. Yediklerime dikkat ediyorum. Ne yapacağımız şaşırdım.
Dualarınızı eksik etmeyin lütfen..
Aaa çok heyecanlı ben de bir sorun çıkmadı muhtemelen gıda zehirlenmesi bu dedi. Güle güle sağlıkla gelsin kuzu. Zaten zamanları artık uygun. Ben de bugün yarın yemek temizlik yapacağım hazır olalımCok gecmıs olsun canım, bende sımdı cıktım sancı cıktı duzenlı, cuma tekrar gelcem bıse olmazsa, demekkı vucut alarm verıyo yanı kuruntu yapmıyorum
Taburcu olurken doktor antibiyotik vermişti onu kullanıyorum günde 1 defa. Az önce damla damla akiyodu baya, şu anda yok denecek kadar azaldı. Artarsa gideyim, korkarım zaten böyle şeylerdenBenimde basima gelmisti ilk gebeligm sezeryan oldum ic dikisten kaynakli hafif kanli su birikintisi olmustu sezeryan yerimde ve 4 5 gun snra farkettm agri yapiyordu korkulcak bsy degl doktora veya acile git antibiyotik yaziyor ic taragin kurumasi icin ama ihmal etme mutlaka git bi gozuk
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt kuzuyu.Merhaba kizlar tum dilekleriniz icin tsk ederm cok sukur dogum yaptim kizim 3150 kilo dogdu. Ayy kizlar zar zor hastaneye yetistik Allahtan yakındı size attigim son mesajdan sonra benm sancilar 5 dakkaya düştü esim zar zor götürdü beni hastaneye gider gitmez dogurdum dogum ani cok berbattti 7 dikisim oldu malesef
Anladm gecmis olsun korkulcak bisey yok sakin ol icerde sivi birikmkstir onu atiyordur ama devam ederse git mutlakaTaburcu olurken doktor antibiyotik vermişti onu kullanıyorum günde 1 defa. Az önce damla damla akiyodu baya, şu anda yok denecek kadar azaldı. Artarsa gideyim, korkarım zaten böyle şeylerden
Canım gözünüz aydın güle güle büyüt...Ya kıyamam, boşver unut dikişleri insan vücudu onarıyor bir sekilde. Yavrunun kokusunun tadını çıkart. Bol sütün olsun gazınız olmasın inşallahMerhaba kizlar tum dilekleriniz icin tsk ederm cok sukur dogum yaptim kizim 3150 kilo dogdu. Ayy kizlar zar zor hastaneye yetistik Allahtan yakındı size attigim son mesajdan sonra benm sancilar 5 dakkaya düştü esim zar zor götürdü beni hastaneye gider gitmez dogurdum dogum ani cok berbattti 7 dikisim oldu malesef
Çok şükür sağlıkla kavuşmuşsun canım ama doğum anı neden berbattı ya doğurmayan biri olarak direkt o cümle dikkatimi cektiMerhaba kizlar tum dilekleriniz icin tsk ederm cok sukur dogum yaptim kizim 3150 kilo dogdu. Ayy kizlar zar zor hastaneye yetistik Allahtan yakındı size attigim son mesajdan sonra benm sancilar 5 dakkaya düştü esim zar zor götürdü beni hastaneye gider gitmez dogurdum dogum ani cok berbattti 7 dikisim oldu malesef
Geçmiş olsun, sağlıkla kavuşmuşsunuz ya önemli olan oMerhaba kizlar tum dilekleriniz icin tsk ederm cok sukur dogum yaptim kizim 3150 kilo dogdu. Ayy kizlar zar zor hastaneye yetistik Allahtan yakındı size attigim son mesajdan sonra benm sancilar 5 dakkaya düştü esim zar zor götürdü beni hastaneye gider gitmez dogurdum dogum ani cok berbattti 7 dikisim oldu malesef
Bence bu dogum hikayelerini okuma, strese girme. Herkes farklı seyler yasıyor, inşallah senin cok kolay bir doğumun olurÇok şükür sağlıkla kavuşmuşsun canım ama doğum anı neden berbattı ya doğurmayan biri olarak direkt o cümle dikkatimi cekti
Kızlar sonunda bebek arabamızı aldık bu sabah geldi çok beğendik Rabbim kullanmayı nasip etsin inşallah artık rahatlıkla gelebilir bebeğim ama oda gelmek istemiyo hala
Canım bizde küvete bebeğin çamaşırlarını alta koyup üzerine bebeği koyup öyle yıkıyoruz rahat oluyo bi dene istersen sende
ben kaldım :) perşembe günü inşallah, nst mde bir sancı cıktı bugun, kanala da girmemiş capraz kafa duruyor. dr belli olamaz dedi sezeryana hazırlanıyoruzKızlar herkes dogurdumu kac kisi kaldik dogurmayannnn???
Teşekkür ederim darısı son kalanların basinaBüyük geçmiş olsun.Zor da olsa sağlıkla kavuşmuşsun.Hayırlı ve uğurlu olsun.Saglikla büyüsün
Ya dogumun son anlari kötü bide dedim ya benm bebek nerdeyse arabada olcakti. O sancilari oyle kocamin yaninda cektim ne bilim berbattıÇok şükür sağlıkla kavuşmuşsun canım ama doğum anı neden berbattı ya doğurmayan biri olarak direkt o cümle dikkatimi cekti
Canım bu gebeliğin ne olucak normal mi sezaryen miBenimde basima gelmisti ilk gebeligm sezeryan oldum ic dikisten kaynakli hafif kanli su birikintisi olmustu sezeryan yerimde ve 4 5 gun snra farkettm agri yapiyordu korkulcak bsy degl doktora veya acile git antibiyotik yaziyor ic taragin kurumasi icin ama ihmal etme mutlaka git bi gozuk
38. Haftada sezeryan olucam insallahCanım bu gebeliğin ne olucak normal mi sezaryen mi
Allah’a şükür o konuda çok şanslıyım. Hem eşim hem annem yanımda. Onlar olmasa bilemiyorum napardım. Ne zaman bitmişti gaz probleminiz peki?Benim ilk bebeğimde öyleydi. 3 hafta gazı olmaz dediler 2. Gün başladı oğlumda çok zor bir bebekti. Psikolojim bozulmuştu. Amaaaaaa 7 yaşında şimdi pamuk gibi çok akıllı uslu sanki çocuk değil büyük adam maşAllah. O yüzden sakin kal bebek yani derdini ağlatarak anlatıyor. Sana lazım olan tek şey yardımcı eş veya aile büyüğü. Bir iki saat seni dinlendirseler yemek temizlik yapsalar tamamdır.
Aaa çok heyecanlı ben de bir sorun çıkmadı muhtemelen gıda zehirlenmesi bu dedi. Güle güle sağlıkla gelsin kuzu. Zaten zamanları artık uygun. Ben de bugün yarın yemek temizlik yapacağım hazır olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?